Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi też niedobrze amalia, wręcz mam wrażenie że zaraz wymiotuje...
Ja w poprzedniej ciąży karmilam jeszcze raz dziennie, to jak byłam na wizycie od razu mówiła by przestać i nie obciążać organizmu. Dodam, że poronilam, ale co się złożyło na to to nie wiem, może wada zarodka po prostu -
Dziewczyny a czy wy pijecie kawę ? Moja siostra dostała informację że bez problemu dwie kawki dziennie może sobie wypić. Co wy o tym myślicie ?7.02.2019 NASZE dwa Aniołki odeszły w 11 tygodniu
👰 36 LAT
AMH 17.11 (1.05-55)
AMH (2021 rok) 25.2
ANGELIUS- zabieg jajniki i reszta u mnie ok.
🧑37 LAT
Nasienie słabe 09.2021
Liczba plemników 12 mln ( norma od 39 mln)
Morfologia 2%
Lepkość za duża
Starania o dzieciątko od 9 lat 😔😔😔
Nasienie 03.2022 😰😰😰
Liczba 6,9
Morfologia 2%
09.2023
Za mała ilość żeby zrobić morfologię 😭
07.12.2023 zabieg żylaków powrózka nasiennego 🙏
CZEKAMY NA CIEBIE MALUSZKU ❤️❤️ -
MOJE wrote:Dziewczyny a czy wy pijecie kawę ? Moja siostra dostała informację że bez problemu dwie kawki dziennie może sobie wypić. Co wy o tym myślicie ?
-
MOJE wrote:Dziewczyny a czy wy pijecie kawę ? Moja siostra dostała informację że bez problemu dwie kawki dziennie może sobie wypić. Co wy o tym myślicie ?Ja: AMH 1,59
On: teratozoospermia, HBA 50%, DFI 15,72%, HDS 20,58%
01.11.18 początek stymulacji
11.11.18 punkcja
16.11 odwołany transfer - 0 zarodków
26.12.18 dwie kreski naturalnie!!
chłopiec!!
-
Ja pije inke. W poprzedniej ciazy pilam kawe rozpuszczalna ale w 3 trymestrze i to co kilka dni jedna. Niby mozna ale ja jakos wolalam unikac. Zreszta mi nie smakowala jakos.
-
Ja po ostatnich akcjach kompletnie kawy nie pije. Tylko łóżko , jedziecie, wodą i herbatka7.02.2019 NASZE dwa Aniołki odeszły w 11 tygodniu
👰 36 LAT
AMH 17.11 (1.05-55)
AMH (2021 rok) 25.2
🧑37 LAT
Nasienie słabe 09.2021
Morfologia 2%
Lepkość za duża
Nasienie 03.2022 😰😰😰
Liczba 6,9
Morfologia 2%
09.2023
Piję kawę dziennie, inaczej spalabym cały dzień.
Jest mi smutno, bo nadal nie widać zarodka mimo bety, która pewnie dzisiaj jest z 13000. Jest ciałko żółte, więc jakiś progres. Idę chyba na zwykłe zwolnienie w przyszłym tygodniu, dzisiaj wkurzyłam się na jednego ignoranta, wyprowadził mnie z równowagi, to nie na moje nerwy. Mam dzisiaj spadek formy, na zaleceniu od lekarza: brak kontaktu z chorymi i dziećmi, więc mówię, że w szkole pracuje, on, że dopóki nie ma serduszka to nic nie zrobi. Kazał przyjść za 2 tygodnie, ale on będzie dopiero po 12 lutym, więc mam podejść do kogoś innego za dwa tygodnie po potwierdzenie ciąży i skierowania na badania.Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Lami wrote:Piję kawę dziennie, inaczej spalabym cały dzień.
Jest mi smutno, bo nadal nie widać zarodka mimo bety, która pewnie dzisiaj jest z 13000. Jest ciałko żółte, więc jakiś progres. Idę chyba na zwykłe zwolnienie w przyszłym tygodniu, dzisiaj wkurzyłam się na jednego ignoranta, wyprowadził mnie z równowagi, to nie na moje nerwy. Mam dzisiaj spadek formy, na zaleceniu od lekarza: brak kontaktu z chorymi i dziećmi, więc mówię, że w szkole pracuje, on, że dopóki nie ma serduszka to nic nie zrobi. Kazał przyjść za 2 tygodnie, ale on będzie dopiero po 12 lutym, więc mam podejść do kogoś innego za dwa tygodnie po potwierdzenie ciąży i skierowania na badania.
