Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
A bierzecie juz może jakieś witaminy, bo lekarz kazał mi tylko kwas foliowy, ale to wiadomo. Chodź ja zastanawiam się czy coś sobie nie kupić, co myslicie? Polecacie jakies?Bladzioch 04.01
Beta 07.01 - 206
Beta 10.01 - 650
29.01 -serduszko
Maluszek urodzony 12.09.2019 -
Ja biorę takie dla ciężarnych do 12 tygodnia , ale poza tym ja od jesieni zawsze suplementuje się dodatkowo. Wit d,c,b,magnezem no i pyłek kwiatowy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2019, 12:36
7.02.2019 NASZE dwa Aniołki odeszły w 11 tygodniu
👰 36 LAT
AMH 17.11 (1.05-55)
AMH (2021 rok) 25.2
ANGELIUS- zabieg jajniki i reszta u mnie ok.
🧑37 LAT
Nasienie słabe 09.2021
Liczba plemników 12 mln ( norma od 39 mln)
Morfologia 2%
Lepkość za duża
Starania o dzieciątko od 9 lat 😔😔😔
Nasienie 03.2022 😰😰😰
Liczba 6,9
Morfologia 2%
09.2023
Za mała ilość żeby zrobić morfologię 😭
07.12.2023 zabieg żylaków powrózka nasiennego 🙏
CZEKAMY NA CIEBIE MALUSZKU ❤️❤️ -
Jaga94 wrote:A bierzecie juz może jakieś witaminy, bo lekarz kazał mi tylko kwas foliowy, ale to wiadomo. Chodź ja zastanawiam się czy coś sobie nie kupić, co myslicie? Polecacie jakies?
-
Jaga94 wrote:A bierzecie juz może jakieś witaminy, bo lekarz kazał mi tylko kwas foliowy, ale to wiadomo. Chodź ja zastanawiam się czy coś sobie nie kupić, co myslicie? Polecacie jakies?
Ja biorę mama dha premium, osobno wit D i zelazo -
alis132 wrote:Dziewczynki u mnie znow przy podcieraniu wydzielina różowa.. Może trochę pod brąz ale ciężko powiedziec
Z tego co wiem to najważniejsze, ze nie ma żywej krwi- jesteś w kontakcie ze swim lekarzem? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
alis Moze to coś przy szyjce samej co nie zagraża dzidziusiów.
O matko za godzinę wyjeżdżam . Żołądek mi wykręca na wszystkie strony. Już wszystko zrobiłam i nie mam za co się już zabrać. Obiad gotowy ale nic nie wcisne. Czekam i czekam i czekam... Tak bym chciała się uspokoić po tym badaniu. Błagam o wszystkie kciuki żeby po tamtych krwawieniach nie został żaden ślad. Tylko centymetrowy śliczny dzidziuś z bijącym serduszkiem.m0nika, speakyourmind93 lubią tę wiadomość
7.02.2019 NASZE dwa Aniołki odeszły w 11 tygodniu
👰 36 LAT
AMH 17.11 (1.05-55)
AMH (2021 rok) 25.2
ANGELIUS- zabieg jajniki i reszta u mnie ok.
🧑37 LAT
Nasienie słabe 09.2021
Liczba plemników 12 mln ( norma od 39 mln)
Morfologia 2%
Lepkość za duża
Starania o dzieciątko od 9 lat 😔😔😔
Nasienie 03.2022 😰😰😰
Liczba 6,9
Morfologia 2%
09.2023
Za mała ilość żeby zrobić morfologię 😭
07.12.2023 zabieg żylaków powrózka nasiennego 🙏
CZEKAMY NA CIEBIE MALUSZKU ❤️❤️ -
MOJE wrote:alis Moze to coś przy szyjce samej co nie zagraża dzidziusiów.
O matko za godzinę wyjeżdżam . Żołądek mi wykręca na wszystkie strony. Już wszystko zrobiłam i nie mam za co się już zabrać. Obiad gotowy ale nic nie wcisne. Czekam i czekam i czekam... Tak bym chciała się uspokoić po tym badaniu. Błagam o wszystkie kciuki żeby po tamtych krwawieniach nie został żaden ślad. Tylko centymetrowy śliczny dzidziuś z bijącym serduszkiem.
Trzymamy mocno! -
O matko za godzinę wyjeżdżam . Żołądek mi wykręca na wszystkie strony. Już wszystko zrobiłam i nie mam za co się już zabrać. Obiad gotowy ale nic nie wcisne. Czekam i czekam i czekam... Tak bym chciała się uspokoić po tym badaniu. Błagam o wszystkie kciuki żeby po tamtych krwawieniach nie został żaden ślad. Tylko centymetrowy śliczny dzidziuś z bijącym serduszkiem.
Kciuki!
Alis- może jedz na IP albo do innego lekarza żeby się uspokoić? Z drugiej strony jak to nie jest żywa krew to często podobno są jakieś obtarcia i są stad ślady różowe albo brunatne -
MOJE trzymam mocno, daj znać czego się dowiedziałaś
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy