Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Lami wrote:Długo już nie poużywamy kalkulatorów. Zaraz przestaną nam już mierzyć dzidziaki. Tylko główka i brzuszek i waga z tego będzie wychodziła chybaSyn 10.2016
Aniołek [*] 6tc6d 03.2018
-
nick nieaktualny
-
Ja też dziś byłam na wizycie, lekarz mówi że jest dobrze, dzidzius ma 4,3 cm. Prenatalne za dwa tygodnie. Płci jeszcze nie znam
Tylko zastanawia mnie tętno 137/min. Jak myślicie nie za niskie?
pola0909, Mama_Zuzia, monkle, aannkka, Inka90, k878, kark lubią tę wiadomość
-
.sylwus++. wrote:Ja też dziś byłam na wizycie, lekarz mówi że jest dobrze, dzidzius ma 4,3 cm. Prenatalne za dwa tygodnie. Płci jeszcze nie znam
Tylko zastanawia mnie tętno 137/min. Jak myślicie nie za niskie?
Gratulacje, super wieści! Tętno naprawdę bardzo dobre, kompletnie nie masz się czym martwić -
Te, co mają potwierdzone wstępnie dziewuszki, proszę mi tu sikać na sodę i powiedzieć, czy są mini bąbelki ale bez pienienia się
Bo właśnie mi tak wyszło, no i w sumie na chłopaka to jest, ale liczę, że powiecie, że też tak macie z dziewuszkami
Kupiłam po 3 tygodniach sodę, bo chyba będę ostatnią tu na forum z jakimś tropem od lekarza. Muszę się wyżyć na sodzie chociażWiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2019, 18:52
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Lami wrote:Te, co mają potwierdzone wstępnie dziewuszki, proszę mi tu sikać na sodę i powiedzieć, czy są mini bąbelki ale bez pienienia się
Bo właśnie mi tak wyszło, no i w sumie na chłopaka to jest, ale liczę, że powiecie, że też tak macie z dziewuszkami
Kupiłam po 3 tygodniach sodę, bo chyba będę ostatnią tu na forum z jakimś tropem od lekarza. Muszę się wyżyć na sodzie chociaż
Lami ja sikałam ale to już ze dwa tygodnie- trzy tygodnie temu i nic się nie działo, w sensie nic się nie pienili. Myśle ze mogły być jakieś mini bąbelki bo czymkolwiek by się nie zalało to takie małe będą ale się nic nie pienilo. Może dziewczyna u Ciebie siedzi! -
Hej dziewczyny gratuluję wizyt
!!! Kark trzymam mocno kciuki !!! Ja dzisiaj powiedziałam w pracy o dzidziusiu oczywiscie wszyscy bardzo się ucieszyli ale najważniejszym problemem było to, że przecież prędzej czy później pójdę na zwolnienie i kto mnie zastąpi
jak "kolezanki" wezmą urlop tego lata hmmm ale mam już to za sobą
Idąc wczoraj do gina poprosiłam o wyraźne zdjęcie dzidzi, bo wszystkie mam jakieś takie rozmazane i nawet nie mam się czym chwalić i naprawdę gin się starał uchwycić dobre ujęcie ale co pstryknął to moja mała "wiercidupka" zdążyła się ruszyć haha więc nawet nie wrzucam zdjęcia z wczoraj bo chyba tylko ja rozróżniam co na nim jest
a od dwóch dni nie mieszcze się już w ostatnie swoje spodnie, na gumkę więc w weekend chyba czas na zakupy
-
pola0909 wrote:A jak zrobić test z tą sodą ? Spróbuje
Nasypujesz 2 łyżki sody do kubeczka, do drugiego sikasz- wlewasz to do sody i jak się pieni to ponoć chlopak, jak nie to dziewczyna.
Super, ze masz za sobą poinformowanie współpracowników. Niech oni się martwią jak sobie zorganizować okres urlopowy, to już nie Twój problempola0909 lubi tę wiadomość
-
Mama_Zuzia wrote:Nasypujesz 2 łyżki sody do kubeczka, do drugiego sikasz- wlewasz to do sody i jak się pieni to ponoć chlopak, jak nie to dziewczyna.
