Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ann na razie przeczytałam 15 stron. Do 400 trochę mi brakuje jeszcze. Jakby co to dostaniesz gotowca ode mnie
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
Ja nawet Wagi nie mam, zamówiłam dopiero ale będzie chyba w przyszłym tygodniu
Więc zobaczymy ile przytyłam, zaczynałam z 55,5
później miałam 56,5 a teraz długo się nie ważyłam... Więc zobaczymy... Bo cały czas głodna jestem i ciągle jem.
Arashe lubi tę wiadomość
-
Wróciłam z wizyty i na 90 % chłopiec🙂 jestem trochę w szoku bo byłam nastawiona na dziewczynkę hehe:) będzie parka 🙂
Zrobiła mi usg i między nóżkami było takie cośtak to wszystko dobrze i mierzy około10cm Następna wizyta 12 kwietnia muszę zrobić do tego czasu TSH, morfologie, mocz, HBS antygen. Tochę była zła że znowu jestem przeziębiona ale co zrobię taka pogoda 🤷♀️🤷♀️
Mąż już mi zrobił syrop z cebuli i czosnek zjem na chlebie z serkiem. Wit c też biorę i do łóżka. Bo dziś mi tak leci z nosa że nie mam siły już na ten katar.
Trzymajcie się 😘Ann.., Arashe, pola0909, monkle, elvira lubią tę wiadomość
-
Kochane czy ktoras z was stosowala kiedys masci na infekcje intymne?
Ja taka dostalam, ale gosciu nawijał do mnie po angielsku i nie dopytalam jak dokladnie tego uzyc a mianowicie chodzi mi tylko o to czy mam ja smarowac tak bardziej w srodku tam w głąb, czy raczej na okolo warg sromowych mniejszych?
Nawet nie wiedzialabym jak to po angielsku brzmi:-) hehe bede bardzo wdzieczna za jaka kolwiek porade:-)10.09.2019 Marcel -
Ja miałam kiedyś maść to stosowałam na zwenątrz, w sensie nie wkładałam paluchów
Ale do tego miałam globulki.
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
A ja i mój brzuch witamy się w 15. tygodniu czyli oficjalnie w II trymestrze
Pięknie jest od wczoraj na dworzu, aż od razu ma człowiek lepszy nastrójArashe, Ann.., alex0806, Dori777, Lubieswieczki, pola0909, k878 lubią tę wiadomość
Tomuś 06.12.2017r, 37t6d, 2400g szczęścia, SN.
Bartuś 08.09.2019r, 38t2d, 3430g szczęścia, SN.
12.2016 [*] pamiętam Aniołku. -
Fajne macie te brzuszki. Moj jest podobny monkie. Tyle ze ja mam ponizej pepka wielka pilke.
Moze u mnie to jakies dziwne, ale zaden lekarz mi nie podal daty porodu. W karcie tez nie mamu mnie nic sie nie zgadza
na genetycznym na karcie na dwoch badaniach mam dwie rozne daty z przedzialem tygodniowym. Wiec u mnie jest to polowa wrzesnia, ale daty brak hihi
-
monkle wrote:
Piękny brzuszek ! Dziewczyny jestem w szoku jak widzę już takie pokaźne brzuszkipo której jeszcze nic nie widać ?! Czy tylko ja bezbrzuchowa 🤷♀️
Dziś zakupiłam krem na rozstępy i chyba zacznę stosować ?! Wy już pewnie się smarujecie co ? Co polecacie ja mam mustelleale słyszałam ze podobno olej kokosowy najlepszy ! Ja na razie kupiłam mustelle nie tania bo 70 zł za niezbyt wielkie opakowanie zobaczymy czy chociaż warta ceny ?! Stosował ktoś ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2019, 15:51
-
Ja też mam spory brzuszek, ale śmieję się, że połowa to tluszczyk :)to leżenie bokiem mi wychodzi... Ja do dr prawie z płaczem, że już 4kg do przodu a ona do mnie, że spokojnie mogę i 30 przytyć a ona wie, że zgubię. Przynajmniej nie stresuje się wchodzić na wagę, bo koleżanka chodzi do ginekologa co opieprza za wagę
Planowałam być fit w tej ciąży a będę wielorybrm
Czy Was też boli głowa? Ja od rana się męczę i właśnie piję kawę, może chociaż troszkę pomoże.
Vian naprawdę chcesz każdą stronę przewertować? możemy oprzeć się na liście Lami a jak kogoś pominiemy to dziewczyny mogą pisać do Ciebie albo do mnie.
I też mi się wydaje, że nie ma sensu zmieniać terminu porodu, mi już 3 raz się zmienia-trzymam się z OM.
Z wczorajszego usg wyszło 28.08-młoda ma długie nogi po tatusiu bo z usg wychodziło 18w0d :)aby nosek miała po mnieWiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2019, 16:01
Miłosz 30.07.2019 cc
48cm 2700 gram szczęścia 💙
-
Na rozstępy najlepsze są dobre geny
serio, jak mają wyjść to wylezą... ale na pewno nie zaszkodzi coś tam wcierać i pić duuużo wody
A ja się cieszę, że brzuszek mi już widać, w pierwszej ciąży pamiętam, że na usg połowkowym pytałam lekarza, dlaczego jeszcze nie czuję ruchów i mam płaski brzuch... wolę tak jak jest teraz, jestem spokojniejsza
Kto mi powie jak napisać priv?