Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
pola0909 wrote:Siedzę już na poczekalni ale spore opóźnienie, więc pewnie wejdę ok 21
A zaczynam coraz mocniej się denerwować
Trzymajcie kciuki.
Czekamy i mocno trzymamy kciuki! Jak tylko będziesz mogla pisz :*zwichrowana, morowa lubią tę wiadomość
-
Pola trzymam i czekam na wieści7.02.2019 NASZE dwa Aniołki odeszły w 11 tygodniu
👰 36 LAT
AMH 17.11 (1.05-55)
AMH (2021 rok) 25.2
ANGELIUS- zabieg jajniki i reszta u mnie ok.
🧑37 LAT
Nasienie słabe 09.2021
Liczba plemników 12 mln( norma od 39 mln)
Morfologia 2%
Lepkość za duża
Starania o dzieciątko od 9 lat 😔😔😔
Nasienie 03.2022 😰😰😰
Liczba 6,9
Morfologia 2%
09.2023
Za mała ilość żeby zrobić morfologię 😭
07.12.2023 zabieg żylaków powrózka nasiennego 🙏
CZEKAMY NA CIEBIE MALUSZKU ❤️❤️ -
kark wrote:Arashe, to Krysia jest niezła, u mnie syn ma już 4 lata, ale czasami musi w południe 2h przespać, bo inaczej zasypia podczas zabawy na dywanie o 18
A jak Ci idzie spać i wstaje?
Trzymamychodzi spać ok północy, lub 23, jak dobrze pójdzie to 22, wstaje między 8 a 9 najczęściej, to chociaż po tym wszystkim sobie pospie
A u Ciebie jak wygląda sprawa? -
Pola kciuki
-
Dziękuję za wszystkie dobre myśli, już po i siedzę i płaczę, wszystko dobrze ciaża jest ale serduszka nie słychać
Mam wizytę za tydzień a póki co duphoston 3x1 i acard 1x1. Staram się mieć dobre myśli ale teraz to bardzo ciężkie. Ogólnie mam długie cykle po 33d a ostatnia @ 25.11 więc cichą nadzieję mam ale straszliwie się boję bo to 6 tc i 2d więc sama już teraz nie wiem co robić i myśleć. Dobrze, ze mamy to formum i jest z kim porozmawiać, bo bym zwariowała.
Aguuu, speakyourmind93 lubią tę wiadomość
-
pola0909 wrote:Dziękuję za wszystkie dobre myśli, już po i siedzę i płaczę, wszystko dobrze ciaża jest ale serduszka nie słychać
Mam wizytę za tydzień a póki co duphoston 3x1 i acard 1x1. Staram się mieć dobre myśli ale teraz to bardzo ciężkie. Ogólnie mam długie cykle po 33d a ostatnia @ 25.11 więc cichą nadzieję mam ale straszliwie się boję bo to 6 tc i 2d więc sama już teraz nie wiem co robić i myśleć. Dobrze, ze mamy to formum i jest z kim porozmawiać, bo bym zwariowała.
ja też byłam trochę zaniepokojona wczoraj bo w końcu wybrałam się na betę i wydaje mi się że powinno być juz wyżej ale tak jak piszesz nie wiadomo do końca kiedy ta owulacja była więc nie ma co się przejmować na zapas. Jutro idę na drugą betę i mam nadzieję że się pięknie podwoi wynik.
speakyourmind93 lubi tę wiadomość
29.01.2020 Zosieńka ❤️ 54cm 3184g
29.01.2019 [*] Aniołek- 8 tc. -
pola kochanie,sama mowisz ze masz dłuższe cykle,a wiec owulka pozniej - zagniezdzenie pozniej. Jedna ma ovu w 14dc przy 28dniowych cyklach, ty bedziesz miala dopiero ok 17-18 dnia,a to daje juz nawet 4 dni do tylu... Kiedy nastepna wizyta? Co mowil lekarz? Podejrzewam ze na dniach będzie serdunio:) Zarodek jest juz?znasz lub masz moze jakiekolwiek wymiary?pecherzyka ciazowego,zoltkowego,CRL?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2019, 21:27
-
speakyourmind93 wrote:pola kochanie,sama mowisz ze masz dłuższe cykle,a wiec owulka pozniej - zagniezdzenie pozniej. Jedna ma ovu w 14dc przy 28dniowych cyklach, ty bedziesz miala dopiero ok 17-18 dnia,a to daje juz nawet 4 dni do tylu... Kiedy nastepna wizyta? Co mowil lekarz? Podejrzewam ze na dniach będzie serdunio:) Zarodek jest juz?
-
pola, nie martw się, zaraz ochłoniesz. Za tydzień zobaczysz serduszko, pewnie miałaś później owulację lub później zagnieżdżenie. Masz zdjęcie USG? Widać pierścionek w pęcherzyku? Będzie dobrze, wracaj do domu, ciepła herbata, kocyk, serial i odpoczywajSzczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Lami wrote:pola, nie martw się, zaraz ochłoniesz. Za tydzień zobaczysz serduszko, pewnie miałaś później owulację lub później zagnieżdżenie. Masz zdjęcie USG? Widać pierścionek w pęcherzyku? Będzie dobrze, wracaj do domu, ciepła herbata, kocyk, serial i odpoczywaj
-
pola0909 wrote:Dziękuję za wszystkie dobre myśli, już po i siedzę i płaczę, wszystko dobrze ciaża jest ale serduszka nie słychać
pola0909 lubi tę wiadomość
-
makowa wrote:Ja już do znudzenia powtarzam, że u mnie to samo :* 6+0 a tu sam pechęrzyk. Cykle 34 dni, owu w 20 dc. No nie da się, żeby ciąża była na tym samym etapie jak dla książkowego 28-dniowego cyklu, dla którego liczone są wszystkie normy :*
-
nick nieaktualny
-
MOJE wrote:Powiem szczerze że nie mam pojęcia o tych badaniach. Pierwsze słyszę. Moje 4 letnie starania ograniczały się do zajścia. O co chodzi z tymi badaniami ?
Witamy na lvl 2Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2019, 22:10
Córeczka 12.2017
Córeczka 08.2019 -
Ja też po.wizycie i póki co mamy pęcherzyka w usg bez zarodka . 17 stycznia kolejna wizyta . I może w końcu się dowiem co i jak . Beta z wczoraj 958 . Prawidłowo przerasta. Więc w sumie nie dziwne że tak mało było widać w usg . Ale trafiłam na fajnego lekarza . Mam ubezpieczenie z PZU więc wizyty u niego za darmo . Pójdę 2 raz i zobaczę czy będzie prowadzić moja ciążę
speakyourmind93 lubi tę wiadomość