Lami jesteśmy w tym samym tygodniu/dniu- czekałam na ten post, czy już coś widzisz.
Może to dlatego lekarz kazał mi przyjść pod koniec lutego.
Trzymam kciuki za następna wizytę- musi być dobrze!
Lami lubi tę wiadomość
synuś
28.12 (16dpo):HCG- 244,34 mUl/ml
31.12 (19dpo):HCG- 1136,46 mUl/ml
02.01 (21dpo):HCG- 2656,97 mUl/ml -
speakyourmind93 wrote:Dziewczyny jest zarodek maleńki, nawet serduszko, ale nie sluchalismy. Pecherzyk ciazowy niecale 14mm.Wszystko prawidlowo jak na ten wiek ciazy (wielkosc zarodka odpowiada 5t3d a z ostatniej miesiaczki 5t4d wiec super) ale... i tu schody... Mam polipa Lekarz mowil ze czesto w ciazy sa ale podlamalam sie.Dlaczego nie moze byc w pelni ok? Jest ponoc maly,ma 4-5mm... z tego szoku malo do mnie chyba dotarlo,ale skoro lekarz wykryl go podczas badania wziernikiem,to jest on gdzies zlokalizowany na szyjce... Powiedzial ze pewnosci żadnej nie ma,moze bedzie ok z tym polipem,a moze bede plamić i brudzic co moze prowadzic do poronienia... Przykro mi
Na dziele Problemy i komplikacje masz temat o polipach na szyjce. Zerknij i poczytaj, dziewczyny na pewno pomaga lub uspokoja
Gratuluję serduszkaspeakyourmind93 lubi tę wiadomość
-
k878 wrote:O rany, dziewczyny ale lecicie! Nie dam rady Was podczytywać!
umawiam się na USG na 22.01. Powinno już być serduszko.
umawiam się też dalej, na USG I trym. Czy któraś rozważa testy NIPT? Rozważam test SANCO (nie ma u mnie już NIFTY). W tamtej ciąży nie robiłam i trochę żałowałam, patrząc na stresy niektórych dziewczyn...
Powiem szczerze że nie mam pojęcia o tych badaniach. Pierwsze słyszę. Moje 4 letnie starania ograniczały się do zajścia. O co chodzi z tymi badaniami ?7.02.2019 NASZE dwa Aniołki odeszły w 11 tygodniu
👰 36 LAT
AMH 17.11 (1.05-55)
AMH (2021 rok) 25.2
🧑37 LAT
Nasienie słabe 09.2021
Morfologia 2%
Lepkość za duża
Nasienie 03.2022 😰😰😰
Liczba 6,9
Morfologia 2%
09.2023
Pije jedna kawe dziennie ale czasami wcale. W poprzedniej ciazy nie wypilam ani jednej kawy bo sie balam... i tak urodzilam przedwcześnie wiec nie odmawiam sobie na razie niczego oczywiście procz alkoholu, papierosow nie pale wiec spokój. Z tego co wiem to gorzej pic te wszystkie gazowane kolorowe sztuczne napoje. Zamiast tego kawka jest lepsza
-
Lami wrote:Piję kawę dziennie, inaczej spalabym cały dzień.
Jest mi smutno, bo nadal nie widać zarodka mimo bety, która pewnie dzisiaj jest z 13000. Jest ciałko żółte, więc jakiś progres. Idę chyba na zwykłe zwolnienie w przyszłym tygodniu, dzisiaj wkurzyłam się na jednego ignoranta, wyprowadził mnie z równowagi, to nie na moje nerwy. Mam dzisiaj spadek formy, na zaleceniu od lekarza: brak kontaktu z chorymi i dziećmi, więc mówię, że w szkole pracuje, on, że dopóki nie ma serduszka to nic nie zrobi. Kazał przyjść za 2 tygodnie, ale on będzie dopiero po 12 lutym, więc mam podejść do kogoś innego za dwa tygodnie po potwierdzenie ciąży i skierowania na badania.
Kochana lec do rodzinnego i od razu da Ci zwolnienie! Ja do 15.01 jestem na zwolnieniu zwyklym,dopiero za tydzien ginekolog da mi z kategoria "B" jesli bedzie wszystko ok. A ten lekarz jakis konował!!!! Musisz isc na zwolnienie wierze ze sobie szybciutko zalatwisz :*
Dzis zarodka nie ma a wiesz, ze juz jutro lub pojutrze pewnie bedzie Mały 2 mm okruszek? To sie dzieje z dnia na dzien, zobaczysz! Nie ma innej opcjiLami lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny