Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
animka899 wrote:Cytrynowka- straszne to co napisalas! Dobrze że dziadkowie stanęli na wysokości zadania.
Ja z rozrzewnieniem wspominam jak w pierwszej ciąży jak jeszcze byłam na chodzie mogłam siaac ile chciałam, leżeć kiedy chciałam. Jak coś się działo to się myślało o sobie i tyle. A teraz jest dziecko starsze i cokolwiek się dzieje to w pierwszej kolejności myśli się o nim. Także korzystajcie z czasu beztroski!!! -
Pola- ważne ze Kinga zdrowa, następnym razem może nie będzie się mamy wstydzić haha i pokaze buźkę 😍
ZielonaWyspa- cudnie ze u Was tez ok, niestety zdjęcie mi się nie pokazujepola0909 lubi tę wiadomość
-
stayaway wrote:Gratuluję reszty udanych wczorajszych wizyt
Jakie plany na majówkę?
Ja jutro ostatni dzień w pracy, cieszę się i boję jednocześnie tego 1,5 roku w domu 😜
Ja w poniedziałek ostatni dzień. Już się nie mogę doczekać bo jestem taka przemęczona. Dziś od rana nie wyszłam jeszcze z łóżka i odsypiam. Mam tyle planów na ten czas do porodu... Chcę przygotować siebie i nasze mieszkanie na przyjście Marianki -
Dziewczyny a ja się czym innym pochwalę.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1c212280c205.jpgRudaAnna, Mama_Zuzia, stayaway, pola0909, marchev, Laurka, aannkka lubią tę wiadomość
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
Hej kochane widze ze nie tylko ja wskakuje na l4 w tym tygodniu. Wiedziałam ze ten czas nadejdzie ale jestem przerazona bo od 6lat pracy odchodzę na tak długo
klienci mnie tak miło pożegnali ze aż łezki miałam jak wychodziłam z pracy no ale maluszek najważniejszy a kręgosłup odmawiał posłuszeństwa wiec zostaje mi przyzwyczaić się do nowej sytuacji
na pewno będę teraz więcej się odzywać bo czasu będzie jak marasu
PierwiastkaZuza lubi tę wiadomość
15.08.19r. Wojciech ❤️ -
Vian super bryka, szerokiej drogi Ci życzymy
Elvira mi się słabo nie robi, za to hormony tak buzują, że mam ochotę wytłuc wszystkich w kolo. Kiedy masz wizyte ? Lepiej powiedz o tym lekarzowi prowadzącemu, a tymczasem wypoczywaj i dbaj o siebie.
To faktycznie, połowa ciąży za nami i wysyp l4Ale trzeba zadbać o siebie i o Maluszka, wystarczy tego zdecydowanie
VianEthel2, elvira lubią tę wiadomość
-
Wy to zawsze tyle naskrobiecie.
Gratuluje urodzin, ja ma jutro urodziny tj. 2 maja, kończę 37lat.Serio?ja wyglądam na max 30
Wczoraj posprzatalam całuski mieszkanie bo a nóż mnie ktoś odwiedzi. Poza stały już tylko podłogi do umycia ale to na wieczór jak chłopcy się nie będą kręcić.
No i steeeerta ubrań do poskladania czego nienawidzę robić.
W piatek przyjeżdża moja mama do mnie na 3 dni i przywiezie mi mój wózek retro i inne rzeczy dla maluszka. Tak się cieszę.
-
Witajcie kochane. Chyba tylko ja nie mam zdjęcia dzieciątka z badań połówkowych 😪 co wizytę dostawałam a teraz nic... Byłam taka przejęta, że dopiero w domu się zorientowałam. I teraz się zastanawiam... Może za 3d miałam płacić oddzielnie, dlatego ginekolog mi go nie zrobił? Hmmm place 200zl za wizytę więc byłam przekonana, że bez dodatkowych opłat. Podpytam następnym razem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2019, 15:38
-
Dziewczyny Wy na połówkowe chodzicie do innych lekarzy? Możecie mi wytłumaczyć dlaczego? Ja chodzę ciągle do jednego. Przełącza mi na chwilę zawsze na 3d żebym mogła sobie pooglądać. W poprzedniej ciąży jak jeszcze nie miał takiego sprzętu to wziął mnie do szpitala i tam zrobił
Vian gratki
A nam się auto rozwaliło a w poniedziałek wizytataxi mi zostaje...
Mi się czasami słabo zrobi jak za szybko wstanę. Może masz niskie ciśnienie?
Amy powodzenia. Jak Wam idzie? Pamiętaj nie odpuszczaj choćbyś miała zmieniać ubranie co godzinę
Komunikacja, a co teraz będzie? Chłopiec czy dziewczynka? -
Elvira - mi również robi się słabo ale niby w 20 tyg to normalne, mam parę koleżanek również w tym samym tyg i już późniejszym i im też robi się często słabo, stanie w kolejkach to katorga ostatnio w kościele musiałam siedzieć cały czas bo już czułam że robi mi się gorąco i słabne...
Ja mam jakąś manie na punkcie lodów i koktajli ❤️ codziennie! -
Kaśka ja się umówiłam do innego dr bo moja gin niema uprawnień. Ostatnio pytałam czy serduszko nie ma wady to powiedziała że ona tego nie ocenia. I czekam do polowkowych.
A co do ciśnienia to właśnie biorę leki bo mam wysokie, więc to raczej odpada .
Dori zachcianki mamy te samej mnie też codziennie obowiązkowo koktajl truskawkowy:)
04.08.2017 Marcel 💙
09.2019 córeczka ❤ -
Cyntia, to może po prostu zapomniałaś ich wziąć lub lekarz zapomniał dac? Spytaj następnym razem, może je zachował gdzieś. Mój gin prowadzacy też nie ma uprawnień, nie każdy ginekolog je ma, więc właśnie wręcz powinien odesłać nas do specjalisty
Elvira, Dori- dołączam do Waszej grupyu mnie na zmianę koktajl truskawkowy/ świeżo wyciskany sok z marchewki i jabłka, mniam
-
Stayaway bardzo fajna lista . Ja ma 100% wezmę laktator i herbatki na pokarm . Niestety po CC tak szybko bo nie ma A synowi jak podali butelkę to przy piersi się zapominal bo nie chciał
teraz zrobię wszystko żeby karmić dłużej
04.08.2017 Marcel 💙
09.2019 córeczka ❤