Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny mam jeszcze jedno pytanko, ale trochę z innej beczki - jak zrobiliście te suwaczki na dole:) ? (Np., że jestem w 14 tygodniu i 2 dniu ciąży). Drugi problem mam z pisaniem pamiętnika na Belly, ovu nie chce mnie automatycznie przekierować. Wykupiłam abonament, zaznaczyłam II kreski na wykresie ale to nic nie dało. Może dlatego że wykres prowadziłam nieregularnie?
-
manda21 wrote:zastawka moze sie domknac nawet do pol roku po urodzeniu dopiero, a moze byc tak, ze jak bedziesz rodzic bedzie juz wszystko dobrze i urodzisz zdrowego dzidziusia. Trzeba sie pomodlic, ale jak cos to jest wada z ktora dzieci normalnie zyja.
Wiem wiem. Tylko teraz się boję wyniku Pappa. Bo sama zastawa to mała wada ale jest też jednym z markerów wad. Lekarz mnie nastraszyl. Modlę się aby wynik był ok bo nie wyobrażam sobie takiego stresu do końca ciąży. -
nick nieaktualny
-
stayaway wrote:Dziewczyny mam jeszcze jedno pytanko, ale trochę z innej beczki - jak zrobiliście te suwaczki na dole:) ? (Np., że jestem w 14 tygodniu i 2 dniu ciąży). Drugi problem mam z pisaniem pamiętnika na Belly, ovu nie chce mnie automatycznie przekierować. Wykupiłam abonament, zaznaczyłam II kreski na wykresie ale to nic nie dało. Może dlatego że wykres prowadziłam nieregularnie?
Odnośnie pytania o suwaczek- wchodzisz na stronę https://www.suwaczki.com/krokpierwszy/pregnancy.html wybierasz, wpisujesz daty, kopiujesz link z końca i wstawiasz w swój podpis. Odnośnie drugiego pytania nie pomogę bo niestety nie wiem
Kumen- witamy! Napisz skąd jesteś, czy to Twoja pierwsza ciąża
Marchev- super, tez bym chciała ❤️🎀 -
Oj a mnie dopadł taki ból pleców, że ledwo się ruszam... i to z uciskiem na nerw kulszowy... będzie ciekawa noc.
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
marchev wrote:Cytrynowka ja tez jestem w wro. Masz wybrany szpital? Lekarza do ktorego chodzisz ?
Agnieszka to samo pytanie do Ciebiei wiem, ze lami tez z wro
Dori ja robilam krew wczesniej przed badaniem, zeby wlasnie wszystko bylo wpisane na badaniu. Pamietaj, ze papa to czysta statystyka. Juz sam wiek bardzo ja obniza. A faktycznie przez telefon nie udzielaja takich informacji.
Trzymam kciuki.a Ty juz wybrałaś szpital?
-
Ja mam olejek taki do kominka (zapach lilia) i na nim jest informacja, żeby nie stosować w ciąży. Nie wiem jak jest z takimi jak np sosnowy czy eukaliptusowy, bo to czasem stosują jako inhalacje.
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
Mi też udało się dziś posłuchać w końcu serduszka. Wcześniej chyba w złym miejscu szukałam
wozyta dopiero 21 marca to czasem sobie podslucham do tego czasu. odebrałam też wyniki z pappy o wyszły bardzo dobrze
Mama_Zuzia, k878, marchev, manda21, Lami lubią tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
nick nieaktualnyMama_Zuzia wrote:Odnośnie pytania o suwaczek- wchodzisz na stronę https://www.suwaczki.com/krokpierwszy/pregnancy.html wybierasz, wpisujesz daty, kopiujesz link z końca i wstawiasz w swój podpis. Odnośnie drugiego pytania nie pomogę bo niestety nie wiem
Kumen- witamy! Napisz skąd jesteś, czy to Twoja pierwsza ciąża
Marchev- super, tez bym chciała ❤️🎀
Dzidzia pierwsza, po prawie 3 latach staran. W 10t4d dzidzia miala przepukline pepowinowa i teraz czekam na prenatalne 25 marca cala w stresie. Modle sie na kazdym kroku aby to sie wchlonelo... -
nick nieaktualnyCyntia wrote:Pierwsze słyszę, że Amolu nie można stosować w ciąży, myślę o stosowaniu zewnętrznym jak na przykład do smarowania na bolące miejsca itp.
-
Kumen tez mam wizyte 25
pamietam jak pisalas o tej pepowinie jak i o tym, ze tak szybko lekarz twierdzil, ze chlopak. Ja bym tyle nie wytrzymala i leciala na wizyte co dwa tygodnie. Zreszta tak robilam. Jedna na nfz druga prywatnie
Agnieszka wlasnie jestem kompletnie zielona w tematach szpitali i lekarzy -
Kumen wrote:Bylam juz tu nie raz proszac o porade i niestety nikt mi nie odpusal i juz myslalam ze mnie nie lubicie. Jestem z okolic Brzescia ale po polskiej stronie, dokladnie to terespol.
Dzidzia pierwsza, po prawie 3 latach staran. W 10t4d dzidzia miala przepukline pepowinowa i teraz czekam na prenatalne 25 marca cala w stresie. Modle sie na kazdym kroku aby to sie wchlonelo...
Przykro mi, że masz takie odczucia ale jestem pewna, że nie było to celowe. Ja przed każdą wizyta jestem zestresowana czy wszystko jest ok. Oby przepuklina się wchłoneła i z dzidzią było wszystko ok.Miłosz 30.07.2019 cc
48cm 2700 gram szczęścia 💙