Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMOJE wrote:U mnie na ciele nie widać absolutnie nic. Poza lekko pełniejszymi piersiami. Na kolejną wizytę miałam umówić się za 10-14 dni. Oczywiście umówiłam za 10. A do tej pory chyba będę robić nadgodziny na forum. Mąż bardzo pomaga. Na prawdę przez 10 dni najdalej do kibelka się wybieram.
-
Gratulacje pozytywnych wieści . Ja czekam za wynikiem bety.. Zazwyczaj po 15 były a tu cisza .
Jutro na usg na 18. Zobaczymy czy już coś będzie widać .
U mnie coraz bardziej bolą piersi a dziś mam fatalny dzień . Od rana z mała u lekarza i jak wróciłam to był koniec mojej energii na dziś
MOJE lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny gratuluję dobrych wiesci, ja dzis robilam bete i wyszła mi 14535
Lami, Ann.., MOJE, speakyourmind93, matka _ zona, morowa, kark, Lubieswieczki, makowa, Nagietek lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
S1985 gratulacje.7.02.2019 NASZE dwa Aniołki odeszły w 11 tygodniu
👰 36 LAT
AMH 17.11 (1.05-55)
AMH (2021 rok) 25.2
ANGELIUS- zabieg jajniki i reszta u mnie ok.
🧑37 LAT
Nasienie słabe 09.2021
Liczba plemników 12 mln ( norma od 39 mln)
Morfologia 2%
Lepkość za duża
Starania o dzieciątko od 9 lat 😔😔😔
Nasienie 03.2022 😰😰😰
Liczba 6,9
Morfologia 2%
09.2023
Za mała ilość żeby zrobić morfologię 😭
07.12.2023 zabieg żylaków powrózka nasiennego 🙏
CZEKAMY NA CIEBIE MALUSZKU ❤️❤️ -
Ja mam lekki ból piersi i podbrzusza wczoraj i dziś raz na jakiś czas ale był no i początek zaniku pamięci haha bo siedziałam w kuchni patrząc na szafkę zastanawialam się czy brałam kwas czy nie haha ale węch mega wyczulony wchodzę do pracy czuję zapachy do domu wchodzę czuję wszystko hehe a siusianie co chwilęVictoria 10.11.2013r
Pola 08.11.2015r
27.01.2018 aniołek 5tc (*)
27.09.2018 aniołki 6tc(*)
Franuś 💙
-
Mamadwojki wrote:Ja mam lekki ból piersi i podbrzusza wczoraj i dziś raz na jakiś czas ale był no i początek zaniku pamięci haha bo siedziałam w kuchni patrząc na szafkę zastanawialam się czy brałam kwas czy nie haha ale węch mega wyczulony wchodzę do pracy czuję zapachy do domu wchodzę czuję wszystko hehe a siusianie co chwilę
-
Mam tak samo że spodniami, nie mogę siedzieć normalnie, muszę rozpiac.
Agusia ja też bety nie robiłam i nie robię, a wizytę mam za tydzień we wtorek dopiero, więc nie jesteś aż tak w tle
Speaky gratuluję serduszka! Co do polipa to ja też mam i to spokojnie wielkości grochu bo czuje palcem. Mam tylko obserwować i prawdopodobnie powstał po lekkim uszkodzeniu szyjki po porodzie.speakyourmind93 lubi tę wiadomość
-
Dziewczynki moje kochane, aż nie sposób wypisać wszystkich Waszych nicków, tyle Was odpisało Ale rozrósl nam się watek, cudownie!
Wierzcie lub nie, po tym co napisalyscie (plus oczywiscie poszperalam pol godziny w necie o co chodzi z tymi polipami) USPOKOILAM SIE! Dzieki z calego serca. Jesli dobrze zrozumialam lekarza, polip jest na/obok (?) szyjki macicy (w koncu wykryl go w badaniu wziernikiem). To chyba lepiej niz jak polip bylby w macicy... tak sobie tłumacze Obym tylko nie krwawila. W poniedzialek kolejna wizyta z wynikami, bo niedawno mialam problemy z pecherzem i chyba po moich przejsciach lekarz chce sprawdzic, czy ciaza bedzie sie rozwijala.
