Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
My zamówiliśmy łóżeczko, mamy komodę i ubranka chyba wszystkie możliwe
Bo dostałam większość małych po córce przyjaciółki, dużo sama nakupowałam, siostra mi z Londynu przywiozła. Do rozmiaru 80 mam sporo
Plus huśtawka. Wózek zamierzamy zamówić najpóźniej w lipcu, bo się czeka na niektóre modele bardzo długo, ale jeszcze nic nie upatrzyliśmy. I powoli te większe zakupy realizujemy
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Ja zamierzam wszystko przygotowac w połowie sierpnia żeby się też niepotrzebnie nie kurzylo. Bo ja generalnie wszystko mam w pudlach pochowane więc tylko kwestia poradnia i prasowania.
Wczoraj też gadalam z lekarka i mówiła że ona jest za cesarka bo zdaje sobie też sprawę że ja bardzo chce żeby ona była przy tym. Także uspokoilam się bardzo.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2019, 11:38
-
Lubieświeczki ja mam 95% rzeczy od brata w tym wózek, ubranka, wanienkę. Sama kupowałam tylko łóżeczko, komodę, szklaną butelkę i jakieś drobiazgi do pielęgnacji. Zostało jeszcze łóżeczko turystyczne.
A mam to wszystko już dlatego, że było przywiezione z Węgier z domu rodzinnego bratowej a oni u siebie nie mają gdzie tego trzymać.
Za to dla siebie mam tylko 2 pary leginsów i 1 sukienkę. Póki co daję radę w swoich starych ubraniach, ale na pewno czeka mnie kupno biustonoszy, koszuli do spania i pewnie jakieś bluzki się przydadzą...
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
Wow, no to ja mam trochę ubranek, ręczniki, i jakieś pierdoly zamówiłam typu tetra, szczotka do włosków czy termometr. I w sumie to tyle. W lipcu mam dostać trochę ubranek więc więc narazie przestałam kupować a narazie skupiam się na innych rzeczach. Trzeba ogarnąć tak aby nie zbankrutowac, wózek łóżeczko meble itd. Więc ogólnie za dużo nie mam
-
nick nieaktualnyDziewczyny skoro są tematy wyprawkowe to, jeśli chcecie zrobić zakupy w H&Mie dla siebie albo dla bobasa to z kodem 0990 jest -20% na zakupy online
kod jest do 12.05 ważny
ja właśnie zamówiłam kolejne ciuszki dla bejbika
póki, co kupiłam trochę ciuszków właśnie, a z resztą rzeczy czekam też na promocje na dzień matki lub dzień dzieckajak nie będzie szału to zakupy w lipcu będą
niestety nie mamy żadnych dzieci wśród rodziny i znajomych, więc musimy wszystko skompletować od zeraVianEthel2 lubi tę wiadomość
-
Już po badaniu polowkowym:) zostaje Franek z wagą 369g. Pozostałe parametry są ok. Nie ma żadnych nieprawidłowości. Synek nie chciał pokazać buźki więc zobaczyliśmy tylko ucho ale najważniejsze że wszytsko jest ok.
Dostałam skierowania na krzywą cukrową no i niestety ale muszę zmienić dietę bo jak tak dalej pójdzie to na koniec będę miała plus 20 kg... Ale to jest do ogarnięcia cięcia wróciłam z zakupów i mam lodówkę wypełniona dozwolonym produktamiJuusti69, VianEthel2, pola0909, Mama_Zuzia, Laurka, Pom-pon, aannkka, Mańka, elvira, cytrynówka lubią tę wiadomość
-
Ja mam wanienkę, łóżeczko na później i ubranka, a tak to mam poplamowane co kiedy ale to jeszcze nie czas mam wrazenie, albo mi się nie chce haha
Agucha- super, gratulacje!! A ile masz na plusie ze masz zmienić dietę?:p -
Witajcie.
Ja też mam już sporo, bo po córce np wózek, łóżeczko, ubranka na r. 62 też już w zasadzie mam. Kilka na 56. Myślę jeszcze nad kołyska do sypialni, albo łóżku dostawnym takim małym turystycznym. No i rzeczy typu ręczniki, pościele itp trzeba kupić. Ale ogólnie do wszystkiego podchodzę na luzie, większość tych rzeczy i tak się nie przydaje na początku.
Aha i chce kupić laktator elektryczny, bo przy córce się meczylam z ręcznym, w sumie trwało to jakieś 2 czy 3 tygodnie ale jednak, nawał pokarmu chyba zawsze się pojawią na początku. -
Mama Zuzia od początku ciazy 5 kg ale w ostatnim miesiącu to aż 2.5 kg na plusie więc za dużo jak na jeden miesiąc. Wg wyliczeń położnej powinnam przybierać ok 1-1.5 kg w miesiącu. Ale ja w ostatnim czasie sobie pozwoliłam na zbyt wiele były święta później majówka i tak poszło..
-
Ja mam całą wyprawkę nowa, jeszcze po córce która nie miała okazji hej używać. Pokój pomalowany, dobrze że znowu dziewczynka bo oczywiście wszystko różowe
wózek mam junama madena i wydaje się bardzo solidny i porządny
a ubranka fajne są w Tesco - fajny materiał i często w promocji
ostatnio kupiłam body za 11 zł i po praniu nic się z nimi nie dzieje
Nasza kochana córeczka Jagódka
20.02.2018r. - 01.03.2018r.
27.06. 2018r. - ciąża pozamaciczna
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
Mama_Zuzia wrote:Witaj! Bardzo mi przykro ze tyle ciężkich chwil przezylas w drodze o upragnione dziecko. Tym razem kochana będzie już wszystko dobrze i we wrześniu będziesz tulić Oliwkę! Z jakiej części Polski jesteś? 💋
Mama_Zuzia lubi tę wiadomość
Nasza kochana córeczka Jagódka
20.02.2018r. - 01.03.2018r.
27.06. 2018r. - ciąża pozamaciczna
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
Agucha- ja tez w ostatni miesiąc tyle popłynęłam haha nawet więcej bo 2,5-3kg.. zobaczymy czy jutro coś usłyszę :p
Ja to w ogole mam wrazenie ze na luzie podchodzę w tej ciąży, szkoda mi miejsca którego i tak jest mało żeby wszystko leżało i się kurzyło :p -
Dziewczyny a ja z takim nietypowym pytaniem. Na połowkowe to pęcherz ma być pusty czy pełny?
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
VianEthel2 wrote:Dziewczyny a ja z takim nietypowym pytaniem. Na połowkowe to pęcherz ma być pusty czy pełny?