Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnn.. wrote:Ja też chodzę prywatnie, ale to dlatego że od samego początku tak chodziłam i nie chcę zmieniać lekarza, bo mojej dr ufam i wiem, że dobrze poprowadzi moją ciążę.
-
Ja zostaje tu.
Ja chodze prywatnie ale nie place bo mam pakiet pracowniczy. W poprzedniej ciazy tez chodzilam prywatnie ale juz placilam i to byl inny lekarz niz teraz. Byl ok ale musialam jezdzic 40 km w jedna strone. I teraz mam blizej.
Kiedys chodzilam na NFZ i pani doktor na kazde moje zapytanie np o plamienia albo skape @ mowila ze to normalne.pola0909, speakyourmind93 lubią tę wiadomość
-
Długo się czaiłam, ale chyba będzie mi raźniej, jak zacznę pisać
Mój tp zależy od aplikacji, jedna wyznacza mi 29 sierpnia, ale większość na pierwsze dni września. Jestem już po pierwszym usg w 6+0 wg om, ale mam długie cykle i późne owulację, więc prędzej był to 5+0. Widać było sam pęcherzyk. Kolejne usg 16.01. mam nadzieję, że wszytko będzie ładnie rosło, ale strach jest bo mam już za sobą 2 poronienia.
Póki co trzymam za Was kciuki, jestem ciekawa co tam na usg zobaczyciepola0909, speakyourmind93, Arashe, Nagietek lubią tę wiadomość
-
Dobry wieczór, jeszcze nie jestem Przyszłą Mamą, mam nadzieję, ze ten czas za 2 lata nadejdzie. Jestem obecnie studentką dietetyki na Śląskim Uniwersytecie Medycznym. Piszę pracę magisterską dotyczącą wiedzy i nawyków żywieniowych wśród Przyszłych Mam. Dlatego zwracam się do Was z olbrzymią prośbą o wypełnienie ankiety, jest ona w pełni anonimowa. Nie spodziewałam się, że przeprowadzenie ankiety przez internet wiąże się z wieloma przeszkodami, dlatego liczę na Was Przyszłe Mamy. Z góry dziękuję za pomoc oraz życzę dużo zdrowia dla Was i Waszych maluszków.
https://drive.google.com/open?id=1HQuYs-DAgy1M2JyrO73QmyfKHd39rEIIkxcMtYWWzVo -
Niestety nie mam dobrych wieści.
Moja praca niestety wiąże się z wysiłkiem fizycznym dzisiaj na dzień przed wizytą zaraz po wysiłku dostałam krwawienia wyleciał skrzep było mi słabo jestem załamana. Jutro idę już nie z nadzieją ale na wyrok ;( powodzenia dziewczyny chowam się do jamy. Załamana7.02.2019 NASZE dwa Aniołki odeszły w 11 tygodniu
👰 36 LAT
AMH 17.11 (1.05-55)
AMH (2021 rok) 25.2
ANGELIUS- zabieg jajniki i reszta u mnie ok.
🧑37 LAT
Nasienie słabe 09.2021
Liczba plemników 12 mln ( norma od 39 mln)
Morfologia 2%
Lepkość za duża
Starania o dzieciątko od 9 lat 😔😔😔
Nasienie 03.2022 😰😰😰
Liczba 6,9
Morfologia 2%
09.2023
Za mała ilość żeby zrobić morfologię 😭
07.12.2023 zabieg żylaków powrózka nasiennego 🙏
CZEKAMY NA CIEBIE MALUSZKU ❤️❤️ -
MOJE wrote:Niestety nie mam dobrych wieści.
Moja praca niestety wiąże się z wysiłkiem fizycznym dzisiaj na dzień przed wizytą zaraz po wysiłku dostałam krwawienia wyleciał skrzep było mi słabo jestem załamana. Jutro idę już nie z nadzieją ale na wyrok ;( powodzenia dziewczyny chowam się do jamy. Załamana2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
MOJE wrote:Niestety nie mam dobrych wieści.
Moja praca niestety wiąże się z wysiłkiem fizycznym dzisiaj na dzień przed wizytą zaraz po wysiłku dostałam krwawienia wyleciał skrzep było mi słabo jestem załamana. Jutro idę już nie z nadzieją ale na wyrok ;( powodzenia dziewczyny chowam się do jamy. Załamana
Czytałam na forum wielokrotnie jak dziewczynom raz na jakiś czas w ciąży wyleciał skrzepik, było dobrze. Trzymam kciuki :*synuś
28.12 (16dpo):HCG- 244,34 mUl/ml
31.12 (19dpo):HCG- 1136,46 mUl/ml
02.01 (21dpo):HCG- 2656,97 mUl/ml -
Od razu po wysiłku zrobiło mi się słabo i poczułam że się krew że mnie wylewa. Założyłam tampona. Wyciągając go był właśnie skrzep krwi. Teraz trochę pobolewa mnie brzuch. Zobaczymy czy się krwawienie rozkręci. Ale mam źle przeczucie taki skrzep niczego dobrego nie zwiastuje.7.02.2019 NASZE dwa Aniołki odeszły w 11 tygodniu
👰 36 LAT
AMH 17.11 (1.05-55)
AMH (2021 rok) 25.2
🧑37 LAT
Nasienie słabe 09.2021
Morfologia 2%
Lepkość za duża
Nasienie 03.2022 😰😰😰
Liczba 6,9
Morfologia 2%
09.2023
CZEKAMY NA CIEBIE MALUSZKU ❤️❤️ -
Moje, tak samo pomyślałam, może to krwiak? Strata ciąży nie nastąpiłaby tak szybko, spokojnie :*
-
nick nieaktualnyMOJE wrote:Od razu po wysiłku zrobiło mi się słabo i poczułam że się krew że mnie wylewa. Założyłam tampona. Wyciągając go był właśnie skrzep krwi. Teraz trochę pobolewa mnie brzuch. Zobaczymy czy się krwawienie rozkręci. Ale mam źle przeczucie taki skrzep niczego dobrego nie zwiastuje.
Inka90 lubi tę wiadomość
-
Dziękuję dziewczyny. Mam najgorsze przeczucia. Ale troszkę wlalyscie mi nadziei. Po tym skrzepie krwawienie ustało. Tylko lewa strona mnie boli tam gdzie jest maluszek bo od początku tylko ja czuję.nie mam skurczy tylko taki sam bol.7.02.2019 NASZE dwa Aniołki odeszły w 11 tygodniu
👰 36 LAT
AMH 17.11 (1.05-55)
AMH (2021 rok) 25.2
🧑37 LAT
Nasienie słabe 09.2021
Morfologia 2%
Lepkość za duża
Nasienie 03.2022 😰😰😰
Liczba 6,9
Morfologia 2%
09.2023
CZEKAMY NA CIEBIE MALUSZKU ❤️❤️