Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaska moze cos Ci nie posluzylo? Ja tak kiedys objadlam sie winogronem na wieczor to byla masakra. Mi sie jeszcze zaparcia nie zdarzyly w tej ciazy mimo, ze unikam jak ognia rzeczy z duza iloscia blonnika bo przy ibs mi nie sluzy. Jem bardzo duzo gotowanego.Syn 10.2016
Aniołek [*] 6tc6d 03.2018
-
manda21 wrote:Kaska moze cos Ci nie posluzylo? Ja tak kiedys objadlam sie winogronem na wieczor to byla masakra. Mi sie jeszcze zaparcia nie zdarzyly w tej ciazy mimo, ze unikam jak ognia rzeczy z duza iloscia blonnika bo przy ibs mi nie sluzy. Jem bardzo duzo gotowanego.
Otoz to. Tez raz mialam taka sytuacje niedawno jak o 22:00 przed snem zjadlam czeresnie.
Zaparcia mecza mnie troche, mimo ze pije duzo wody, ale da sie przezyc.08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Hej dziewczyny! Witam się po aktywnym weekendzie z urodzinami syna
Dzisiaj leżę i nic nie robię, pójdziemy tylko gdzieś coś zjesc bo nie mam siły nic robić
Axie, Lenka/ dajcie znać jak dzisiaj, czy coś lepiej. Każdy dzień dla Was ważny!
Pola, Laurka- gratulacje nowego tygodnia!
Vian- te liście kapusty roztłucz tak żeby z nich sok wypływał. Jak nie będzie poprawy to do lekarza!
pola0909 lubi tę wiadomość
-
Laurka wrote:Mama Zuzia jak sie udalo przyjecie? Jaki byl tort? 😃
Przyjęcie bardzo udane, goście wszyscy którzy byli zaproszeni to przyszli, tort był z motywem batmanasmak biała czekolada, z kremem oreo i owocami leśnymi
o taki
Dzisiaj w Krakowie pogoda do dupy, padaaż muszę zobaczyć prognozy na następne dni
A Ty jak się dzisiaj czujesz Laurka?monkle, andziaxs, Laurka, pola0909, stayaway, manda21, magda.g85, cytrynówka lubią tę wiadomość
-
Tak wlasnie obstawialam Batmana! 😀 Super.
U mnie nie ma jeszcze 8 rano, wiec poleguje nadal w lozku, ale juz zaraz sie dzien zacznie. Jutro wizyta. Nie moge sie doczekac akurat, bo umowilam sie ze znajomymi z bylej pracy i jeden kolega odda mi kilka rzeczy dla dzidzi, ktore poltora roku temu dalam jego wowczas ciezarnej szwagierce 😅 Coreczka tej pani wczoraj skonczylam roczek, wiec juz tych rzeczy nie potrzebuje i do mnie wroca LOLWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2019, 13:53
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Najgorzej, że piję 2,5 litra wody, jem mało i raczej zdrowo bo cukry na pograniczu wyszły i tak się trafiło. No ja już byłam gotowa się pakować do szpitala gdybym nie miała tej położnej.Ona mnie uspokoiła. Z drugiej strony rozum podpowiadał, że chce mi się wypróżnić.
A czy któraś stosowała siemię lniane? Bo mam mieszane uczucia.
Podejrzewam, że brak ruchu to u mnie główny problem
U nas też pogoda taka sobie. Tylko mi to jakoś szczególnie nie przeszkadza.
-
I ja wczoraj już się bałam, ale po ponad 500 km tak mi się gazy wstrzymały, że brzuch bolał masakrycznie. Teraz już lepiej bo trochę poszło, ale jednak co w domu to w domu. Ja mam taki problem, że nie umiem się normalnie załatwić poza własną toaleta
. Może zmiana powietrza i diety coś pomoże, bo jesteśmy do 25 na urlopie :o
-
Kaska wrote:Najgorzej, że piję 2,5 litra wody, jem mało i raczej zdrowo bo cukry na pograniczu wyszły i tak się trafiło. No ja już byłam gotowa się pakować do szpitala gdybym nie miała tej położnej.Ona mnie uspokoiła. Z drugiej strony rozum podpowiadał, że chce mi się wypróżnić.
A czy któraś stosowała siemię lniane? Bo mam mieszane uczucia.
Podejrzewam, że brak ruchu to u mnie główny problem
U nas też pogoda taka sobie. Tylko mi to jakoś szczególnie nie przeszkadza.
moze jesz za malo? Siemie lniane najlepiej na noc, nie zaszkodzi na pewno.Syn 10.2016
Aniołek [*] 6tc6d 03.2018
-
Manda a to jak się za mało je to można mieć problem? No nie głodzę się, ale jak bym jadła więcej to bym pękła, bo przecież prawie nie spalam.
Ile tego zaparzyć? Czytałam, że łyżeczkę, że za dużo nie można bo może wywołać skurcze, czego bym nie chciała
Chyba, że jakoś inaczej to stosowalyscie, hmm? -
Ja tylko na sekundę
Dziś była piękna pogoda i siostra wpadła na pomysł sesji ciążowej. Bardziej była kupa śmiechu niż profesjonalne zdjęcia ale coś tam można wybrać i będzie pamiątka 😉☺️ Ten mój brzuch jest już na prawdę duży 😉😉☺️
stayaway, elvira, monkle, VianEthel2, Laurka, Kaska, andziaxs, pola0909, cytrynówka, Pom-pon, Annie80, marchev lubią tę wiadomość