Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja wszystkie cukry mam ok tylko z insulina mam góry i doliny. Na codzień jeśli tylko mój organizm przyjmuje to oczywiście jem zgodnie z niskim indeksem glikemicznym ale jeśli nie dam. Rady zjeść pelnoziarnistej kanapki to albo jej nie jem i jem same warzywa albo łapie się za jasne pieczywo i to też jest ok w tym czasie pod warunkiem że nie jest to nagminne. Co lekarz to inne podejście do Io.
-
Przepraszam, ze wczoraj nie dodałam zdjęcia maleństwa, ale do wieczora miałam pracę i już nie zdarzyłam. Dzisiaj nadrabiam i przedstawiam wam moje 5,57 cm szczęścia
Psss mOnika i mama-zuzia dziękuję za podpowiedź jak dodać zdjęcieWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2019, 09:42
magda.g85, Arashe, Lami, Lubieswieczki, monkle, Mamadwojki, Mama_Zuzia, aannkka, Ann.., manda21, Cyan, Inka90, Agusia_pia, Bunia86, kark, m0nika lubią tę wiadomość
-
Kciuki, za wizyty!
Monika piękne dziecię! Uwielbiam zdjęcia z usg
I pooola, Twoje przypomina mi moje z 8 lutegopiękna dzidzia
A ja oficjalnie wg ovu witam się w 2 trymestrze!!
Dolegliwosci zero, brzucha zero, czy aby na pewno jestem w ciąży?
A nie... Szybciej się męczę, czyli ciążapola0909, aannkka, Lami, manda21, Cyan, VianEthel2, kark, k878, m0nika lubią tę wiadomość
-
Ale już teraz lecą wszytkim tygodnie
Jak czekałam na USG serduszkowe, to kolezanka, która ma 6 tygodni starszą ciążę miała zrobione prenatalne, ja nadal nie mam prenatalnych, a ona już idzie na połówkowe. Od tych prenetalne h to już chyba zaczyna lecieć ten czas jak szalony!Arashe lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Kochane trzymam kciuki za wizyty i zazdroszczę tym które czują się dobrze nie mają mdłości jedzą normalnie :*
Ja dziś idę odebrać wyniki boję się trochę hehemam strasznego lenia mało jem szybko się męczę po prostu nie poznaje siebie przecież ja zawsze aktywna byłam a teraz bym leżała i spala
Victoria 10.11.2013r
Pola 08.11.2015r
27.01.2018 aniołek 5tc (*)
27.09.2018 aniołki 6tc(*)
Franuś 💙
-
Agucha90s wrote:Ja wszystkie cukry mam ok tylko z insulina mam góry i doliny. Na codzień jeśli tylko mój organizm przyjmuje to oczywiście jem zgodnie z niskim indeksem glikemicznym ale jeśli nie dam. Rady zjeść pelnoziarnistej kanapki to albo jej nie jem i jem same warzywa albo łapie się za jasne pieczywo i to też jest ok w tym czasie pod warunkiem że nie jest to nagminne. Co lekarz to inne podejście do Io.
Ja np nie mam zakazu węglowodanów od diabetologa ale mam je ograniczać i głównie skupić się na węglowodanach złożonych jak już coś.
Pola- śliczna Twoja dziewczynka ❤️
Arashe- to Ty już jesteś po tej drugiej stronie mocy hahagratulacje
Lami- teraz szybko zapiernicza po to by zwolnić maksymalnie w paru ostatnich tygodniach ciąży hahaLami, Arashe, pola0909, kark lubią tę wiadomość
-
AmyLee44 wrote:Dzień dobry witam się w 13 tyg
dzisiaj ja również mam wizytę o 16.45 oby wszystko było dobrze
a z rana oparzylam się para z czajnika jak boli
Nałóż sobie żel z aloesu jak masz to Ci powinno ładnie ukoić ból, albo kolagen naturalny -
Kobitki co powiecie na ból brzucha po prawej stronie. Obudził mnie dzisiaj myslalam, że pełny pęcherz ale nadal boli brzuch. Ale tylko po prawej stronie. Niemam pojęcia co to. To moja pierwsza ciąża i boję się. Jestem na początku 10 tygodnia. A wizyta dopiero za 3 tygodnie
-
Ala88, mnie bolał brzuch 4 dni. Z różnym nasileniem. I raczej mocniejsze rwanie miałam po lewej stronie. Zwiększyłam dawkę megnezu i wzięłam nospe. W końcu 4 dnia wieczorem pojechałam na ip, bo moja lekarka na urlopie i nie miałam jak się skontaktować, a prenatalne dopiero po 9 dniach było i już mnie to niepokoiło, że tyle czasu trzyma. Z bejbikiem i wszystkim było ok, dostałam progesteron na 14 dni. Wczoraj jeszcze dawał popalić brzuch, dzisiaj przeszedł.
Poczekaj jeszcze dzisiaj, spróbuj wziąć magnez, nospe, ale jeśli będziesz się niepokoić, to lepiej jechać i sprawdzić.Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Mama_Zuzia wrote:O matko tak się stresuje ze aż mnie przegoniło na kibelek z tego wszystkiego
dobrze ze teraz a nie na miejscu jakbym była haha
ale zobaczysz , że będzie dobrze. Kciuki cały czas zaciśnięte za wszystkie wizyty dzisiaj i czekamy na wieści i zdjęcia maluszków
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2019, 11:07
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/beb3535dfa13.jpg
Moje maleństwo ❤❤ wszystko dobrze machało raczkami i nozkami coś pięknego ❤pola0909, Karola9316, AmyLee44, kark, Lami, elvira, Bunia86, speakyourmind93, Cyan, Agusia_pia, k878, Mamadwojki, Lubieswieczki, monkle, VianEthel2, Arashe, Paulina2202, Ann.., m0nika, miczitanka, mila_88, Komunikacja24 lubią tę wiadomość