Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Lubieswieczki to było pierwsze co wykluczyłam. Szybka wyliczanka pokazała że raczej termin owulacji... nie wiem co to, ale najważniejsze, że z maleństwem dobrze. Nie ma cech odklejania.
Animka jak to? 11+6 i juz 7.5cm a u mnie 11+5 i dopiero 5?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2019, 19:38
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
VianEthel- dobrze ze to nic niebezpiecznego dla Ciebie i maluszka, teraz lez i odpoczywaj! :*
Animka- daj nam tu zdjęcie, my uwielbiamy je tu oglądać ❤️ Gratulacje. Ale jesteś pewna ze maluch ma 7,5cm crl? Ja tyle miałam w 14t -
Wow animka u mnie 12+5 było 6,5cm to Ty jesteś dużo dalej niż myślisz i suwaczek Ci pokazuje
Dobrze że masz szybciej prenatalne bo mogłyby Ci przepaść
Edit. Vian najważniejsze że jest dobrze! Wypoczywaj.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2019, 19:53
-
Vian extra. Ja mialam plamienie, a raczej lekkie brudzenie, ale tez nie bylo wiadomo skad. Jedynie lekarz mowil, ze twarda macica, byl to 10tydz. Wiec lezalam przez dwa tyg, a do tej pory czuje pilke w srodku.
Mi brzuch strasznie wywalilo, mimo, ze waga pokazuje -3.
Animka faktycznie spory czlowiek, u mnie w 12tyg5d bylo7cmodpowiadajace 13t1d
-
Też mi wywaliło brzuch, ale tak sobie myślę, że to 3 ciąża, a poprzednia skończyła się dość późno, więc to chyba normalne... Bo wagowo jestem na minusie. Zastanawiam się, jakie ciuchy muszę dokupić, a które nieciazowe dadzą radę.Z 👧🏼09.2019😍 P 👶🏻10.2021 😍
04.2017 (') 12.2017 (')
-
nick nieaktualnyVianEthel2 wrote:Już już dziewczyny, dopiero weszłam do domu.
No więc nie wiadomo co to, ale ani w badaniu ani w usg nie wyszło krwawienie. Jest troche podbarwionej wydzieliny. Cała reszta dobrze, czyli tak jak ma być. Doraźnie nospa w razie bólu brzucha, oszczędzać się i nie świntuszyć z mężem.
Maluszek wg usg 4,94cm, tym razem główka była już bardziej widoczna. No i serduszko ładnie sobie bije. Narazie jest niziutko, tuż przy kości łonowej i obraz złapali po lewej stronie. Nie wiem jak ta maszyna działa w kwestii odbijania obrazu, ale czy to znaczy, że właśnie po lewej jest? Niby z lewego jajnika miałam owulacje... ktoś coś wie?
Jestem naprawdę poruszona tym, jak wiele z Was zainteresowało się sytuacją. Bardzo Wam dziękuję 😙 jesteście najlepsze!wyobraźcie sobie ze jak byłam w szpitalu na drożności jajowodów to lekarz który mi to robił to stwierdził po badaniu że mój lewy jajowod jest niedrozny i nie będę miała z niego dziecka nigdy..płakałam że tylko 50 % szans... Poszłam prywatnie żeby pokazać wynik i inny lekarz stwierdził że to bzdura! Swoją drogą powinnam się wybrać do Pana doktora ze szpitala..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2019, 20:41
VianEthel2 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny wracając jeszcze trochę do wydzielin sorki mam nadzieję, że nie obrzydze, czy któraś z Was miała coś takiego ze ściągacie majtki i tam normalnie jakby galaretka była? Czasami mam teraz dość duże było coś wielkości paznokcia od palca wskazującego takie przezroczyste grudka taka trochę zoltawa jak to zmiazdzylam to takie lepkie ale normalnie jak grudka galaretki mega ścisła konsystencja dziwne to jest...
-
Amy ja niestety nie pomogę. Może inne koleżanki. Ja ogólnie dzisiaj cały dzień przesłałam jak nigdy , jakoś gorzej znoszę 2 trym niż 1
. Teraz prysznic i dalej spać ale widocznie organizm potrzebuje odpoczynku. Dzisiaj już plamienie brązowe się nie powtórzyło więc obu to było faktycznie z przemęczenia, ale jestem czujna. Dobrej nocy.
-
AmyLee44 wrote:Dziewczyny wracając jeszcze trochę do wydzielin sorki mam nadzieję, że nie obrzydze, czy któraś z Was miała coś takiego ze ściągacie majtki i tam normalnie jakby galaretka była? Czasami mam teraz dość duże było coś wielkości paznokcia od palca wskazującego takie przezroczyste grudka taka trochę zoltawa jak to zmiazdzylam to takie lepkie ale normalnie jak grudka galaretki mega ścisła konsystencja dziwne to jest...
Miałam takie coś przy luteine -
Amy ja taki śluz miałam nieraz na początku owulacji. Ale teraz w ciąży nic takiego się nie pojawia
Gratuluję udanych wizyt:)
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
aannkka wrote:Ooo zazdroszczę, że tak rano!
mniej czasu na stres
ja mam na 15.30 i też liczę, że poznam płeć
Ja jestem z pomorskiego i prenatalne robię u swojego lekarza prowadzącego, bo ma kwalifikacje
W takim razie trzymam kciuki za Twoje maleństwo I czekam na wieści z 18
I na całe resztę mamusiek, które będą mogły się pochwalić zdrowymi dzieciaczkami i ich płciąaannkka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hey Hey po nieprzespanej nocy czas się najeść do syta i na 9:40 mam pobranie krwi a jutro na 11 USG na prenatalne
dzisiaj mam trochę latania bo jadę od razu z przychodni do przychodni z młodą
i tam spędzę pół dnia...
Także kto jutro ma ze mną prenatalne??
Boję się ale i cieszę że malucha znów zobaczę :*Victoria 10.11.2013r
Pola 08.11.2015r
27.01.2018 aniołek 5tc (*)
27.09.2018 aniołki 6tc(*)
Franuś 💙