Super, ze masz za sobą poinformowanie współpracowników. Niech oni się martwią jak sobie zorganizować okres urlopowy, to już nie Twój problemsolniczka lubi tę wiadomość
-
Haha, Pola, "wiercidupka" się uśmiałam
Ostatnio ta z prenatalnych też mi mówiła, że ludzi czasami na sesję z filmikiem w tym 4d przyjeżdżają, a dziecko za Chiny się nie ustawia
1-2 łyżeczki sody i zalewasz trochę sikiem. Jak bąbluje i się pieni to chłopak, jak spokój to dziewuszka.pola0909 lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
-
Haha ja właśnie poczytałam na jakimś wątku o tej wodzie, miałam w domu I siknęłam jakoś w 11 t
potwierdziło dziewczynkę, piany nie było nawet po przemieszaniu
wiadomo że to takie wróżenie z fusów ale śmiesznie było. Mąż mi po poniedziałkowym usg przypomniał że się potwierdziło
Też dziewczyny nie macie dzisiaj siły na nic? Ja bym ciągle leżała. Spałam chwilę, poczytałam książkę. Jakiś ucisk w głowie mam i boję się żeby w jakaś migrenę się nie przerodziło bo przy heparynie to nawet apapu nie mogę wziąć. Zwykle wtedy smaruję czoło aloesem.
Jeszcze 2 dni i 14 t... II trymestr zaczyna się od zakończonego 13 tygodnia, tak? Czyli 13t6d? 14t?Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
kark trzymam kciuki za wizytę
pola ja pamiętam jak u mnie w pracy koleżanki zachodziły w ciążę i odchodziły na l4. zawsze na pozostałych skupiał się nawał obowiązków swoich i przejętych przez ciężarne. nikt się nas nie pytał czy za ciężko i jak zorganizujemy sobie urlopy. dlatego gdy to ja zaszłam w ciążę to tak sobie może brzydko pomyślałam: "teraz kurde ja" a co
tyle czasu się staraliśmy to się w końcu należy
Lami, Mama_Zuzia lubią tę wiadomość
-
Kark Kochana trzymam mocno kciuki :*
Dziewczyny mam pytanie może głupie ale nie daje mi spokoju:D chodzi o ta sode . Patrzycie co się dzieje po wlaniu? Czy podczas też bo mi np jak wlewalam poszło kilka bombelkow A później nic i nie wiem jak zinterpretować
04.08.2017 Marcel 💙
09.2019 córeczka ❤ -
Alex, ta pogoda walnięta, stąd pewnie te głowy. Kilka dziewczyn wczoraj się skarżyło. Mówisz, że przy heparynie paracetamolu nie można? Lekarz tak powiedział Tobie? Wspolczuję samopoczucia, u mnie wczoraj też epizod. Pisałam na innym wątku, że wczoraj zaczęła mnie boleć głowa, takie maziaje jak na migrene i nagle nie mogłam przeczytać smsa co dostałam. Widziałam tekst, ale nie wiedziałam jak złożyć literki, bo żadnej nie rozpoznawałam. I pomyślałam tylko czy nie jakiś udar. Trwało to max 15 minut, zjadłam i wypiłam szybko coś słodkiego, stanęłam przy otwartym oknie. Albo takie niedocukrzenie się zrobiło, albo jakieś wahania ciśnienia i niedokrwienie chwilowe. Ale pietra mi zrobiło.Szczęśliwa siódemka ❤️
-
Cześć dziewczynki!
Gratuluję pięknych maluszkówzarówno na wczorajszych jak i dzisiejszych wizytach
Pięknie nam się to wszystko w końcu układa!
Pisałyście o łożysku - u mnie położone jest na tylnej ścianie, od 4-5 dni czuję takie smyranie pod pępkiem, ale to chyba kwestia mojej wyobraźniW każdym razie jest to bardzo miłe smyranie
Między wierszami wyczytałam, że Kark masz dzisiaj jednak wizytę. Czekam z niecierpliwością na dobre wiadomości !!!
Ja wczoraj i dziś cały dzień rekrutowałam nową osobę do firmy, żeby w końcu ze spokojną głową od 1 kwietnia iść na L4. Jestem załamana...mam dość już tych ludzi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2019, 19:16
Lami lubi tę wiadomość
4.03. 6,67 cm szczęścia, 175u/min
BhCG:
31.12.2018 | 12 dpo 179,50
02.01.2019 | 14 dpo 693,20
04.01.2019 | 16 dpo 2028,00
08.01.2019 | 20 dpo 11931,00