Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja normalnie nie używam balsamów ani nic takiego bo mi się nie chce i szkoda mi czasu na to a w ciąży to już wogole mam lenia:p w pierwszej nic nie stosowałam i ani pół rozstepu nie mam więc myślę że to tylko geny decydują.
Mam mega wysuszona skórę ale to moja koleżanka robi naturalne kremy i tym buzię smaruje tylko i jest rewelacyjnie:) -
My dzisiaj po wizycie i nadal nie wiem kto kryje się w brzuszku . Maluch się chowal. Niestety mam napady hipoglikemii i czeka mnie glukometru i pomiary muszę też iść do poradni . Ale ważne że maluch zdrowy !
Ja mam trochę rozstępów po 1szej ciąży ale cóż bywa . Też się jakoś wielce nie smarowalam;) -
Ja mam jakiś balsam i oliwkę z rossmana. Ten płyn do kąpieli też mam i cudownie pachnie
moja mama miala rozstępy więc pewnie też będę miała ale smaruję bo wtedy tak skóra nie "ciągnie" i lepiej mi się rano w rozmiękczoną skórę wbija igłę
Co do leków w ciazy to ja przeciwbolowo nic nie biorę od początku. Paracetamol przy heparynie nie mogę, a jak brzuch bolał początkowo to się kładłam i odpoczywalam. Już wystarczająco leków biorę żeby wszystko było dobrze, nic mi więcej nie trzeba.
joe anna lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Mnie dzisiaj też boli głowa. Co do rozstępów to mi wyszły może z tydzień przed porodem. Smarowanie nie pomogło. Może nie jest ich dużo, ale jednak. A dziś w ogóle mma dziwny dzień.. Miałam dziką ochotę na pomidory suszone, kładłam na kanapki i tak jadłam. Pół słoiczka poszło
-
nick nieaktualny
-
Jeśli chodzi o listę to chcę tylko dodać, że jest jeszcze w trakcie aktualizacji, aktualnie strona 365. Może jutro uda mi się skończyć, ale na pewno dodam odpowiednią informację.
aannkka lubi tę wiadomość
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
marchev wrote:Fajnie, ze ktos chcial sie tym zajac
Dziewczynki w lidlu sa juz laszki bo wlasnie dzwonila do mnie mama. Myslalam, ze beda czarne getry jednak sa szaro-czarne i granatowe. Rozmiar s(36-38) m(40-42) sama nie wiem jaki rozmiar wziac
A są tylko getry czy coś jeszcze? Niestety nie widziałam gazetki i zastanawiam się czy warto podjechać
Ja dziś kupiłam pierwsza ciążowa rzecz - rajstopydałam za nie cały majątek, bo 18zl, ostatnie takie drogie kupowałam chyba do ślubu 😂
-
nick nieaktualny
-
Ja byłam w lidlu i u mnie jeszcze nie ma. Oni się wycwanili i będą wjeżdżać zapełnionym już koszem, po prostu bylo puste miejsce i "promocja od soboty" naklejone nad tym
Pójdę rano
Poluję na leginsy i te bodziaki i spodenki
Dziewczyny czy wam też się tak "napina" skóra na brzuchu? Jak chodzę to czuję, że normalnie skóra mnie boli. Nie brzuch, nie podbrzusze, tylko właśnie jakbym naciągała sobie skórę. Chodzę przygarbiona i wtedy mniej boli. Jak leżę albo siedzę to nie tak mocno albo wcale. Dziwne uczucie.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Ładnie, tak się zastanawiam ze chyba niektóre dziewczyny tylko raz się odezwał z tej listy, czy. Może się mylę? Daty bym zostawiła wiem że w 1 ciąży nie zmieniło się jak ktoś podał to co ma w karcie ciąży to tak zostawalo, chociaż u mnie 5.09
i poproszę różowe serduszko
-
Oj. Co jest to dokladnie nie wiem bo ja chcialam tylko getry. Mama mi juz kupila tylko boje sie, ze jednak rozmiar moze nie byc trafiony. Teudno. Najwyzej oddam
Ja dzisiaj mam kiepskie samopoczucie i wkrecam sobie rozne dziwne rzeczy zwiazane z ciaza i zdrowiem dziecka...moze to strach przed wizyta w poniedzialek. -
Czas na relacje
Podparłam się listą Lami i przebrnęłam przez ostatnie 50 stron Naszych postów. Jutro przekażę listę Ann do umieszczenia na pierwszej stronie i będzie prośba, żeby każda zerknęła i dała znać czy jest ok.
