Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
alex0806 wrote:Dziewczyny czy wam też się tak "napina" skóra na brzuchu? Jak chodzę to czuję, że normalnie skóra mnie boli. Nie brzuch, nie podbrzusze, tylko właśnie jakbym naciągała sobie skórę. Chodzę przygarbiona i wtedy mniej boli. Jak leżę albo siedzę to nie tak mocno albo wcale. Dziwne uczucie.
Tak! Dawno już się porządnie nie wyciagnelam.. Czasem nawet jak długo nogi wyprostowane mam jak leżę to czuję jakby miał mi się brzuch rozerwaćtakie napięcie jakby skóry brakowało
Zazwyczaj podginam wtedy nogi i idę smarować brzuch.
-
Witam się w 16 tc i oczywiście po polowaniu w lidlu! Niczym stara ołma stałam tam przed 7 już
Upolowałam na spokojnie 2 pary leginsów dla siebie, 2 dla małej i 4 bodziaki
Brałam na 62-68 bo dosyć małe są, a tych na 50-54 i tak mam już sporo
Ogólnie leginsy dla siebie brałam S-ki bo to 36-38. Ciążowe mam 38 i mi czasem z tyłka lecą. A moja przyjaciółka podobnej postury w tych leginsach z lidla całą ciążę przechodziła i właśnie S miała.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2019, 07:45
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
U mnie od 7
Ludzi było multum, a to mała miejscowość. Głównie stare babki rzuciły się na te zestawy do łóżeczka za 35 zł, poduszka i kołderka. Pewnie dla wnuków
Leginsów było od cholery, bodziaków też, ale ludzie już wybierali. Ja postawiłam na szare, białe i miętowe
Ale różowe też mam
I te 62-68 nie są wcale takie duże. A takie maluchy szybko rosną
Ogólnie po pracy w żłobku mogę stwierdzić, że ubranka z lidla są najlepsze jakościowo. Rodzice prali nie raz uwalone z jedzenia, farbek itd. A plamy schodziły bez problemu. I jakość naprawdę super, miękkie i wytrzymałeA np. z pepco robiły się sztywne albo traciły kolory.
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex, naprawdę nieduże są te bodziaki z Lidla? Ja wszelkie ubrania jakie kupowałam dla syna zawsze musiałam brać rozmiar mniejsze, bo one właśnie duże były. Do tej pory Staszek chodzi w 110, a bluzki z Lidla ma na 98/104
Ale prawda, jakościowo bawełna jest świetna. Pepco do pięt nie dorastaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2019, 08:19
-
Lidl ma wyjątkowo wielką rozmiarowke. Pamiętam jak Ola już nosiła 80 a z lidla 62/68 były dobre. To samo dla dorosłych. Ja nic nowe mogę tam kupić bo wszystko wielkie strasznie.
Pepco jest badziewne jakościowo ale jak na plac zabaw czy coś to idealnie bo tanio i nie szkoda wywalić jak się zniszczy. -
alex0806 wrote:Moim zdaniem nie są duże. Porównując te ubranka które mam. Musisz otworzyć i zobaczyć
Można je bokiem wysunąć, bez rozrywania opakowania
Dawno nie oglądałam lidlowych ubranek dziecięcych, zwłaszcza dla niemowląt, więc nie wiem, może rzeczywiście coś się zmieniło? -
Porównanie wam zrobiłam;p szary to bodziaka z Lidla 62-68 a ten na górze to smyk cool club 56.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e7ad92540ca8.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a12cfec4e830.jpgMańka lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Klopsik- śliczny brzuszek. Ja w pierwszej ciąży byłam płaska jak deska do 20tyg, teraz już mięśnie słabsze i znacznie wcześniej widać
Buziaki dla wszystkich, ja dzisiaj cały dzień na uczelni, jutro to samoa tak mi się nie chce!
klopsik lubi tę wiadomość
-
Mama_Zuzia wrote:Klopsik- śliczny brzuszek. Ja w pierwszej ciąży byłam płaska jak deska do 20tyg, teraz już mięśnie słabsze i znacznie wcześniej widać
Buziaki dla wszystkich, ja dzisiaj cały dzień na uczelni, jutro to samoa tak mi się nie chce!
Ja tez na uczelni, ale z tej drugiej strony. Czasem się zastanawiam komu się bardziej nie chce... mi czy studentom.
A dziś mam samych geniuszy i tylko grupy warunkowe, także praca jest podwójnie ciężka -.-"synuś
28.12 (16dpo):HCG- 244,34 mUl/ml
31.12 (19dpo):HCG- 1136,46 mUl/ml
02.01 (21dpo):HCG- 2656,97 mUl/ml -
Vian cudowna robota
Ja też osobiście uważam że zmienianie tych wizyt to tylko dodatkowa robota dla Was, ale jak uważacie
Ubrania z Lidla zawsze są przyduże właśnie hmmm, mój syn do teraz chodzi w bodziakach 74/80, a ma z 83cm i normalnie ubranka nosi tak 80/86. Ale potwierdzam, mają super skład, nawet po wielu praniach są miękkie.Tomuś 06.12.2017r, 37t6d, 2400g szczęścia, SN.
Bartuś 08.09.2019r, 38t2d, 3430g szczęścia, SN.
12.2016 [*] pamiętam Aniołku. -
Ja też właśnie wróciłam z lidla, nastawiam się na te rozmiary 50-56 ale niestety dla chłopców znalazłam tylko jedne takie bodziaki resztę kupiłam 62-68 i do tego kupiłam dwa dwupaki spodenek
Faktycznie fajna jakość. Bodziaki te 62-68 całkiem spore są
Jednak dla dziewczynek były ładniejsze te ubranka
Ja tam i tak na te pierwsze dni nakupuje rozpinane ubranka bo pewnie będę się bała przeciskac ta trzesaca się kluske przez zwykle body. -
nick nieaktualny
-
Ja też dziś zamierzam jechać do Lidla chciałam kupić te leginsy i może parę bodziaków bo jeszcze nic nie mam 😬 trochę tych Lidlów jest tak że jak nie będzie w jednym to jadę do następnego akurat nie są duże odległości między sklepami.
Zapowiada się cudownaaa pogoda 😍
Dziś 18 stopni chyba nic się nie stanie jak trochę wyjdę 😉🤧