Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
AmyLee ja tez mam paznokcie dzisiaj i zero pomysłu na nie hihi ^^
Od 6 nie śpię, w nocy tez historia jak ze wstawionego obrazka. A mam dziś wolne, bo sobota pracująca. Co za pech!!
Dziewczyny czekam na zdjęcia i dobrych wizyt Wam życzęsynuś
28.12 (16dpo):HCG- 244,34 mUl/ml
31.12 (19dpo):HCG- 1136,46 mUl/ml
02.01 (21dpo):HCG- 2656,97 mUl/ml -
Witam witam
trzymam kciuki za wizyty i wstawiajcie zdjęcia maluszkow uwielbiam oglądać!
Dziś pierwszy dzień wiosny i synek chory zresztą mnie też gardło boli
Miłego dnia laski :* -
nick nieaktualny
-
Ja dzisiaj tez od rana nie śpię ale mąż ma na mnie sposób mocno mnie przytula robi mi się bardzo ciepło i zasypiam
dzisiaj jadę do koleżanki po 4 pary spodni ciążowych bo ona jest w drugiej ciąży ale się w nie nie mieści
więc za 150 zł mam 4 pary spodni z hm.
Wczoraj byłam u lekarza po zwolnienie i powiedział że cieszy się że nie czekałam do następnej wizyty. W pracy mój anioł szef zrozumiał i nie robił żadnych problemów.
Trzymam kciuki za wszytskie wizyty.Inka90, aannkka, Janka0909, Ann.. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie po tygodniu nieobecnosci.
Wczoraj wypisali mnie ze szpitala. Spedzilam tydzien na ginekologii. Jak juz mowilam trafilam tam z okropnym wirowaniem w glowie. To nie byly zawroty glowy bo te to mam od tygodnia, to bylo tak jakby ktos mi sufit z podloga zamienial miejscami, wszystko falowalo i sie skrecalo jak po wypiciu pol litra wodki, doslownie razy 10. Obstawialam ze to blednik, jednak na konsultacji laryng. dowiedzialam sie ze nie ma mozliwosci sprawdzenia tego w warunkach szpitalnych...sic!
Mam tez niedokrwistosc oraz sod i potas bardzo niski, w podanych normach mam najnizsza wartosc. Dostalam zelazo do zazywania oraz lek rozkurczowy ktory mam brac 3 razy dziennie, ale nie nospe, cos silniejszego.
W glowie dalej bardzo mi sie kreci i boli mocniej niz zwykle. Zwiekszyli mi tez euthyroks bo wyszedl 3,18.
Dzidzius podobno ok. Przedwczoraj mial juz 6,1 cm. W poniedzialek mam wizyte u swojego lekarza na usg genetyczne, bo w szpitalu nic mi nie powiedzieli!
monkle lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKumen wrote:Witajcie po tygodniu nieobecnosci.
Wczoraj wypisali mnie ze szpitala. Spedzilam tydzien na ginekologii. Jak juz mowilam trafilam tam z okropnym wirowaniem w glowie. To nie byly zawroty glowy bo te to mam od tygodnia, to bylo tak jakby ktos mi sufit z podloga zamienial miejscami, wszystko falowalo i sie skrecalo jak po wypiciu pol litra wodki, doslownie razy 10. Obstawialam ze to blednik, jednak na konsultacji laryng. dowiedzialam sie ze nie ma mozliwosci sprawdzenia tego w warunkach szpitalnych...sic!
Mam tez niedokrwistosc oraz sod i potas bardzo niski, w podanych normach mam najnizsza wartosc. Dostalam zelazo do zazywania oraz lek rozkurczowy ktory mam brac 3 razy dziennie, ale nie nospe, cos silniejszego.
W glowie dalej bardzo mi sie kreci i boli mocniej niz zwykle. Zwiekszyli mi tez euthyroks bo wyszedl 3,18.
Dzidzius podobno ok. Przedwczoraj mial juz 6,1 cm. W poniedzialek mam wizyte u swojego lekarza na usg genetyczne, bo w szpitalu nic mi nie powiedzieli!
A slyszalyscie o programie KOC? Darmowe badania itp? -
nick nieaktualny
-
AmyLee- gratuluje dziewczynki ❤️ Super ze wszystko dobrze
Kumen- ja piernicze, jak to nie mogą tego sprawdzić, ehhh.. lez i odpoczywaj jak najwiecej dobrze ze chociaż trochę się uspokoiło. Nie martw się tym ze masz kosmowke na przedniej ścianie, ja tez mam i to nie jest nic Złego :* -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny,
Wy takie ranne ptaszki a ja... Wstałam przed chwilą dopiero. Jestem w szoku że pies mi pozwolił tak długo pospać.
Czekam po Euthyroxie żeby zjeść śniadanie i idziemy na spacer bo Rudy dłużej nie odpusci.
Miłego dnia! -
Pospać by się chciało ale nie ma jak. Moje dziecię wstaje 6-6:30. Zaczęliśmy jakiś czas temu posiedzenia na nocniku bo chce ja odpieluchowac zanim pojawi się drugie i nie ma bata muszę wstać. Potem krzyczy „am!” Wiec lecę robić sniadanie. Mąż się czasami zwlecze ale z tym różnie bywa. Wstajemy na zmianę w nocy a w pracy musi być przytomny wiec mu odpuszczam.
Chodzimy spać wczesnie żeby nadrobić. Ale najczęściej przed 22 się nie daCóreczka 12.2017
Córeczka 08.2019 -
Kumen wrote:Witajcie po tygodniu nieobecnosci.
Ja już po endokrynologu, tak podobno może być w ciąży, że spada tsh, za 2 tyg kontrola.Z 👧🏼09.2019😍 P 👶🏻10.2021 😍
04.2017 (') 12.2017 (')
-
Kumen, na sód i potas obadali ci serducho? Ciśnienie ci nie spada? Może od tego te zawroty.
Gomerka, ja bym na twoim miejscu zbadała fT4. Moja tarczyca, fakt ze chora po prostu, ale w ciazy szaleje. Poziom tsh nijak się ma do poziomu hormonów tarczycy.Córeczka 12.2017
Córeczka 08.2019 -
No i po wizycie.
Mierzenia nie było, ale oho działo się działo dziś
Posłuchaliśmy serduszka, popatrzyliśmy jak prostuje nóżki, takiej aktywności to jeszcze nie było. Calutkie badanie: nóżki prosto, nóżki zgięte. A potem odbijanka, nawet się przodem obróciło na chwilkę.
I wiecie co... lekarz mówi, że mu to na chłopaka wygląda. Jestem w takim szoku, że nie wiem co mam ze sobą zrobić. Chyba byłam mocno nastawiona na dziewczynkę i teraz się nie umiem odnaleźć. Ale powiedział, że na następnej wizycie (18 kwietnia) jeszcze sprawdzi.monkle, agjot1979, Bunia86, pola0909 lubią tę wiadomość
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
VianEthel- cudownie, ze wszystko ok, chłopaki są czaderskie, zobaczysz ❤️❤️❤️
K878- moje dziecko tez mnie budzi, ale grzecznie się kładzie obok i czeka aż my się obudzimy albo zaczyna się bawićno ale on już znacznie starszy bo 6 lat w tym roku
Ano lubi tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9443d1863555.jpg nie umiem większego
proszę oto mała laleczka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2019, 12:03
Ann.., Inka90, Karola9316, Pom-pon, aannkka, Arashe, elvira, monkle, agjot1979, Bunia86, Mamadwojki, pola0909 lubią tę wiadomość