Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
I daj kochana znać co Ci powiedzą w szpitalu jak będziesz w stanie, bo tez się bardzo martwimy! Nie ma żadnego rozwarcia mam nadzieje?? Miałaś jakieś twardnienia brzucha ostatnio albo bóle? Dasz radę kochana wylezysz to, pewnie Ci szew założą i plackiem przez najbliższe tygodnie ale dasz radę!!
-
Dziewczyny nie wiem. Lekarka mowila cos o szwie. To wyglada jak taki lejek... troche jestem w szoku.
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
Vianethel2 trzymajcie się i koniecznie dawaj znać :*
Mam pytanie jutro o 9 mam zakładany holter ekg. Potem na 11 mam połówkowe czy to nie jest problem ? W sensie czy usg nie wpłynie na pracę holtera wiem że głupie pytanie, ale wolę się upewnićVianEthel2 lubi tę wiadomość
-
VianEthel2 wrote:Dziewczyny nie wiem. Lekarka mowila cos o szwie. To wyglada jak taki lejek... troche jestem w szoku.
VianEthel2 lubi tę wiadomość
-
aannkka wrote:Vianethel2 trzymajcie się i koniecznie dawaj znać :*
Mam pytanie jutro o 9 mam zakładany holter ekg. Potem na 11 mam połówkowe czy to nie jest problem ? W sensie czy usg nie wpłynie na pracę holtera wiem że głupie pytanie, ale wolę się upewnić
Kochana ja niestety nie odpowiem na to pytanie najlepiej spytaj jutro przed badaniem.
VianEthel- trzymaj się :*VianEthel2 lubi tę wiadomość
-
Laurka wrote:Owszem jest znaczenie, a zalezy od typu wykonywanego badania. Do USG wykonywanego transwaginalnie pusty pecherz. DO USG wykonywanego przez brzuch, pelny pecherz jest wskazany przy badaniach wykonywanych przed 24. tygodniem, bo pozwala na lepszy obraz organow. Na pozniejszym etapie ciazy nie jest to juz konieczne, bo dziecko jest wieksze i inaczej ulozone (nie tak nisko).
-
Vian dokładnie. Miałaś jakieś objawy? Szyjka twarz czy miękka? Jak rozdarcie? Kurcze sama mam problem z szyjka i trzęse się przy każdej wizycie. Do tego skurcze twardnienie brzucha.
3maj sie kochana. Wszystko będzie dobrze. Grunt że z dzidzia ok. Założą Ci pewnie szew no i leżenie plus leki ale dasz radę. Pisz co u Ciebie jak będziesz mogła. Tulę mocno.
08.2018 - 6tc poronienie chybione
08.2019 - ur. Joanna (córka)
-
nick nieaktualny