Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Moje nie poddawaj sie i mysl pozytywnie, mam nadzieje ze jest tak jak dziewczyny pisza i to krwiak sie oczyscil. Przytulam i mysle o tobie. Ja moja ciaze prowadze prywatnie, mam swietnego doktora chociaz niestety ostro trzepnie mnie to po kieszeni, ale czego sie nie robi dla malucha. Oprocz tego jeszcze endo bo mam niedoczynnosc tarczycy. Na nfz tez bede chodzic zeby badania miec za free i heparyne bo moj doktorek nie moze wystawiac recept z refundacja. Wizyte na nfz mam 14 stycznia, prywatna 23, mam nadzieje zobaczyc serducho.
Mati 16.07.2009
-
Moje ja przez około 2 tygodnie plamilam w ciąży. Przez pierwszy tydzień nie widziałam że jestem w ciąży nawet . I też nie znaleziono przyczyny a mok szkrab jest z nami i całą ciążę było okej . Może to niedobór hormonów. Trzymaj się.
Ahh tak was czytam i chyba jestem jedną która no powiedzmy szczerze wpadła i jest przerażona że jest w ciąży .
Mieszkam z mężem mama i babcia i oprócz męża i przyjaciółki nikt nic nie wie o tym że jestem lub mogę być w ciąży . Jutro idę powtórzyć bete a 8 stycznia wieczorem mam wizytę u ginekologa . Szczerze chciałabym że y wszystko się potwierdzilo albo nie . Nie lubię nie wiedzy . Przez to od tygodnia kiepsko funkcjonuje . Lubię ład i porządek swoim życiu a to pierwszy mój "nieplan" . I to nie jest tak że jak się potwierdzi to b3de załamana. Poradzimy sobie ale czeka mnie sporo stresów. 10 stycznia zaczynam pracę nowąwymarzona. A tu się okazuje że nie popracuje za długo .
Kochane trzymam kciuki za wasze serduszka!
A wy trzymajcie żebym nie oszalala do czasu pewnej "diagnozy " ciąży.MOJE, Arashe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMOJE wrote:Od razu po wysiłku zrobiło mi się słabo i poczułam że się krew że mnie wylewa. Założyłam tampona. Wyciągając go był właśnie skrzep krwi. Teraz trochę pobolewa mnie brzuch. Zobaczymy czy się krwawienie rozkręci. Ale mam źle przeczucie taki skrzep niczego dobrego nie zwiastuje.
-
MOJE wrote:Od razu po wysiłku zrobiło mi się słabo i poczułam że się krew że mnie wylewa. Założyłam tampona. Wyciągając go był właśnie skrzep krwi. Teraz trochę pobolewa mnie brzuch. Zobaczymy czy się krwawienie rozkręci. Ale mam źle przeczucie taki skrzep niczego dobrego nie zwiastuje.
Skarbie kto w ciazy zaklada tampon? to kiepski pomysl
podpaski i wkladki sa najbezpieczniejsze, to samo w pologu
Ja tez mialam taka sytuacje ze podnioslam w pracy cos czego nie powinnam byla, nie pomyslalam po prostu, bedac w 5tc I za 20min leciala juz czerwona krew
Myslalam ze juz po zawodach, ze 1sza ciaza przepadla
zwolnilam sie pojechalam do domu lezec, 2 tyg lezalam I bralam max dawki duphastonu plamiac na brazowo
w polowie 7tc zrobilam usg i byl zarodek i serduszko
Gin stwierdzil ze widocznie jakis krwiak lub skrzep pekl
takze zawsze jest nadzieja. Powodzenia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2019, 00:14
-
Nawet nie pomyślałam że tampona nie można. Był tylko on a ja zalalam się krwią i musiałem dalej być w pracy. Nie miałam wyjścia wizytę mam dziś o 13 więc siedzenie na sorze więcej by mi czasu pewnie zajęło. Dziękuję kochane za rady. To krwawienie trwało niecała godzinę. Narażone jest spokój. Zobaczymy co będzie całuje was goraco
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2019, 08:05
7.02.2019 NASZE dwa Aniołki odeszły w 11 tygodniu
👰 36 LAT
AMH 17.11 (1.05-55)
AMH (2021 rok) 25.2
ANGELIUS- zabieg jajniki i reszta u mnie ok.
🧑37 LAT
Nasienie słabe 09.2021
Liczba plemników 12 mln ( norma od 39 mln)
Morfologia 2%
Lepkość za duża
Starania o dzieciątko od 9 lat 😔😔😔
Nasienie 03.2022 😰😰😰
Liczba 6,9
Morfologia 2%
09.2023
Za mała ilość żeby zrobić morfologię 😭
07.12.2023 zabieg żylaków powrózka nasiennego 🙏
CZEKAMY NA CIEBIE MALUSZKU ❤️❤️ -
Powiem tak znam szpitale ginekologiczno położnicze od podszewki . Jadąc na ip w tak wczesnej ciąży z "krwawienie " nikt nic nie zrobi . Ewentualnie dadzą duphaston ale nic więcej. Bez sensu jechać na ip. Najlepiej umówić się do swojego ginekologa albo poprosić gi o receptę na duphaston .
