Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny, mnie od wczoraj gardło boli i mam lekką chrypke myślę właśnie co wziąć na gardło... Muszę poczytać co można w ciąży żeby złagodzić ból bo dziś aż mnie kłuję
no i katar też przy tym towarzyszy. Co do tsh też muszę zrobić w piątek mam wizytę i jutro ostateczny termin żeby wyniki wogóle były na piątek 😁 nie wiem jak dam radę bez jedzenia wstać z łóżka dziś nie dałam rady a próbowałam muszę cokolwiek zjeść żeby wstać bo nudności niestety tak że mam kłopot a wiadomo na tsh trzeba być na czczo...
Słoneczko w Poznaniu świeci już od rana ale zimno -3 mi pokazuje wrrr
Udanych wizyt 😘 -
marchev wrote:Przede wszystkim jestem pod wrażeniem ze jwates w stanie to ukryc. Ja nie wychodze z domu. Bo w sumie na ost wizycie nie zapytalam lekarza czy juz moge spacerowac, ale nie o tym chxialam napisac. Mój wyglad jest tragiczny. Jestem idealnym przypadkiem, ze nie wszystkie kobiety wygladaja kwitnaco w ciazy
Ja brzucha juz nie ukryje. Oczywiscie obawy mam takie same jak Ty. Niewiele osob wie, pewnie drugie tyle się domysla... Ale to juz nie moj problem.tylko jeansów nie wkładam, bo cisną. W sumie jak przejrzałam szafę to nawet nie muszę specjalnie robić zakupów, w razie czego nawet wesele obskocze w luźniejszej kiecce. Ja też nie wyglądam kwitnaco, tym bardziej, że moje włosy tez raczej lecą, niż rosną. No cóż, jak się umaluje to mogę się ludziom pokazać.
Z 👧🏼09.2019😍 P 👶🏻10.2021 😍
04.2017 (') 12.2017 (')
-
Dori- możesz tez kupić sobie isle, dużo zdrowka
Mamadwojki- śliczny brzuszek, może Wam aż swój wstawię tutaj
Marchev- ja może tak np nie tyje jeszcze ale włosy mi się cały czas przetłuszczają, cera okropna.. no nie czuje się korzystnie
Wracając z przedszkola zahaczyłam o cukiernie- i wrąbałem pysznego rogalika z orzechami 😍 a jak wróciłam do domu okazało się ze młody wypił mi rano całe pozostałe mleko i nie mam do kawy
klopsik, cytrynówka, elvira, aannkka, Mamadwojki, Bunia86, Janka0909, stayaway, Ann.., monkle lubią tę wiadomość
-
O jacie, zaraz się zaczną zdjęcia brzuszków, superowo! Ja to rano nic, a wieczorem nie wiem czy brzuszek, czy przejedzenie! Obiecywalam sobie, że będę robiła regularnie fotki i oczywiście nie idzie póki co. Wczoraj zaczęłam kurs angielskiego i już na pierwszych zajęciach miałam prezentację przed grupą i jedyne o czym myślałam, to czy widać mi brzuch:P
-
A ja dzis witam sie w rozpoczetym 14 tygodniu:-) (13+0)
Czy to juz 2 trymestr?
Naprawde tsh robi sie na czczoo? O Bosz..... a ja zawsze po sniadaniu ten hormon badalam.... heheWiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2019, 09:55
Ann.. lubi tę wiadomość
10.09.2019 Marcel -
Skończony 13t6d to drugi trymestr, czyli od 14t
Czyli jeszcze tydzień
Ja już mam lekki brzuszek, wieczorami bardziej. Mam wrażenie, że wieczorem mi się cała skóra napina. Wczoraj byliśmy w kinie i po wyjściu normalnie 2 x większy brzuch.
Mnie też pytają który miesiąc, ale ja to na tygodnie przeliczam i już mężowi szkolenie zrobiłamBo jakby nie patrzeć, ciąża trwa 10 miesięcy wg 40 tygodni
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Ej no to głupie aplikacje... mnie na dziś piszą, że drugi trymestr a mam 13+0 tak jak Oleczka...
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
nick nieaktualnyOleczka94 wrote:A ja dzis witam sie w rozpoczetym 14 tygodniu:-) (13+0)
Czy to juz 2 trymestr?
Naprawde tsh robi sie na czczoo? O Bosz..... a ja zawsze po sniadaniu ten hormon badalam.... hehea tsh owszem zawsze sie robi na czczoo
-
Witam się i ja z moim brzucholem
idziemy do pracy a wieczorem wizyta... może w końcu się ujawni syn albo córka
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/86a1e31c4fd7.jpg
alex0806, Mamadwojki, klopsik, aannkka, Bunia86, Mama_Zuzia, Janka0909, monkle, elvira lubią tę wiadomość
-
Dobra to i ja wrzuce zdjęcie tylko uprzedzam ja do was to bomba haha
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fb75a4c8c15e.jpgMamadwojki, pola0909, cytrynówka, klopsik, Mama_Zuzia, alex0806, Janka0909, Ann.., Cyntia, elvira lubią tę wiadomość
-
Dziękuje dziewczyny za miłe słowa z tym że dziś już połowa mniej z rana hehe
mama Zuzia jaką ty drobniutka jesteś :*
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty i by te wasze szkraby się ujawniły chociaż bo mój leniwy nie chce się obracaćVictoria 10.11.2013r
Pola 08.11.2015r
27.01.2018 aniołek 5tc (*)
27.09.2018 aniołki 6tc(*)
Franuś 💙
-
VianEthel2 wrote:Cytrynówka czy to kocurrr?
taaaakon za to wygląda jakby był notorycznie w 9.miesiącu ciąży
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ec6da5f5e078.jpgaannkka, Bunia86, AmyLee44, Snow White, monkle, Cyntia, Ann.. lubią tę wiadomość