Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
VianEthel duzo nie trzeba tych ubranek, bo na poczatku co chwile sie rozmiar zmienia. Ja uwielbiam takie pajacyki cale zabudowane dla mnie to mega wygodne. Przy pierwszym dziecku polecam na najniejszy rozmiar kupic kaftanik a nie body, bo po 1 pepowina przeszkadza tzn ten sucharek, a po drugie czlowiek sie jeszcze boi zeby krzywdy nie zrobic i latwiej tak ubrac niz body przez glowe.
Mnie dzisiaj rozlozylo chorobsko calkiem.Syn 10.2016
Aniołek [*] 6tc6d 03.2018
-
Dlatego czekam z zakupami, żeby zobaczyc co będzie i co trzeba dokupić. Ciekawe ile rzeczy z tych, które kupowałam dla Tomka /bratanek lat 3/ do mnie wróci.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2019, 12:06
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
Cześć wszystkim
jestem tak zdenerwowana że nie wiem od czego zacząć... Miałam przed chwilą telefon z ginekologi że przyszły wyniki badania prenatalnego i muszę umówić się do Pani doktor :o zatkało mnie i mówię czy wszystko wporządku z wynikami a ona ze nie może mi udzielić takiej informacji...i umówiła mnie na jutro na 13 Przecież wizytę mam na 22 marca to po co mnie wzywają o tyle wcześniej :o jak miałam robione to usg to wszystko super tak że pewnie chodzi o krew...
-
Dori777 wrote:Cześć wszystkim
jestem tak zdenerwowana że nie wiem od czego zacząć... Miałam przed chwilą telefon z ginekologi że przyszły wyniki badania prenatalnego i muszę umówić się do Pani doktor :o zatkało mnie i mówię czy wszystko wporządku z wynikami a ona ze nie może mi udzielić takiej informacji...i umówiła mnie na jutro na 13 Przecież wizytę mam na 22 marca to po co mnie wzywają o tyle wcześniej :o jak miałam robione to usg to wszystko super tak że pewnie chodzi o krew...
Spokojnie, Dori jeśli chodzi o pappa to powinno być ono rozpatrywane razem z usg a nie osobno, bo tylko wtedy daje pełny obraz. Skoro mówisz ze usg było ok, to pewnie będą chcieli nałożyć na siebie te dwa wyniki. Nie denerwuj się kochana, chociaż wiem ze o to ciezkoDori777 lubi tę wiadomość
-
Mama_Zuzia wrote:Spokojnie, Dori jeśli chodzi o pappa to powinno być ono rozpatrywane razem z usg a nie osobno, bo tylko wtedy daje pełny obraz. Skoro mówisz ze usg było ok, to pewnie będą chcieli nałożyć na siebie te dwa wyniki. Nie denerwuj się kochana, chociaż wiem ze o to ciezko
-
Cytrynowka ja tez jestem w wro. Masz wybrany szpital? Lekarza do ktorego chodzisz ?
Agnieszka to samo pytanie do Ciebiei wiem, ze lami tez z wro
Dori ja robilam krew wczesniej przed badaniem, zeby wlasnie wszystko bylo wpisane na badaniu. Pamietaj, ze papa to czysta statystyka. Juz sam wiek bardzo ja obniza. A faktycznie przez telefon nie udzielaja takich informacji.
Trzymam kciuki. -
cytrynówka wrote:ja na USG szłam już z wynikami krwi, więc jeżeli u Ciebie była odwrotna kolejność to na pewno chcą omówić wyniki sumaryczne przy Tobie
-
Ja też mam zmartwienie. Na usg prenatalnym wyszło mi niedomykalność zastawki trójdzielnej. Jest to jeden z markerów chorób genetycznych. NT 2.4 kość nosowa widoczna. Lekarz namowil mnie na Pappa. Dziś odbieram wyniki. Ale żałuję że zrobiłam. Przez ta zastwake już ryzyko wyjdzie duże a przecież to tylko statystyka. Sama ta niedomykalnosc jeszcze o niczym złym nie świadczy bo jest mala wada a jeszcze może się zamknąć. Ale wiadomo stres jest. Boję się odbierać tych wyników.
-
marchev wrote:Cytrynowka ja tez jestem w wro. Masz wybrany szpital? Lekarza do ktorego chodzisz ?
.
o fajnie, że też ktoś z Wro
chodzę do lekarki, która pracuje na Borowskiej, więc pewnie tam pojadę w pierwszej kolejnościa Ty już wybrałaś?
Oleczka94 lubi tę wiadomość
-
cytrynówka wrote:o fajnie, że też ktoś z Wro
chodzę do lekarki, która pracuje na Borowskiej, więc pewnie tam pojadę w pierwszej kolejnościa Ty już wybrałaś?
-
Cyntia wrote:Witam się z wami dziewczyny
Mnie dziś od samego rana pęka głowa, nigdy w zasadzie mnie nie boli więc dla mnie nie bóli. Nie jestem w stanie naprawdę nic zrobić, nawet nie gotuję dzisiaj obiadu.Cyntia lubi tę wiadomość
Miłosz 30.07.2019 cc
48cm 2700 gram szczęścia 💙
-
Gomerka wrote:Btw dziewczyny z Krakowa, które chcą rodzić na Kopernika - wiecie może czy tam można wykupić indywidualną opiekę położnej?
-
Millkka wrote:Ja też mam zmartwienie. Na usg prenatalnym wyszło mi niedomykalność zastawki trójdzielnej. Jest to jeden z markerów chorób genetycznych. NT 2.4 kość nosowa widoczna. Lekarz namowil mnie na Pappa. Dziś odbieram wyniki. Ale żałuję że zrobiłam. Przez ta zastwake już ryzyko wyjdzie duże a przecież to tylko statystyka. Sama ta niedomykalnosc jeszcze o niczym złym nie świadczy bo jest mala wada a jeszcze może się zamknąć. Ale wiadomo stres jest. Boję się odbierać tych wyników.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2019, 15:29
Syn 10.2016
Aniołek [*] 6tc6d 03.2018