Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Mnie piersi nie bolą jedynie sutki są bardziej wrażliwe . Wczoraj woeczorem tak mocno mnie zerwał brzuch że aż zgiełam się w pół. Oczywiście pół nocy nie przespanej bo już najgorsze mysli ze to koniec. Na szczescie od rana lekkie mdłosci i pobolewanie podbrzusza jak co dzień wiec sie trochę uspokoiłam ale i tak czekam na jutrzejszą wizytę jak na zbawienie.
-
speakyourmind93 wrote:Dzieki, rozumiem juz. Ja mialam w polowie 5 tyg zarodek 3mm i slyszalam serduszko... Prawie 3 tyg żyłam w niewiedzy, zaraz potem serduszko stanelo, w 8tc zobaczylam czarna plame z zarodkiem znow 3mm bez serduszka... Siedzi to w glowie i przez to nie mogę cieszyc sie z obecnej ciazy. Moze niedlugo uda mi sie pokonac ten strach? W koncu Bardzo chcialam kolejnej ciazy i troche sie o nie staralam
Jakbym słyszała swoją historię w 6 tc piękne serduszko a w 8 tc już wielka rozpacz i to bez żadnych objawów. Stąd teraz ciężko o spokój... Ale wierzę, że tym razem będzie pozytywniespeakyourmind93, Arashe lubią tę wiadomość
-
Fasola1234 wrote:Mi w ciąży wszystko leci z rąk;o i co w sylwestra telefon mi wylecial i po ekranie :o w ogóle wszystko mi spada . Robię się niezdara;o
Mam bardzo podobnie z dnia na dzień stałam się strasznie niezdarna, do tego pogorszenie cery, częste siusianie oraz problemy z zasypianiem
-
pola0909 wrote:Jakbym słyszała swoją historię w 6 tc piękne serduszko a w 8 tc już wielka rozpacz i to bez żadnych objawów. Stąd teraz ciężko o spokój... Ale wierzę, że tym razem będzie pozytywnie
Oczywiście polubilam za wiare, nadzieje i spokoj Nie za to co sie stalo tez wierze, ze nam sie uda, musi!!!!pola0909 lubi tę wiadomość
-
Borówka to kolejna dołączasz do jutrzejszego wizytowania wszystkie razem będziemy gryzły pazury że stresu
speakyourmind93 lubi tę wiadomość
7.02.2019 NASZE dwa Aniołki odeszły w 11 tygodniu
👰 36 LAT
AMH 17.11 (1.05-55)
AMH (2021 rok) 25.2
ANGELIUS- zabieg jajniki i reszta u mnie ok.
🧑37 LAT
Nasienie słabe 09.2021
Liczba plemników 12 mln ( norma od 39 mln)
Morfologia 2%
Lepkość za duża
Starania o dzieciątko od 9 lat 😔😔😔
Nasienie 03.2022 😰😰😰
Liczba 6,9
Morfologia 2%
09.2023
Za mała ilość żeby zrobić morfologię 😭
07.12.2023 zabieg żylaków powrózka nasiennego 🙏
CZEKAMY NA CIEBIE MALUSZKU ❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja też chodzę prywatnie, ale to dlatego że od samego początku tak chodziłam i nie chcę zmieniać lekarza, bo mojej dr ufam i wiem, że dobrze poprowadzi moją ciążę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2019, 16:53
Miłosz 30.07.2019 cc
48cm 2700 gram szczęścia 💙