Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
MOJE wrote:Jest serduszko. Bije . Poryczelismy się przy monitorze i ryczę dalej. Wróciłam do domu. Podobno jest troszkę za mały jak na ten czas 14,85 mm. Takie coś mam ale nie wiem co to dokładnie jest. Czy to wzrost dzidziusia.
Okres miałam 28.11 (5t 5d) z informacji na USG ciąża ma 5t 3d. A pani doktor mówi że to jest liczone od miesiączki na 7 tydzień i że jest płód trochę za mały. Już sama zgłupiałam jak to się liczy
Muszę leżeć , oszczędzać się i przyjść za 2 tygodnie.Miłosz 30.07.2019 cc
48cm 2700 gram szczęścia 💙
-
Dziewczyny jest zarodek maleńki, nawet serduszko, ale nie sluchalismy. Pecherzyk ciazowy niecale 14mm.Wszystko prawidlowo jak na ten wiek ciazy (wielkosc zarodka odpowiada 5t3d a z ostatniej miesiaczki 5t4d wiec super) ale... i tu schody... Mam polipa Lekarz mowil ze czesto w ciazy sa ale podlamalam sie.Dlaczego nie moze byc w pelni ok? Jest ponoc maly,ma 4-5mm... z tego szoku malo do mnie chyba dotarlo,ale skoro lekarz wykryl go podczas badania wziernikiem,to jest on gdzies zlokalizowany na szyjce... Powiedzial ze pewnosci żadnej nie ma,moze bedzie ok z tym polipem,a moze bede plamić i brudzic co moze prowadzic do poronienia... Przykro mi
Ann.., Lami, Arashe lubią tę wiadomość
-
speakyourmind93 wrote:Dziewczyny jest zarodek maleńki, nawet serduszko, ale nie sluchalismy. Pecherzyk ciazowy niecale 14mm.Wszystko prawidlowo jak na ten wiek ciazy (wielkosc zarodka odpowiada 5t3d a z ostatniej miesiaczki 5t4d wiec super) ale... i tu schody... Mam polipa Lekarz mowil ze czesto w ciazy sa ale podlamalam sie.Dlaczego nie moze byc w pelni ok? Jest ponoc maly,ma 4-5mm... z tego szoku malo do mnie chyba dotarlo,ale skoro lekarz wykryl go podczas badania wziernikiem,to jest on gdzies zlokalizowany na szyjce... Powiedzial ze pewnosci żadnej nie ma,moze bedzie ok z tym polipem,a moze bede plamić i brudzic co moze prowadzic do poronienia... Przykro mi
Kochana musisz być dobrej myśli! Trzymam mocno kciuki!speakyourmind93 lubi tę wiadomość
Miłosz 30.07.2019 cc
48cm 2700 gram szczęścia 💙
-
Speaky bądź dobrej myśli kochana, jakby było źle to lekarz by od razu powiedział. Najważniejsze żebyś miała teraz pozytywne nastawienie , ponieważ zobaczysz wszystko będzie dobrze ! Odpoczywaj i myśl o maleństwu !
speakyourmind93 lubi tę wiadomość
-
speakyourmind93 wrote:Dziewczyny jest zarodek maleńki, nawet serduszko, ale nie sluchalismy. Pecherzyk ciazowy niecale 14mm.Wszystko prawidlowo jak na ten wiek ciazy (wielkosc zarodka odpowiada 5t3d a z ostatniej miesiaczki 5t4d wiec super) ale... i tu schody... Mam polipa Lekarz mowil ze czesto w ciazy sa ale podlamalam sie.Dlaczego nie moze byc w pelni ok? Jest ponoc maly,ma 4-5mm... z tego szoku malo do mnie chyba dotarlo,ale skoro lekarz wykryl go podczas badania wziernikiem,to jest on gdzies zlokalizowany na szyjce... Powiedzial ze pewnosci żadnej nie ma,moze bedzie ok z tym polipem,a moze bede plamić i brudzic co moze prowadzic do poronienia... Przykro mi
To widzę że idziemy łeb w łeb. Ty masz wielkość 14 mm i powiedziała że jest ok. A mi że 14,85 mm trochę za mały. Ja nie wiem jak ona to liczy że z okresu wychodzi mi 7 tydzień skoro 28.11 miałam ostatni okres. A kiedy ty miałaś ostatni okres ?7.02.2019 NASZE dwa Aniołki odeszły w 11 tygodniu
👰 36 LAT
AMH 17.11 (1.05-55)
AMH (2021 rok) 25.2
ANGELIUS- zabieg jajniki i reszta u mnie ok.
