Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewela1234 jestem w podobnej sytuacji jak Ty dzisiaj po 20-stej mam wizytę i też będę chciała coś na podtrzymanie ciąży że względu na wcześniejsze poronienie. Jak będę po dam znać co powiedział mój lekarz. Mam nadzieję, że sam wyjdzie z propozycją, ponieważ strasznie się teraz boję.
-
Hurra brawo Sylvuszka gratulacje
Sylvuszka lubi tę wiadomość
7.02.2019 NASZE dwa Aniołki odeszły w 11 tygodniu
👰 36 LAT
AMH 17.11 (1.05-55)
AMH (2021 rok) 25.2
ANGELIUS- zabieg jajniki i reszta u mnie ok.
🧑37 LAT
Nasienie słabe 09.2021
Liczba plemników 12 mln ( norma od 39 mln)
Morfologia 2%
Lepkość za duża
Starania o dzieciątko od 9 lat 😔😔😔
Nasienie 03.2022 😰😰😰
Liczba 6,9
Morfologia 2%
09.2023
Za mała ilość żeby zrobić morfologię 😭
07.12.2023 zabieg żylaków powrózka nasiennego 🙏
CZEKAMY NA CIEBIE MALUSZKU ❤️❤️ -
zwichrowana wrote:tfu stycznia
5 t 6 d
idę 24- tak sobie wizytę ustawiłam.To będzie 8t 1 d
Jak liczyłam sobie koniec lutego to wychodziło mi, że już po 10 tyg będziesz
To jesteśmy na podobnym etapie, bo głowę daje sobie uciąć, że mam młodszą ciążę :pWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2019, 18:04
zwichrowana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAanka, na zaparcia super są kiwi
Lami, na nfz zawsze mają do dupy sprzęt, może tam już kropek jest, a Ty się niepotrzebnie stresujesz. No to faktycznie kawał czasu. A jakbyś np zrobila też tak, że do ogólnego po zwolnieni z B, z tym zaświadczeniem od gina. Powiedz, że np jakieś dziecko w klasie twojej ma różyczkę, a Tobie wyszły ujemne przeciwciała
Justi ja na zaświadczenie od gina i stosowne pismo do rektora dostałam Indywidualny Tok na uczelni
Ja brałam lutkę. Jaką masz? Dopochwowa ma taki minus, że można sobie coś podrażnić i potem niepotrzebnie.stresować od plamki krwi na majtkach. A doustna można pod język do rozpuszczenia albo dopochwowo. Masz mdłości? Bo jak tak to kurcze... Współczuję -
nick nieaktualnyMi się z synem skończył pokarm z dnia na dzień w momencie zagniezdzenia No, ale on miał 22 miesiące, więc już tylko na "dobranoc" karmiłam, także to inna bajka
Jak tylko skurczy nie ma i wyniki krwi są ok to czemu nie, to samo zdrowie dla starszaka -
aannkka wrote:O faktycznie kiedy wizytujesz ?Victoria 10.11.2013r
Pola 08.11.2015r
27.01.2018 aniołek 5tc (*)
27.09.2018 aniołki 6tc(*)
Franuś 💙
-
pola0909 wrote:Ewela1234 jestem w podobnej sytuacji jak Ty dzisiaj po 20-stej mam wizytę i też będę chciała coś na podtrzymanie ciąży że względu na wcześniejsze poronienie. Jak będę po dam znać co powiedział mój lekarz. Mam nadzieję, że sam wyjdzie z propozycją, ponieważ strasznie się teraz boję.
