Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Mama zuzia 16t i taki maly brzusio. Ja tez raczej podobnie do annnka
Gomerka spokojnie. Nic nie zaszkodzi.
Ja tez mam faze na kefir ziemniaki jajko sadzone i bialy sera na sniadanie serek wiejski z octem i pomidorem
mniam. Na zmiane z tostami. Jem to na co mam ochote...
-
Wszystko co fermentuje mam wrazenie ze odrobine alkoholu ma, ale nie tego „aktywnego” jakby to ująć. Ja sama sobie zrobiłam ochotę i zaraz chyba wyruszam po kefir do sklepu hahaha
Marchev- bo ja rosnę na zasadzie nic nie widać, a potem w ciągu jednej nocy jakby mi bliźniaki wsadzili hahaha 😂 -
Ja znów mam fazę na kotlety schabowe, albo filety z kurczaka. Do tego buraki. Buraki są najpyszniejsze:) Albo pasztet, chociaż to akurat to z rozsądkiem. Ostatnio się zajadałam domową sałatką jarzynową
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
nick nieaktualnyJa mam ochotę dziś na placki ziemniaczane hah że śmietana
ej po mnie jeszcze nic nie widać więc fotki nie wstawiam:( mówicie że w sobotę w Lidlu ciuszki dla kobiet w ciąży? Kurde musiałabym się wybrać rano - najlepiej czekać na otwarcie bo jak przyjadę później to pewnie już nic nie będzie hah
-
Ja uwielbiam młode polskie ziemniaczki, ostatnio kupowałam takie z Cypru i tez złe nie były ale jednak to nie to.. ale no zawsze jakiś zamiennik
fasolkę uwielbiam szparagowa ❤️❤️❤️ Poza tym młode ziemniaczki tak nie tuczą jak te stare wiec będziemy mogły ich zjeść znacznie więcej haha
-
Ja dzisiaj nie poszłam do pracy bo od wczoraj okropny ból głowy zawroty i ogólnie źle samopoczucie. Zdecydowałam że już dziś idę po zwolnienie bo nie będę ryzykowala zdrowia... Zresztą mąż mi nagadal z rana i podjęłam decyzję że muszę teraz już zadbać o siebie i maluszka. Więc idę zaraz do lekarza po zwolnienie czeka mnie rozmowa z szefem i może w końcu trochę odpocznę...
-
nick nieaktualnyMama_Zuzia wrote:Janka- Ty to czekaj aż urośniesz, bo Cię baby w ciąży w tym lidlu zjedzą hahaha powiedzą ze oszukujesz
Ogólnie to w h&m znalazłam duzo fajnych sukienek które sprawdza się wiosną i latem, kupowała któraś z was leginsy w hm dla kobiet w naszym stanie? Dobra jakoś? Cieszę się że jestem w ciąży wiosna/lato - mało ubierania, piękna pogoda zachęca do wyjścia no i maluszek urodzony we wrześniu myślę że też super bo przyjaciółka urodziła w zeszłym roku w lipcu i te najgorsze upały mówi że mała płakała a ona razem z nią.. A wrzesień fajnie jesień będzie piękna myśle 🙂 -
Agucha- no i super! Zadbaj teraz o siebie kochana, mam nadzieje ze te bóle i zawroty głowy już nie wrócą!
