X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrzesień 2019
Odpowiedz

Wrzesień 2019

Oceń ten wątek:
  • marchev Autorytet

Wysłany: 20 marca 2019, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama zuzia 16t i taki maly brzusio. Ja tez raczej podobnie do annnka :)
    Gomerka spokojnie. Nic nie zaszkodzi.
    Ja tez mam faze na kefir ziemniaki jajko sadzone i bialy ser :) a na sniadanie serek wiejski z octem i pomidorem ;) mniam. Na zmiane z tostami. Jem to na co mam ochote...

• Mama_Zuzia Autorytet

Wysłany: 20 marca 2019, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystko co fermentuje mam wrazenie ze odrobine alkoholu ma, ale nie tego „aktywnego” jakby to ująć. Ja sama sobie zrobiłam ochotę i zaraz chyba wyruszam po kefir do sklepu hahaha :D

Marchev- bo ja rosnę na zasadzie nic nie widać, a potem w ciągu jednej nocy jakby mi bliźniaki wsadzili hahaha 😂

ojxeroeqgm6z29wi.png
    Rok starań i..świąteczny cud!
    Syn - 2013 ❤️ Pierwsza miłość
    ————————
  • VianEthel2 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2019, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja znów mam fazę na kotlety schabowe, albo filety z kurczaka. Do tego buraki. Buraki są najpyszniejsze:) Albo pasztet, chociaż to akurat to z rozsądkiem. Ostatnio się zajadałam domową sałatką jarzynową :)

👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
    Diana: 23.02.2021
    Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
    Okolice Warszawy
  • cytrynówka Autorytet

Wysłany: 20 marca 2019, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niedługo sezon na młode ziemniaczki, masełko i koperek.... aaaaahhh :D nie przejmuję się, talia i tak dawno zanikła 😂

Mama_Staszka lubi tę wiadomość

ug37hdgeo4bxjxq2.png
    f2wl6iyeydwn0wui.png

BETAHcg 2.01.2019 7326,00 :D
  • VianEthel2 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2019, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I na żółtą fasolkę i bobik :) Już się nie mogę doczekać!

👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
    Diana: 23.02.2021
    Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
    Okolice Warszawy
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2019, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam ochotę dziś na placki ziemniaczane hah że śmietana :D ej po mnie jeszcze nic nie widać więc fotki nie wstawiam:( mówicie że w sobotę w Lidlu ciuszki dla kobiet w ciąży? Kurde musiałabym się wybrać rano - najlepiej czekać na otwarcie bo jak przyjadę później to pewnie już nic nie będzie hah

• Mama_Zuzia Autorytet

Wysłany: 20 marca 2019, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja uwielbiam młode polskie ziemniaczki, ostatnio kupowałam takie z Cypru i tez złe nie były ale jednak to nie to.. ale no zawsze jakiś zamiennik :) fasolkę uwielbiam szparagowa ❤️❤️❤️ Poza tym młode ziemniaczki tak nie tuczą jak te stare wiec będziemy mogły ich zjeść znacznie więcej haha

ojxeroeqgm6z29wi.png
    ————————
  • Mama_Zuzia Autorytet

Wysłany: 20 marca 2019, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Janka- Ty to czekaj aż urośniesz, bo Cię baby w ciąży w tym lidlu zjedzą hahaha powiedzą ze oszukujesz

ojxeroeqgm6z29wi.png
    ————————
  • Agucha90s Autorytet

Wysłany: 20 marca 2019, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj nie poszłam do pracy bo od wczoraj okropny ból głowy zawroty i ogólnie źle samopoczucie. Zdecydowałam że już dziś idę po zwolnienie bo nie będę ryzykowala zdrowia... Zresztą mąż mi nagadal z rana i podjęłam decyzję że muszę teraz już zadbać o siebie i maluszka. Więc idę zaraz do lekarza po zwolnienie czeka mnie rozmowa z szefem i może w końcu trochę odpocznę...

8599skjo9dvue7er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2019, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama_Zuzia wrote:
    Janka- Ty to czekaj aż urośniesz, bo Cię baby w ciąży w tym lidlu zjedzą hahaha powiedzą ze oszukujesz
    Hahah kochana masz rację :D

Ogólnie to w h&m znalazłam duzo fajnych sukienek które sprawdza się wiosną i latem, kupowała któraś z was leginsy w hm dla kobiet w naszym stanie? Dobra jakoś? Cieszę się że jestem w ciąży wiosna/lato - mało ubierania, piękna pogoda zachęca do wyjścia no i maluszek urodzony we wrześniu myślę że też super bo przyjaciółka urodziła w zeszłym roku w lipcu i te najgorsze upały mówi że mała płakała a ona razem z nią.. A wrzesień fajnie jesień będzie piękna myśle 🙂

• Mama_Zuzia Autorytet

Wysłany: 20 marca 2019, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agucha- no i super! Zadbaj teraz o siebie kochana, mam nadzieje ze te bóle i zawroty głowy już nie wrócą!

Janka- ja w ciąży byłam 6 lat temu to już nie pamietam ale zdaje się ze dziewczyny sobie gdzieś chwaliły te rajstopy ich jak i legginsy. Ja syna rodziłam w lipcu i oprócz niektórych rzeczywiście gorących dni to fajne było to ze jednak pochodził jeszcE w letnich ciuszkach. Mam nadzieje ze tym razem pogoda we wrześniu będzie dopisywać i nie trzeba będzie ubierać nie wiadomo jak maluchów :)

ojxeroeqgm6z29wi.png
    ————————
  • AmyLee44 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2019, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo witam się w 17 tc :) kto jutro wizytuje że mną? Ja dziś kotlety z piersi kurczaka purre i warzywka mniam uwielbiam taki obiad, a teraz mam otwarte drzwi balkonowe krzesło i się opalam 😆 ale słońce grzeje masakra

3i49tv734kk70k5a.png
  • Lubieswieczki Autorytet

Wysłany: 20 marca 2019, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Janka0909 wrote:
    Hahah kochana masz rację :D

Ogólnie to w h&m znalazłam duzo fajnych sukienek które sprawdza się wiosną i latem, kupowała któraś z was leginsy w hm dla kobiet w naszym stanie? Dobra jakoś? Cieszę się że jestem w ciąży wiosna/lato - mało ubierania, piękna pogoda zachęca do wyjścia no i maluszek urodzony we wrześniu myślę że też super bo przyjaciółka urodziła w zeszłym roku w lipcu i te najgorsze upały mówi że mała płakała a ona razem z nią.. A wrzesień fajnie jesień będzie piękna myśle 🙂

Janka ja właśnie przed chwilą wróciłem z zakupów z hm. Dwie pary leginsy mięciutkie gatki takie z lekka gumką i stanki. Jak przymierzalam w sklepie to aż było mi przykro że musze się z tego rozebrać bo tak luźno się zrobiło. Także ja jestem zadowolona :) Zwłaszcza z miękkich stanikow wydają się fajnej jakości :) A leginsy fajne jakość dobra. Ja nosiłam teraz te zwykle też z hm i nie narzekam:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2019, 12:54

f2wljw4zqzq01lps.png
    34bwskjof7j5jsym.png
  • stayaway Autorytet

Wysłany: 20 marca 2019, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale wesoło tu dzisiaj na forum :D
    Dziewczyny, piękne kociaki, ale Wasze brzuszki... oj głaskałabym wszystkie :D
    Mama-Zuzia masz malutenki brzuszek jak na lecący 17tc :) mnie też w końcu w tym tygodniu W końcu coś wybiło, ale chyba jeszcze za wcześnie żeby dodawać zdjęcie :P
    A co do kefiru- mogłabym jeść codziennie z ziemniakami! I jem tyle owoców że głowa mała... myślę że to od nich właśnie najwięcej rosnę hehe bo to właściwie sam cukier 😋

3jgx3e3koyqms61s.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2019, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lubieswieczki wrote:
    Janka ja właśnie przed chwilą wróciłem z zakupów z hm. Dwie pary leginsy mięciutkie gatki takie z lekka gumką i stanki. Jak przymierzalam w sklepie to aż było mi przykro że musze się z tego rozebrać bo tak luźno się zrobiło. Także ja jestem zadowolona :) Zwłaszcza z miękkich stanikow wydają się fajnej jakości :) A leginsy fajne jakość dobra. Ja nosiłam teraz te zwykle też z hm i nie narzekam:)[/QUOTE

Kochana podaj numer produktu tych leginsow może będą na necie 😍

Wysłany: 20 marca 2019, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Janka nie wiem dokładnie o który numer prosisz więc łap cała metke :)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/728fa644a997.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2019, 13:04

Janka0909 lubi tę wiadomość

f2wljw4zqzq01lps.png
    34bwskjof7j5jsym.png
  • alex0806 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2019, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja czekam na leginsy ciążowe z lidelka :) W sobotę idę polować na nie plus bodziaki i spodenki :) Mama mi wczoraj dzwoniła, że nakupowała mi jakichś zestawów dla małej w Belgii, bo jest na urlopie u taty. I rodzice chyba w końcu uwierzyli, że będzie dobrze :)
    Jutro albo w piątek wrzucę fotki, jak pojadę do mamy na weekend :)
    U mnie dzisiaj wielkie pakowanie sypialni i przygotowanie do malowania. Jutro teść z teściową przyjeżdżają i będzie nam malował. A teściowa posprząta, chociaż raz się na coś przyda. Mam nadzieję, że nie oszaleję z nią do popołudnia ;) A później jadę z nimi do rodzinnej miejscowości na weekend, mąż do mnie dojedzie po pracy :)
    Wy tu kociary, a my pieska mamy :) Beagle, we wrześniu będzie miał 7 lat jak się mała urodzi. To taki kanapowiec, mam nadzieję, że szybko się do dziecka przyzwyczai :)

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵

Wysłany: 20 marca 2019, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bardzo nie lubię tłumów, i jak pomyślę o tych wszystkich osobach w sklepie a u mnie w lidlu to się dosłownie biją o wszystko to już wolę kupić gdzie indziej albo zamówić :)
    Alex super ze teście pomogą :) my odbieramy mieszkanie w połowie maja i wtedy będzie remont także będzie trzeba się powoli pakować :)

A jeśli chodzi o brzuszek to u mnie też nie jest taki duży jak wasz :) Także MamaZizi nie przejmuj się nie jesteś sama :)

f2wljw4zqzq01lps.png
    34bwskjof7j5jsym.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2019, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lubieswieczki wrote:
    Janka nie wiem dokładnie o który numer prosisz więc łap cała metke :)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/728fa644a997.jpg

Dziękuję! Już zamówiłam :D

Wysłany: 20 marca 2019, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Janka0909 wrote:
    Dziękuję! Już zamówiłam :D
    Proszę bardzo :)

f2wljw4zqzq01lps.png
    34bwskjof7j5jsym.png
‹‹ 383 384 385 386 387 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