Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Komunikacja 13.07 była nieudana próba doręczenia
nikt nie odbiera telefonu z infolini... wysłałam firma fedex tragedia.. masz jakis namiar do waszego kuriera?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2019, 11:02
-
Mama_Zuzia wrote:Aannkkaa- a patrzyłaś może jest jakiś czat tam do konsultantów? I by Ci mogli powiedzieć gdzie to jest do odbioru albo żeby powtórzyli próbę doręczenia?
Jak Ty się czujesz?
Jak wrócę od ortodonty to będę szukać czy jest jakiś czas albo dalej dzwonić na infolinię. Kurczę podałam numer do kontaktu to kurier mógł dzwonić i wgl dziwne,że paczka tydzień czasu stoi w Szczecinie a dwa razy sprawdzałam czy dobry adres
Całkiem okej, w piątek wizyta zobaczymy jak szyjka po której okłada mnie syn 🤔 A u Ciebie jak ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2019, 11:20
-
aannkka wrote:Jak wrócę od ortodonty to będę szukać czy jest jakiś czas albo dalej dzwonić na infolinię. Kurczę podałam numer do kontaktu to kurier mógł dzwonić i wgl dziwne,że paczka tydzień czasu stoi w Szczecinie a dwa razy sprawdzałam czy dobry adres
Całkiem okej, w piątek wizyta zobaczymy jak szyjka po której okłada mnie syn 🤔 A u Ciebie jak ?
Ale uparciuch z niego ze dalej Cię tam okłada. U mnie na szczęście młoda odpuściła i wróciły mi siły witalne, choć wieczorem krzyże bolą całkiem mocno
Tak właśnie jest z tymi kurortami teraznie wiadomo za co się placi
-
A ja po lekarzu. Dostałam zastrzyki na rwe kulslszowa i antybiotyk na tą pierś, ale mam jeszcze spróbować masażu pod ciepłą wodą i odciagnąć.
Edit. Nie dość, że mnie boli cycek, to jeszcze lekko brzuch, mocno kręgoslup. Żeby nie był nudno to jeszcze tyłek po zastrzykach.
Dobijcie mnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2019, 12:40
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
Dzień dobry
Dziewczyny kciuki za wszystkie wizyty! Dajcie później znać jak Wasze maluszki
Ja mam pytanko o wysokość brzucha. Cały czas miałam go dość wysoko, a na weekend zauważyłam, że dość znacznie się już obniżył. Nawet mama dzisiaj to zauważyła sama z siebie, a widuje mnie regularnie.
Jak wyglądają Wasze brzuszki na tym etapie (ja mam 32+3)? Może macie jakieś doświadczenia z poprzednich ciąż?
Ja się troszkę zaczęłam stresować, a wizyta dopiero za prawie 2 tygodnie.Wyczekujemy na 6.09.19 r.))
-
Witajcie dziewczyny,
Melduje się po ostatnim weekendzie na studiach i po wizycie. Mała już nie taka mała, waży 1595g,ułożona główkowo (już od dawna), szyjka długa zamknięta 4cm, przepływy dobre, wszystko okej - tak się cieszę!
Zdjęcie 3d nie wyszło, ale mam pierwsze, piękne zdjęcie buźki ze zwykłego usg. Przedstawiam Wam moją Lenę
Trzymam kciuki za wszystkie wizytujące
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2019, 12:57
andziaxs, lgia1, Mańka, aannkka, Kaska, elvira, pola0909, monkle, Jusi 28, Laurka, magda.g85, k878, Annie80, stayaway, RudaAnna lubią tę wiadomość
Lena: 18.04 -> 205g / 08.05 -> 362g / 19.06 -> 966g / 15.07. -> 1595g / 24.07. -> 1803g / 12.08. -> 2260g / 22.08. -> 2700g / 04.09. -> 2850g / 19.09. -> 3442g
-
Leksi, gratuluję 😍 Fajnie, że wszystko w porządku. Powiem jednak nieśmiało, że ja nie widzę buzi w tym zdjęciu 😔
Ale ja z tych, które kompletnie nie umieją patrzeć na zdjęcia z usg. Ostatnio koleżanka pokazywała swojego chłopca i ja uradowana, że faktycznie, widzę siuraka. A to była noga. Zrobiło się niezręcznie 🙈Leksi lubi tę wiadomość
-
Mańka, dziękuje kochana
Mojej mamie też wysłałam to zdjęcie i zajęło jej pół godziny, żeby zobaczyć buźkę
Lena: 18.04 -> 205g / 08.05 -> 362g / 19.06 -> 966g / 15.07. -> 1595g / 24.07. -> 1803g / 12.08. -> 2260g / 22.08. -> 2700g / 04.09. -> 2850g / 19.09. -> 3442g
-
Leksi wrote:Witajcie dziewczyny,
Melduje się po ostatnim weekendzie na studiach i po wizycie. Mała już nie taka mała, waży 1595g,ułożona główkowo (już od dawna), szyjka długa zamknięta 4cm, przepływy dobre, wszystko okej - tak się cieszę!
Zdjęcie 3d nie wyszło, ale mam pierwsze, piękne zdjęcie buźki ze zwykłego usg. Przedstawiam Wam moją Lenę
Trzymam kciuki za wszystkie wizytujące
Po prawej czy po lewej buzia? Bo jest tak bokiem ułożona prawda? Bo jak po prawej to widzęWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2019, 13:52
-
Hej dziewczyny:)
Witam się w tygodniu z 3 z przodu! Cieszę się, że dotrwałam, teraz liczę na te min.7tyg i moge rodzićdawno nie pisałam, ale podczytuje Was w miarę regularnie tylko jakoś nie nam weny żeby coś naskrobac.