Janka- ja w ciąży byłam 6 lat temu to już nie pamietam ale zdaje się ze dziewczyny sobie gdzieś chwaliły te rajstopy ich jak i legginsy. Ja syna rodziłam w lipcu i oprócz niektórych rzeczywiście gorących dni to fajne było to ze jednak pochodził jeszcE w letnich ciuszkach. Mam nadzieje ze tym razem pogoda we wrześniu będzie dopisywać i nie trzeba będzie ubierać nie wiadomo jak maluchów
-
Janka0909 wrote:Hahah kochana masz rację
Ogólnie to w h&m znalazłam duzo fajnych sukienek które sprawdza się wiosną i latem, kupowała któraś z was leginsy w hm dla kobiet w naszym stanie? Dobra jakoś? Cieszę się że jestem w ciąży wiosna/lato - mało ubierania, piękna pogoda zachęca do wyjścia no i maluszek urodzony we wrześniu myślę że też super bo przyjaciółka urodziła w zeszłym roku w lipcu i te najgorsze upały mówi że mała płakała a ona razem z nią.. A wrzesień fajnie jesień będzie piękna myśle 🙂
Janka ja właśnie przed chwilą wróciłem z zakupów z hm. Dwie pary leginsy mięciutkie gatki takie z lekka gumką i stanki. Jak przymierzalam w sklepie to aż było mi przykro że musze się z tego rozebrać bo tak luźno się zrobiło. Także ja jestem zadowolonaZwłaszcza z miękkich stanikow wydają się fajnej jakości
A leginsy fajne jakość dobra. Ja nosiłam teraz te zwykle też z hm i nie narzekam:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2019, 12:54
-
Ale wesoło tu dzisiaj na forum
Dziewczyny, piękne kociaki, ale Wasze brzuszki... oj głaskałabym wszystkie
Mama-Zuzia masz malutenki brzuszek jak na lecący 17tcmnie też w końcu w tym tygodniu W końcu coś wybiło, ale chyba jeszcze za wcześnie żeby dodawać zdjęcie
A co do kefiru- mogłabym jeść codziennie z ziemniakami! I jem tyle owoców że głowa mała... myślę że to od nich właśnie najwięcej rosnę hehe bo to właściwie sam cukier 😋 -
nick nieaktualnyLubieswieczki wrote:Janka ja właśnie przed chwilą wróciłem z zakupów z hm. Dwie pary leginsy mięciutkie gatki takie z lekka gumką i stanki. Jak przymierzalam w sklepie to aż było mi przykro że musze się z tego rozebrać bo tak luźno się zrobiło. Także ja jestem zadowolona
Zwłaszcza z miękkich stanikow wydają się fajnej jakości
A leginsy fajne jakość dobra. Ja nosiłam teraz te zwykle też z hm i nie narzekam:)[/QUOTE
Kochana podaj numer produktu tych leginsow może będą na necie 😍 -
Ja czekam na leginsy ciążowe z lidelka
W sobotę idę polować na nie plus bodziaki i spodenki
Mama mi wczoraj dzwoniła, że nakupowała mi jakichś zestawów dla małej w Belgii, bo jest na urlopie u taty. I rodzice chyba w końcu uwierzyli, że będzie dobrze
Jutro albo w piątek wrzucę fotki, jak pojadę do mamy na weekend
U mnie dzisiaj wielkie pakowanie sypialni i przygotowanie do malowania. Jutro teść z teściową przyjeżdżają i będzie nam malował. A teściowa posprząta, chociaż raz się na coś przyda. Mam nadzieję, że nie oszaleję z nią do popołudniaA później jadę z nimi do rodzinnej miejscowości na weekend, mąż do mnie dojedzie po pracy
Wy tu kociary, a my pieska mamyBeagle, we wrześniu będzie miał 7 lat jak się mała urodzi. To taki kanapowiec, mam nadzieję, że szybko się do dziecka przyzwyczai
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Ja bardzo nie lubię tłumów, i jak pomyślę o tych wszystkich osobach w sklepie a u mnie w lidlu to się dosłownie biją o wszystko to już wolę kupić gdzie indziej albo zamówić
Alex super ze teście pomogąmy odbieramy mieszkanie w połowie maja i wtedy będzie remont także będzie trzeba się powoli pakować
A jeśli chodzi o brzuszek to u mnie też nie jest taki duży jak waszTakże MamaZizi nie przejmuj się nie jesteś sama
-
nick nieaktualny