Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
joe anna wrote:witaj Dori jak samopoczucie na kiedy masz termin>>??
teraz zaczynam 14tc. Cały czas czekam aż te dolegliwości ciążowe miną (nudności, bóle głowy, głód bez przerwy, nie mogę długo stać ...) nie ruszam się nigdzie z domu narazie bo nawet nie mam ochoty.
-
nick nieaktualny
-
stayaway wrote:Dziewczynki, mialyscie już prenatalne? Ja mam termin na 22 września, a prenatalne będę miała za tydzień 18 marca. Będę wtedy 13+1. Boję się czy to nie jest już za późno
?
Ja miałam już. 13+1 to nie będzie za późno, można robić do 13+6 także spokojnie! -
stayaway wrote:Dziewczynki, mialyscie już prenatalne? Ja mam termin na 22 września, a prenatalne będę miała za tydzień 18 marca. Będę wtedy 13+1. Boję się czy to nie jest już za późno
?
I będzie to 13t5d ale dzidzia cały czas była dwa dni do tyłu
też mam stresik czy nie igram z ogniem, ale liczę, że się zmiescimy
na którą wizyta ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2019, 18:06
-
Vian czekamy na informacje:) bedzie dobrze.
Ja mialam badanie w sobote, ale maluch jest o kilka dni starszy i na szczescie załapałam się w terminie.
W piątek wracam do pracy, ostatnio mialam 2tyg l4 i nakaz leżenia. Mogę pracowac z domu wiec daje sobie tydzien żeby zobaczyć czy dam rade. Nic na sile
Mam pytanko, czy chodzicie cały dzień w staniku? Mi najwygodniej bez, ale chyba to nie jest zalecane ? -
Lubieswieczki wrote:Ja ubieram stanik tylko jak gdzieś wychodzę, cały dzień śmigam bez.
A teraz kiedy jestem w domu i siedzę z córką, stanik zakładam codziennie, w sumie chyba muszę z tego zrezygnować, bo mnie trochę zaczyna uciskać i ogólnie jest mi w nim niewygodnie.
Dzięki za przypomnienie ha ha. -
nick nieaktualnyDori777 wrote:Termin mam na 18 września
teraz zaczynam 14tc. Cały czas czekam aż te dolegliwości ciążowe miną (nudności, bóle głowy, głód bez przerwy, nie mogę długo stać ...) nie ruszam się nigdzie z domu narazie bo nawet nie mam ochoty.
-
nick nieaktualny
-
Hey dziewczyny :*
Vian trzymam kciuki
Ja jutro jadę na krew a w środe mam USG to bd 12+5mój maluch dwa dni do przodu więc pewnie 13
Ja tak jak każda z dolegliwościami czekam na ustąpienie bo cały dzień nie do życia jestem ehhspala bym tylko i w przerwach zjadła jogurt
mało jem mało piję bo nie smak w ustach ale czuję że powoli ustępują te najgorsze mdłości
Victoria 10.11.2013r
Pola 08.11.2015r
27.01.2018 aniołek 5tc (*)
27.09.2018 aniołki 6tc(*)
Franuś 💙
-
stayaway wrote:Dziękuję dziewczynki, trochę mnie uspokoilyscie:)
aannkka - my mamy o 9:45, Mąż swiruje co by tu zrobić żeby nie iść do pracy i się ze mną pojawić. Liczymy, że poznamy już płeć
A Ty kochana o której? I gdzie?mniej czasu na stres
ja mam na 15.30 i też liczę, że poznam płeć
Ja jestem z pomorskiego i prenatalne robię u swojego lekarza prowadzącego, bo ma kwalifikacje -
Już już dziewczyny, dopiero weszłam do domu.
No więc nie wiadomo co to, ale ani w badaniu ani w usg nie wyszło krwawienie. Jest troche podbarwionej wydzieliny. Cała reszta dobrze, czyli tak jak ma być. Doraźnie nospa w razie bólu brzucha, oszczędzać się i nie świntuszyć z mężem.
Maluszek wg usg 4,94cm, tym razem główka była już bardziej widoczna. No i serduszko ładnie sobie bije. Narazie jest niziutko, tuż przy kości łonowej i obraz złapali po lewej stronie. Nie wiem jak ta maszyna działa w kwestii odbijania obrazu, ale czy to znaczy, że właśnie po lewej jest? Niby z lewego jajnika miałam owulacje... ktoś coś wie?
Jestem naprawdę poruszona tym, jak wiele z Was zainteresowało się sytuacją. Bardzo Wam dziękuję 😙 jesteście najlepsze!aannkka, Cyntia, pola0909, Inka90, k878, elvira, kark lubią tę wiadomość
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy