Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też tak miałam na poprzednim stanowisku gdzie byłam sama i nikt mnie by nie zastąpił.. Teraz w innym dziale jest nas więcej i wiem że sobie poradzą. Poza tym mam komputer służbowy w domu i jak kierowniczka potrzebuje jakieś historie/ustalenia moje to jej po prostu podsyłam. Ale nawet gdyby nie to... To wiem że firma by mi w żaden sposób nie podziękowała za poświęcenie więc po co...
A z takich pocieszajacych to u nas jest dziewczyna, która miała okres próbny 3 miesiące, po 2 poszła na l4 w ciązy i tak je ciągnie już 3 lata z następna ciąża:D -
Bunia86 wrote:Dziewczyny a ile wcześniej się umawiałyście na prenatalne?
Bunia86 lubi tę wiadomość
-
Bo ja właśnie jeszcze się nie umówiłam, zastanawiałam się jakie są terminy w ogóle na takie badanie
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Cześć dziewczynki, jeżeli któraś dziś wizytuję to trzymam kciuki
Muszę i ja Was o to zapytać, bo trochę siedzę taka niemrawa i nie wiem co robić. Wczoraj popołudniu dostałam nagłego silnego ukłucia w środku /w szyjce? pochwie? nie wiem/ aż zgięło mnie w pół i wydałam okrzyk, który raczej okrzykiem radości nie był. Od tego czasu miałam co kilka/kilkanaście minut takie same ukłucia promieniujące od środka bardziej w prawą stronę. Były dosyć bolesne i tak aż do samej nocy. Dzisiaj już spokój, ale tak za bardzo nie wiem czy powinnam zgłosić się z tym do lekarza? Czy to może normalne? Nie miałam takiego bólu. Kończę 10 tc. Co radzicie?
4.03. 6,67 cm szczęścia, 175u/min
BhCG:
31.12.2018 | 12 dpo 179,50
02.01.2019 | 14 dpo 693,20
04.01.2019 | 16 dpo 2028,00
08.01.2019 | 20 dpo 11931,00 -
m0nika wrote:Cześć dziewczynki, jeżeli któraś dziś wizytuję to trzymam kciuki
Muszę i ja Was o to zapytać, bo trochę siedzę taka niemrawa i nie wiem co robić. Wczoraj popołudniu dostałam nagłego silnego ukłucia w środku /w szyjce? pochwie? nie wiem/ aż zgięło mnie w pół i wydałam okrzyk, który raczej okrzykiem radości nie był. Od tego czasu miałam co kilka/kilkanaście minut takie same ukłucia promieniujące od środka bardziej w prawą stronę. Były dosyć bolesne i tak aż do samej nocy. Dzisiaj już spokój, ale tak za bardzo nie wiem czy powinnam zgłosić się z tym do lekarza? Czy to może normalne? Nie miałam takiego bólu. Kończę 10 tc. Co radzicie?
M0nika- ja takie ukłucia miałam wczoraj, takie promieniujace -
Mama_Zuzia wrote:M0nika- ja takie ukłucia miałam wczoraj, takie promieniujace
Czyli nie jestem sama. Nie chcę siać paniki i dzwonić po lekarzach ani jechać na IP także dziękuję Ci za tą wiadomość.
BhCG:
nick nieaktualny
-
m0nika wrote:Cześć dziewczynki, jeżeli któraś dziś wizytuję to trzymam kciuki
Muszę i ja Was o to zapytać, bo trochę siedzę taka niemrawa i nie wiem co robić. Wczoraj popołudniu dostałam nagłego silnego ukłucia w środku /w szyjce? pochwie? nie wiem/ aż zgięło mnie w pół i wydałam okrzyk, który raczej okrzykiem radości nie był. Od tego czasu miałam co kilka/kilkanaście minut takie same ukłucia promieniujące od środka bardziej w prawą stronę. Były dosyć bolesne i tak aż do samej nocy. Dzisiaj już spokój, ale tak za bardzo nie wiem czy powinnam zgłosić się z tym do lekarza? Czy to może normalne? Nie miałam takiego bólu. Kończę 10 tc. Co radzicie?m0nika lubi tę wiadomość
-
Dzięki Wam dziewczyny
Różne bóle miałam i jakoś czułam, że tak powinno być ale wczorajsza sytuacja trochę mnie położyła na łopatki
Dobrze, że nie wszczynałam alarmu
Do przyszłego wtorku spokojnie poczekam na wizytę.
BhCG:
Kark ja też kolejna wizytę mam 12+0 czyli za dwa dni, ale tym razem na nfz, bo musiałam zmienić lekarza, bo mój niewiadomo kiedy wróci po L4. Mam nadzieję, że kobieta będzie w porządku. Nie chciałam tak szybko, bo dopiero byłam, ale w sumie co mi tam, będzie musiała zrobić usg genetyczne to liczę że się potwierdzi to co mówił wcześniej lekarz
-
Monika u mnie tez są czasem takie bóle w szyjce. Takie dosyć regularne nawet. czasem trwają chwilę A czasem kilka godzin oczywiście też się tym zamartwiałam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2019, 14:03
m0nika lubi tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Rany, co za dzień!
Wczoraj mi zeszły wszystkie objawy, absolutnie wszystkie, a uświadomiłam ro sobie w nocy. Pol nocy przepłakane. Jeszcze głupi system w luxmedzienie dzialal. Pojechałam na dyżur ginekologiczny, a tam nie ma usg! Nie wpadłabym na to za Chiny ludowe... wiec pojechałam raz jesCze już na usg umówione na godzinę.
Wszystko jest Ok, dzidziuś machał wszystkim i ma 32,6 mm.
Padam na twarz. Jeszcze młoda marudna trochę bo się nie wyspala jak trzeba.speakyourmind93, Agusia_pia, Agucha90s, Arashe lubią tę wiadomość
Córeczka 12.2017
Córeczka 08.2019 -
Agucha Ty się zastanów czy ten szef tak postąpi fair z Tobą. Ja jestem przekonana co do etyki mojej firmy: dopóki im ze mną po drodze to nie dadzą wypowiedzenia, tyle z umowy na czas nieokreślony. Powód zawsze się znajdzie jeśli będzie trzeba. Sentymenty i ideały na bok. Business is business.
Agucha90s lubi tę wiadomość
Córeczka 12.2017
Córeczka 08.2019 -
Dziewczyny, może doradzcie... Bo jak ktoś ma wysokie ciśnienie to wiadomo,leki itd.. A co w drugą stronę? Ja mam cały czas niskie ciśnienie, 90/76 i takie w okolicach. Czuję się jak umarlak, co mogę zrobić oprócz kawy która mi nie wchodzi?? I tak codziennie nawet jak się szybciej obroce to odrazu ciemność w oczach. Jakieś pomysły??