Limerikowo, Nagietek lubią tę wiadomość
-
MOJE skarbie trzymaj sie! Nie poddawaj sie. Fasolka to czuje. Napisz koniecznie po wizycie :* i bierz zwolnienie z Pracy!!
Ja zaliczylam poranne mdlosci. A i tempka podskoczyla. Juz nie swiruje -
Duphaston mam i biorę 2 x 1 tabletke. Wczoraj wzięłam sobie na wieczór dwie. Dzisiaj rano chyba powtórzę to samo. Dziękuję dziewczyny za kciuki. Każde bardzo sie przydadzą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2019, 08:08
speakyourmind93, Fasola1234, Limerikowo lubią tę wiadomość
7.02.2019 NASZE dwa Aniołki odeszły w 11 tygodniu
👰 36 LAT
AMH 17.11 (1.05-55)
AMH (2021 rok) 25.2
🧑37 LAT
Nasienie słabe 09.2021
Morfologia 2%
Lepkość za duża
Nasienie 03.2022 😰😰😰
Liczba 6,9
Morfologia 2%
09.2023
MOJE bedzie dobrze! Tylko spokojnie chociaz wiem ze latwo sie mowi. Ja tez mam pracę fizyczna i po 3 dniach odkad dowiedziałam sie o ciazy ucieklam na l4. Każda dziewczyna od nas od razu ucieka na zwolnienie w takim przypadku. A ty kiedy masz zamiar?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2019, 08:43
-
Ja niestety nie mogę tak odejść. Poprostu muszę zrezygnowac. Mam trochę inną sytuację dlatego czekałam na dzisiejszą wizytę i potwierdzenie ciąży u lekarza za waszą rada nie ruszam się z lozka.i czekam na 13:207.02.2019 NASZE dwa Aniołki odeszły w 11 tygodniu
👰 36 LAT
AMH 17.11 (1.05-55)
AMH (2021 rok) 25.2
🧑37 LAT
Nasienie słabe 09.2021
Morfologia 2%
Lepkość za duża
Nasienie 03.2022 😰😰😰
Liczba 6,9
Morfologia 2%
09.2023
Mnie dzisiaj całe rano ciągnęło na wymioty, ale nie zwymiotowałem. Pojechałam do pracy. Pracuje w szkole i podczas pierwszej lekcji z 7 klasą i pisania czegoś na tablicy wszedł spóźniony uczeń, wypsikany perfumami, a ja czuję, że mnie ciągnie fest. Dobrze, że toaleta na przeciwko sali, bo tak poleciałby przede mnie i na mnie. Mało komfortowa sytuacja. A to przecież pierwszy taki incydent... Jutro zapytam się ginekologa jak on to widzi, takie rzyganie w pracy z dziećmi, które chcąc nie chcąc wybuchają śmiechem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2019, 09:33
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Lami wrote:Mnie dzisiaj całe rano ciągnęło na wymioty, ale nie zwymiotowałem. Pojechałam do pracy. Pracuje w szkole i podczas pierwszej lekcji z 7 klasą i pisania czegoś na tablicy wszedł spóźniony uczeń, wypsikany perfumami, a ja czuję, że mnie ciągnie fest. Dobrze, że toaleta na przeciwko sali, bo tak poleciałby przede mnie i na mnie. Mało komfortowa sytuacja. A to przecież pierwszy taki incydent... Jutro zapytam się ginekologa jak on to widzi, takie rzyganie w pracy z dziećmi, które chcąc nie chcąc wybuchają śmiechem.29.01.2020 Zosieńka ❤️ 54cm 3184g
29.01.2019 [*] Aniołek- 8 tc. -
MOJE ściskam mocno i wierzę ze wszystko bedzie dobrze. Trzymam kciuki za wizytę. Ja tez już mam pierwsze mdłości z dnia ma dzień sa troszkę silniejsze aż sie boję co bedzie dalej Lami ja tez mam bardzo wyostrzony węch mam wrażenie ze kazdy zapach czuje 10krotnie bardziej. Ja na L4 bede szła prawdopobnie już nie długo bo tak się dogadałam z szefowa bo w ciąży nie mogę wykonywać wiekszosci zabiegów wiec jej sie nie oplaca zebym chodzila do pracy ale nie ubolewam nad tym
-
MOJE wrote:Od razu po wysiłku zrobiło mi się słabo i poczułam że się krew że mnie wylewa. Założyłam tampona. Wyciągając go był właśnie skrzep krwi. Teraz trochę pobolewa mnie brzuch. Zobaczymy czy się krwawienie rozkręci. Ale mam źle przeczucie taki skrzep niczego dobrego nie zwiastuje.
-
Cześć dziewczyny zrobiłam dzisiaj test i są dwie kreseczki! Jestem w takim szoku że nie mogę się skupic. Jestem już mamą trzy latka który urodził i w wigilię a teraz termin na 18.09. Wizyta za tydzień w środę muszę iść szybciej że względu na to, że mam całą macice w mięśniakach
Lami, Ann.., speakyourmind93, Arashe, Mamadwojki, Nagietek lubią tę wiadomość