-
Wiem Kark, bo juz widzę po jakości zdjęcia, jak mam porównanie z pęcherzykiem sprzed 5 dni. Wiem, że będzie dobrze Już leżę owinięta kocykiem, nic nie pada mi na głowę i już mi lepiej
Gratuluję wszystkim serduszkom! Nadrobię później listę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2019, 18:53
kark, speakyourmind93 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
kark wrote:Aanka, na zaparcia super są kiwi
Lami, na nfz zawsze mają do dupy sprzęt, może tam już kropek jest, a Ty się niepotrzebnie stresujesz. No to faktycznie kawał czasu. A jakbyś np zrobila też tak, że do ogólnego po zwolnieni z B, z tym zaświadczeniem od gina. Powiedz, że np jakieś dziecko w klasie twojej ma różyczkę, a Tobie wyszły ujemne przeciwciała
Justi ja na zaświadczenie od gina i stosowne pismo do rektora dostałam Indywidualny Tok na uczelni
Ja brałam lutkę. Jaką masz? Dopochwowa ma taki minus, że można sobie coś podrażnić i potem niepotrzebnie.stresować od plamki krwi na majtkach. A doustna można pod język do rozpuszczenia albo dopochwowo. Masz mdłości? Bo jak tak to kurcze... Współczuję -
hejo, gratulacje serduszek, ale widać , że co ciąża to inna nie ma co się martwić, że zarodka nie widać jeszcze,na każdego przyjdzie czas
Chciałam Wam powiedzieć , że wróciłam do domu zjadłam ogromną michę zupy i zasnęłam na 3 godziny korzystając z tego, że mąż z córką wyjechali, czuję się średnio , ogólnie jak tylko zaczynam być głodna to momentalnie mi niedobrze. Dziś zjadłam 6 kawałków chleba na śiadanie gdzie normalnie jem z 3-4... mam wrażenie , że brzuch mi też wybiło ale wiecie ja jestem bardzo szczupła dlatego już mam problem ze spodniami a poza tym podobno w 2 ciąży szybciej wybija,... najgorsze, że mam do kwietnia umowę i czy do tego czasu ukryję fakt ciąży? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kark wrote:To może i lepiej, że nie masz podjęzykowych Dopochwowe lepiej umytymi rękami zakładać niż aplikatorem, mniejsza możliwość podrażnienia. I zakładaj wkładki, bo potem starszny ten śluz wypływa
-
k878 wrote:O rany, dziewczyny ale lecicie! Nie dam rady Was podczytywać!
umawiam się na USG na 22.01. Powinno już być serduszko.
umawiam się też dalej, na USG I trym. Czy któraś rozważa testy NIPT? Rozważam test SANCO (nie ma u mnie już NIFTY). W tamtej ciąży nie robiłam i trochę żałowałam, patrząc na stresy niektórych dziewczyn...
Ja się zastanawiam, troszkę duży wydatek ale chyba byłabym skłonna wydać te pieniądze w zamian za "spokojną głowę". Ja mam umówiona wizytę dopiero na 04.02, ale mam jeszcze możliwość iść 23.01 do innego lekarza i chyba tak zrobię2cs
01.2019 poronienie 8tc. zaśniad częściowy -
AmyLee44 wrote:hejo, gratulacje serduszek, ale widać , że co ciąża to inna nie ma co się martwić, że zarodka nie widać jeszcze,na każdego przyjdzie czas
Chciałam Wam powiedzieć , że wróciłam do domu zjadłam ogromną michę zupy i zasnęłam na 3 godziny korzystając z tego, że mąż z córką wyjechali, czuję się średnio , ogólnie jak tylko zaczynam być głodna to momentalnie mi niedobrze. Dziś zjadłam 6 kawałków chleba na śiadanie gdzie normalnie jem z 3-4... mam wrażenie , że brzuch mi też wybiło ale wiecie ja jestem bardzo szczupła dlatego już mam problem ze spodniami a poza tym podobno w 2 ciąży szybciej wybija,... najgorsze, że mam do kwietnia umowę i czy do tego czasu ukryję fakt ciąży?
Spać też bym spała gdybym mogła a ja całe dnie ostatnio z dzieckiem, które niestety nie robi drzemki. Mąż to ostatnio ciągle coś załatwiła po pracy, więc siedzę sama.
I czytam...