Swoja droga lekarz na NFZ, a cudowny czlowiek.. naprawde. Jestem zachwycona. Nie jade prywatnie juz nigdzie, zostaje tutaj.pola0909, Lami, Inka90, Arashe lubią tę wiadomość
-
Witam się z wami ja po nowej nocy ja znając życie jeśli będę miała mdłości to schudnie i w swoich spodniach będę chodziła jescze 5 msc dziś za oknem śnieżyca moje młode w drodze do przedszkola zwariują hehe dziś zaliczymy z nimi te saneczki bo obiecałam im to w sobotę a w sobotę chlapa czas do pracy się szykować po was nadrobię do 15 papa
Ann.., Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
Victoria 10.11.2013r
Pola 08.11.2015r
27.01.2018 aniołek 5tc (*)
27.09.2018 aniołki 6tc(*)
Franuś 💙
-
nick nieaktualnyZa nawomą Justi i Lami baaardzo nieśmiało się witam
Dziś trzeci dzień 2 kreseczka na teście, jutro beta, w piątek powtórka, jak będzie ładny przyrost to Lami rezerwuj mi 21.09Lami, MOJE, k878, speakyourmind93, aannkka, Juusti69, Arashe, Gosa, Szczęśliwa Mamusia, Nagietek lubią tę wiadomość
-
kark wrote:Za nawomą Justi i Lami baaardzo nieśmiało się witam
Dziś trzeci dzień 2 kreseczka na teście, jutro beta, w piątek powtórka, jak będzie ładny przyrost to Lami rezerwuj mi 21.09kark lubi tę wiadomość
7.02.2019 NASZE dwa Aniołki odeszły w 11 tygodniu
👰 36 LAT
AMH 17.11 (1.05-55)
AMH (2021 rok) 25.2
ANGELIUS- zabieg jajniki i reszta u mnie ok.
🧑37 LAT
Nasienie słabe 09.2021
Liczba plemników 12 mln ( norma od 39 mln)
Morfologia 2%
Lepkość za duża
Starania o dzieciątko od 9 lat 😔😔😔
Nasienie 03.2022 😰😰😰
Liczba 6,9
Morfologia 2%
09.2023
Za mała ilość żeby zrobić morfologię 😭
07.12.2023 zabieg żylaków powrózka nasiennego 🙏
CZEKAMY NA CIEBIE MALUSZKU ❤️❤️ -
Trzymamy kciuki! Ja dzisiaj też na 15 do lekarza, właśnie piszę listę pytań. Muszę podrukowć wyniki, tylko zginęły moje stare z mają z toxoplazmozą i różyczką. Najwyżej zleci na nfz.
MOJE, Speaky, dostaliście już jakieś skierowania na krew?pola0909, MOJE, speakyourmind93 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualnyspeakyourmind93 wrote:kark witamy
Narazie póki nie mam tych 2 bet ładnych to posiedzę na różowym, a potem się przeniosę
Kurcze wy już pierwsze wizyty. Ech, 5 lat temu tak miałam na wrześniu - ja z terminem 9/11.09 już chodziłam na wizyty, a dziewczyny z końca dopiero się wpisywały
Trzymam kciuki zaa wszystkich i do usłyszenia (oby) w weekendspeakyourmind93, Arashe lubią tę wiadomość
-
Opowiem Wam mój sen. Zobaczyłam na teście dwie kreseczki, takie tłuste. Była radość. 10 dni później zrobiłam następny test, a tam cień, a na następny dzień tłuste kreski. Poszłam do lekarza, a on mi mówi, że jak zaraz po zajściu w ciążę się nie zabezpieczaliśmy, to organizm czasami od hormonów świruje i ma się drugą owulację 5 dni później. I okazało się, że w brzuchu mam bliźniaki, więc zaczęłam się cieszyć, a lekarz mówi mi, że całkiem prawdopodobne, że to będą trojaczki. Wtedy już się trochę przeraziłam i zobaczyłam jak w kreskówkach trójeczkę maluchów, którym w ekspresowym tempie wkładam po butelce z mlekiem do buziaków, a one tak szybko wypijają, zaczynają równo płakać i ja znowu w tempie błyskawicy wkładam smoki. Co za sen
kark, speakyourmind93, Juusti69, Arashe, Ann.., Nagietek lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero