Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny. I ja zaczynam dziś 16 tydzień. Ruchy maleństwa już czuję. Nie idzie tych puknięć z niczym pomylić .
Wizytę mam w środę j nie mogę się doczekać . Przenoszę się do kompletnie nowego lekarza i trochę się stresuje czy złapie z nim wspólny front .
Co do informowania o ciąży to my za długo nie zwlekaliśmy . Dość szybko się pochwaliliśmy rodzinie i przyjaciołom.Mama_Zuzia lubi tę wiadomość
-
Dzisiaj się zważyłam i mam- pojawił się 1kg na plusie.. oby teraz już nie poleciało z góry ;p
Kupiłam sobie serek wiejski, świeże rzodkiewki, pomidora i szczypiorek i jem sobie śniadaniedzisiaj mam plan żeby odpocząć po weekendzie
Ja ruchów maleńkiej nie czuje i czekam na nie z utęsknieniem. Wiem, ze to mnie trochę uspokoi chociaż na początkuWiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2019, 09:53
-
nick nieaktualnyJa 14tc i II trymestr 😀
Nie palmie i krwawie narazie, wizytę mam za tydzień, więc leżę i cierpliwie czekam, nic innego nie zostało. Czasami bardzo boli brzuch, nawet nospa nie pomaga, ale póki nie krwawie to staram się tym nie martwić ☺pola0909, Agusia_pia lubią tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny,
Jestem z Wroclawia i chcialabym do Was dolaczyc.
Czytam Was od pierwszych stron. Obiecalam sobie, ze sie odezwe dopiero po genetycznych poniewaz moja walka o potomstwo na razie konczyla sie samymi porazkami. Pozniej doszly problemy z nasieniem i wszystko sie skumulowalo. Teraz mam mase lekow:) Poki co jstem dalej niz poprzednio i z badan genetycznych wyglada, ze maluch rozwija sie prawidlowo. Jedynie Pani zidentyfikowala pepowine dwunaczyniowa, ale staram sie tym nie przejmowac. Dzisiaj skonczylam 13t i zaczynam 14.
Probowalam uzyc detektoru tetna, ale cos mi nie idzie wiec kolejna proba jutro
Pozdrawiam. -
Witaj marchev, masa leków brzmi znajomo. Damy radę
Z detektorem tętna może być jeszcze wczesnie.
Ja poczułam ruchy kilka razy, wieczorem jak idę spać to zdarza się ze mała robi jakieś fikołki. A tak ciszamoże za dużo biegam w ciągu dnia i nie mam chwili żeby usiąść żeby się maleństwo obudziło...
Córeczka 12.2017
Córeczka 08.2019 -
marchev wrote:Czesc dziewczyny,
Czytam Was od pierwszych stron. Obiecalam sobie, ze sie odezwe dopiero po genetycznych poniewaz moja walka o potomstwo na razie konczyla sie samymi porazkami. Pozniej doszly problemy z nasieniem i wszystko sie skumulowalo. Teraz mam mase lekow:) Poki co jstem dalej niz poprzednio i z badan genetycznych wyglada, ze maluch rozwija sie prawidlowo. Jedynie Pani zidentyfikowala pepowine dwunaczyniowa, ale staram sie tym nie przejmowac. Dzisiaj skonczylam 13t i zaczynam 14.
Pozdrawiam.
Hej hejczekamy na resztkę emigrantek z parentingu
Z 👧🏼09.2019😍 P 👶🏻10.2021 😍
04.2017 (') 12.2017 (')
-
marchev wrote:Czesc dziewczyny,
Pozdrawiam.miło w końcu mieć kogos z tego samego miasta
ja też biorę masę leków ale na pewno będzie wszytsko dobrze.
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny
nie wiem czy mogę jeszcze dołączyć??.. Dość późno ale dopiero dzisiaj odkryłam tą stronę, grupę.. Szukałam też na kafeterii ale nikt nikt nie odpowiadał na wrześniówki 2019. Myślałam że nie ma już takiego forum. A tu proszę niespodzianka
Zaczynam 14tc termin mam na 18 września. Badania prenatalne wszystko super tylko mam jakieś bakterie w moczu ale to już biorę Urosept i mam nadzieję że do kolejnego badania na mocz będzie już wszystko ok... No i niestety nudności męczą męczą cały czas nie wymiotuję (z 3 razy może) ale są najgorzej rano i jak jestem głodna musze non stop jeść bo odrazu mi nie dobrze... Bóle głowy, słabo mi nie wystoje w kolejce do kasy np. Uff ciężko narazie ale jestem dobrej myśli że zaraz mi to minie
To jest moja druga ciąża i tak przechodzę lepiej bo w pierwszej do 3 msc wymiotowalam codziennie tak że tu mogę się pocieszać
i też termin podobny bo córcia urodziła się 20 września i ma już 8 lat we wrześniu
trochę będzie różnica wieku ale to co starsza siostra też fajnie
pomoże, zawsze obroni
-
Ja też dzisiaj jakaś zdechła jestem. Plecy mnie bolą, głowę rozsadza od 6 rano, mdłości. Dzisiaj nawet obiadu nie gotuję, wyciągnę pierogi z zamrażarki i tyle. Nie wiem, czy to ta pogoda wpływa, czy jak...
W środę mam wizytę, nie pamiętam czy wam pisałam. Miałam iść 27.03 ale wcześniej muszę bo jakiś stan zapalny w cytologii mi wyszedł. Mam nadzieję, że lekarz od razu wszystko sprawdzi. Brałam globulki zaraz po ostatniej wizycie więc mam nadzieję, że to zaleczone już
Dzisiaj przyszedł mi wynik posiewu moczu i nie ma żadnych bakterii, więc tym się pocieszamŻe nic tam nie ma.
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
U mnie dzisiaj masakra. Wszyscy chorzy i mnie tez zarazlili. Maz byl umierajacy przez weekend (rwa kulszowa+przeziebienie), maly na antybiotyku ale wraca do zycia, tesciowa na antybiotyku. Mnie gardlo boli okrutnie. Tesciowa chciala mnie mlekiem z czosnkiem i miodem ratowac to zwymiotowalam..
Mama_Staszka lubi tę wiadomość
Syn 10.2016
Aniołek [*] 6tc6d 03.2018