🧑37 LAT
Nasienie słabe 09.2021
Liczba plemników 12 mln ( norma od 39 mln)
Morfologia 2%
Lepkość za duża
Starania o dzieciątko od 9 lat 😔😔😔
Nasienie 03.2022 😰😰😰
Liczba 6,9
Morfologia 2%
09.2023
Za mała ilość żeby zrobić morfologię 😭
07.12.2023 zabieg żylaków powrózka nasiennego 🙏
CZEKAMY NA CIEBIE MALUSZKU ❤️❤️ -
Dotarła beta, 2 h spóźnienia i stresu, już zwolniła i po 2 dniach jest przyrost 100%, a nie 160% jak wcześniej 24dpo i mamy 10100. Tylko progesteron mnie ciut zmartwił, bo był 21,8 w 3t5d, dziś jest 21,9 a mamy 5t5d, powinien już iść w okolice 27.
speakyourmind93 lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Mój progesteron też 31.12 był 25 a dwa dni później 20 . A bierzesz dupka ?7.02.2019 NASZE dwa Aniołki odeszły w 11 tygodniu
👰 36 LAT
AMH 17.11 (1.05-55)
AMH (2021 rok) 25.2
🧑37 LAT
Nasienie słabe 09.2021
Morfologia 2%
Lepkość za duża
Nasienie 03.2022 😰😰😰
Liczba 6,9
Morfologia 2%
09.2023
Speaky, odpoczywaj , nie denerwuj się. To dziecku nie pomoże. Dobre nastawienie to połowa sukcesu. w mojej poprzedniej ciąży non stop były jakieś problemy; najpierw krwiak, potem złe wyniki chorób zakaźnych, do końca nie wiedziałam czy dziecko będzie zdrowe ,potem moje nerki przestały pracować . Wylałam morze łez, ale gdzieś z tyłu głowy miałam przeczucie, że będzie dobrze . I było .
MOJE, speakyourmind93 lubią tę wiadomość
-
pola0909 wrote:Dziewczyny a ja u was jest z bólem brzucha ? Tzn mnie do tej pory ciągły i lekko pobolewały oba jajniki i w ich okolicach a dzisiaj mam takie ewidentne kłucie i zaczynam fisiować, a wizyta dopiero jutro wieczorem. Straciłam też apetyt a zmęczenie sięga zeniutu, pomomo że mam lekką pracę to czuję jakbym miesiąc nie wychodziła z kopalni
MOJE, Lami, Ann.., aannkka, pola0909, matka _ zona, speakyourmind93, Juusti69, Arashe lubią tę wiadomość
Victoria 10.11.2013r
Pola 08.11.2015r
27.01.2018 aniołek 5tc (*)
27.09.2018 aniołki 6tc(*)
Franuś 💙
-
Moje , super, że jest dobrze speakyou, super , że serduszko jest a polipem się nie martw będzie dobrze
Ja chciałam iść w przyszłym tyg do gina ale niestety cały przyszły tydzień go nie ma bo ferie, więc chciałam iść 21.01 ale w sumie stwierdziłam, że oszaleję do tego czasu i idę w czwartek 10.01, Ciekawe czy będzie już serduszko
Ja jestem w szoku, że się już w spodnie nie dopinam jak siedzę.... i dziś dwa razy miałam takie lekkie mdłości bleLami, speakyourmind93 lubią tę wiadomość
-
Noo, ze spodniami mam to samo. Po świętach mówię, że jestem objedzona, bo przecież za wcześnie. Do piątku wszystko mi zeszło i spodnie ok były. Cały weekend w dresach, rano spodnie do pracy a one cisną. No ale to pewnie przez to, że ja mięśni nie mam, więc odrazy wychodziSzczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
U mnie na ciele nie widać absolutnie nic. Poza lekko pełniejszymi piersiami. Na kolejną wizytę miałam umówić się za 10-14 dni. Oczywiście umówiłam za 10. A do tej pory chyba będę robić nadgodziny na forum. Mąż bardzo pomaga. Na prawdę przez 10 dni najdalej do kibelka się wybieram.
Mamadwojki, Arashe lubią tę wiadomość
7.02.2019 NASZE dwa Aniołki odeszły w 11 tygodniu
👰 36 LAT
AMH 17.11 (1.05-55)
AMH (2021 rok) 25.2
🧑37 LAT
Nasienie słabe 09.2021
Morfologia 2%
Lepkość za duża
Nasienie 03.2022 😰😰😰
Liczba 6,9
Morfologia 2%
09.2023
Moje, speaky gratulacje dobrych wieści :*
To u mnie zawsze zarodek będzie za mały niż wskazywałby na to termin miesiączki, bo owulację mam w 20 dc. I zawsze będzie niepewność czy wszystko ok
Wciąż nie mam wyników, a są potrzebne dla endokrynologa...speakyourmind93, MOJE lubią tę wiadomość