Póki co nie dogrzebałam się do takich informacji:
1.Marchev - tp i płeć
2.Sylwiu - tp i płeć
3.Janka0909 - tp (bo chyba coś pisałaś, że się zmienił, ale nie doczytałam się)
4.Gosa - tp
5.Patrycja05- tp i płeć
6.Jusi28 - płeć
7.E.mila - tp i płeć
8.Sylviuszka - płeć
9. makowa - płeć
10.Speakyourmind93 - płeć (ale ona chyba robi sobie przerwę od forum, gdyby ktoś miał z nią kontakt to dajcie znać)
11.Juuuust69 - płeć
12.Bunia86 - płeć
13.Mmillkka - płeć
14. Manda21 - płeć
15.Oleczka94 - płeć (jeśli już znasz, bo pamiętam, że pisałaś, że pewnie poznasz jako jedna z ostatnich)
Przepraszam jeśli nie udało mi się dotrzeć do jakiś informacji i proszę o wyrozumiałość, bo tego jest maaaaasa
Aha, chcemy też z Ann wpisać listę wizyt na kwiecień i tu prośba, bo jest jeszcze kilka dni o info, najlepiej na priv. Wiem, że niektóre już pisały, ale wybaczcie, po dzisiejszym nie mam ochoty tego znów przeglądać.monkle lubi tę wiadomość
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
Ja mam wizyte w poniedzialek,ale jeszcze sie nie nastawiam, ze poznam plec.
Mi sie wydaje, ze szkoda zachodu na pisanie terminy wizyt, bo dziewczyny te co sa aktywne na forum melduja sie przed wizyta.
Doszlismy dzisiaj z mezem do porozumienia w kwesti imion. Dziewczynka bedzie Oliwia, a chlopiec Szymon. I w ogole on chce strasznie chlopca.. Boi sie dziewuszki
Mnie wczoraj przerazenie ogarnelo ,,kobieto co wyscie zrobili" a drugie oboje bardzo chcielismy, mlody byl niegrzeczny a moja wyobraznia pomnozyla to razy dwa. Dobrze ze mlody jesienia konczy juz 3 lata zawsze to inaczej.
A i jeszcze.. Ja 3 lata temu chodzilam w ciazy i dziekowalam Bogu za chodne lato, a mimo to w sierpniu mialam problemy z cisnieniem i teraz tez sie tego boje.
Syn 10.2016
Aniołek [*] 6tc6d 03.2018
-
VianEthel2 wrote:Czas na relacje
Podparłam się listą Lami i przebrnęłam przez ostatnie 50 stron Naszych postów. Jutro przekażę listę Ann do umieszczenia na pierwszej stronie i będzie prośba, żeby każda zerknęła i dała znać czy jest ok.
Póki co nie dogrzebałam się do takich informacji:
1.Marchev - tp i płeć
2.Sylwiu - tp i płeć
3.Janka0909 - tp (bo chyba coś pisałaś, że się zmienił, ale nie doczytałam się)
4.Gosa - tp
5.Patrycja05- tp i płeć
6.Jusi28 - płeć
7.E.mila - tp i płeć
8.Sylviuszka - płeć
9. makowa - płeć
10.Speakyourmind93 - płeć (ale ona chyba robi sobie przerwę od forum, gdyby ktoś miał z nią kontakt to dajcie znać)
11.Juuuust69 - płeć
12.Bunia86 - płeć
13.Mmillkka - płeć
14. Manda21 - płeć
15.Oleczka94 - płeć (jeśli już znasz, bo pamiętam, że pisałaś, że pewnie poznasz jako jedna z ostatnich)
Przepraszam jeśli nie udało mi się dotrzeć do jakiś informacji i proszę o wyrozumiałość, bo tego jest maaaaasa
Aha, chcemy też z Ann wpisać listę wizyt na kwiecień i tu prośba, bo jest jeszcze kilka dni o info, najlepiej na priv. Wiem, że niektóre już pisały, ale wybaczcie, po dzisiejszym nie mam ochoty tego znów przeglądać.10.09.2019 Marcel