Leksi, gratuluję ślicznej, dużej już córeczki i zazdroszczę tej pięknej szyjki! Niestety, ale ja też buźki nie widzę, pokaże narzeczonemu, on jest lepszy w te klocki;)
Co do chusteczek z Dady, też je widziałam, kupię paczkę na próbę. W ogóle już sporo rzeczy nakupilam dla maluszka i jestem spokojniejsza, że już prawie wszystko gotowe, z większych rzeczy zostało łóżeczko i materac-ciągle rozkminiam, które wybrac.
Co do mojej sytuacji to jest ciut gorzej, bo szyjka poleciała z 38mm do 30mm więc aż się boję jechać na wizytę w poniedziałek:/ brzuch czasem pobolewa, czasem twardnieje, nie panikuje, staram się naprawdę dużo leżeć, ale wiecie jak to jest jak ma się remont w domu. Niby narzeczony przejął ściere i mopa, ale tak czy siak muszę mieć nad wszystkim kontrolę a i czasem muszę przejąć te szmatę jak coś zauwaze do poprawki:p Ndgorliwość gorsza niż... Ehh, kiedy w końcu przestanę być taka pedantką:p chyba jak zostanę mama i już nie będę miała na wszystko tyle czasu:p
A co do ruchów, to wczoraj zostałam tak skopana przez mojego syna, że wydaje mi się, że zostanie bokserem:DWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2019, 13:41
Leksi, pola0909, Jusi 28 lubią tę wiadomość
Zakochałam się w kimś, kogo jeszcze nie spotkałam ... Mikołaj:)
-
Leksi gratuluje udanej wizyty.
Vian- a jak z nową praca ? Odzywali się coś ?
Mama Zuzia cieszę się, że wróciły Ci siły. Musimy jednak teraz dużo odpoczywać.
Igia u mnie brzuch nadal w tym samym miejscu.
Dziewczyny w szpitalach- mam nadzieje, że nadal w dwupakach
Jest prawie 14 a ja nadal w łóżku .
Mam jeszcze pytanie dot. dentysty. Gineska mi kazała iść na kontrole. Czy w tym tygodniu to ma sens ?synuś
28.12 (16dpo):HCG- 244,34 mUl/ml
31.12 (19dpo):HCG- 1136,46 mUl/ml
02.01 (21dpo):HCG- 2656,97 mUl/ml -
Elvira, trzymam kciuki za wizytę!
Vian biedactwo! Jak nie urok to.... Jak nie cycek to dupa! Dużo zdrówka! Trzymaj się!
Mama_Zuzia zazdroszczę energii, ja bym chciała tyle zrobić, wyjść z domu, ale tak mnie przeraża wizja szpitala, że muszę się we wszystkim ograniczać. Mam plan szaleć jak skończę 37tydzien, teraz wolę nie ryzykować.
Dargol, Stayaway- piękne z Was mamuśki! Brzuszki cudowne, u mnie jakoś słabo widać;/ liczę na to że za 2tyg trochę się zaokrągli i powiększy, co by sesja zdjęciowa super wyszła! Już przebieram nóżkami!Do super taniej ofert sesji znalazłam jeszcze makijazystke (polecana i chwaloną) też w super cenie więc jestem zadowolona, zobaczymy jaki będzie efekt.
Laurka upieraj się żeby zbadał to szyjkę! Będziesz wiedziała co i jak. Daj znać po wizycie.
Zakochałam się w kimś, kogo jeszcze nie spotkałam ... Mikołaj:)
-
Leksi- ja widzę śliczna buźkę
super wieści, gratulacje!
Igia- ja mam w zależności od tego jak się dzidzia ułoży raz wyżej raz niżejmoże po prostu tera Twój maluch woli się kolosie w dole brzucha?
spokojnie
Zwichrowana- ja bardzo dużo odpoczywamale na szczęście siły wróciły mi na tyle ze nie tylko leżę
co do dentysty- uważam, ze zawsze jest sens żeby iść!
Miczitanka- gratuluje 3 z przodu!co do szyjki to dalej bardzo długa masz jak na ten tydzień, wiec trzymam kciuki żeby dalej taka pozostała! Ja w 32+2 miałam 2.9cm i lekarka powiedziała ze super
Leksi lubi tę wiadomość
-
Zwichrowana w sprawie pracy cisza. Ja to mam pecha w tych sprawach.
Miczitanka lekarzy, szpitali i igieł mam powyżej uszu. Chyba mnie dopadnie syndrom bialego fartucha jak to się niedługo nie skonczy.
Wczoraj mnie tesciowa wkur***a, że czemu na wyniki sekcji tak długo czekamy i że coś pewnie kombinują. I oczywiście znow, że szczepienia zle...
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
aannkka widze, ze FedEx najgorsza firma kurierska po obu stronach Oceanu. Nienawidze ich calym sercem.
Troche slabe to zdjecie Leksi, ale najewazniejsze, ze wszystko jest w najlepszym porzadku!
Vian wspolczuje kumulacji boluCzlowiek mlody a czuje sie jakby sie sypal. Twoja tesciowa powinna zamknac buzie
Tego typu komentarze sa tu bardziej niz nie na miejscu. A co do poszukiwan pracy: teraz to trzeba slac CV hurtowo, gdzie wlezie, bo inaczej to ciezko moze byc. NAwet jak praca nie jest w 100% Twoim marzeniem, warto slac i nawet chodzic na rozmowy kwalifikacyjne tak "dla sportu", zeby sobie odswiezyc umiejetnosci przechodzenia takich rozmow.
Miczitanka gratulacje trojki z przodu. 3 cm to jest dobra szyjka!
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya