!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Ciri wowwww!!! Ale super wieści!!! Wiesz może faktycznie powinnyśmy "olać " betę i się nie zastanawiać i nie drążyć.... mamy potwierdzone na usg groszki oraz serduszka więc może czekamy na dalszy obrót
I bądźmy do tej myśli
Chmurka, Ounai lubią tę wiadomość
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
Ja z jedzeniem raczej kiepsko. Śniadania, to domowa granola, więc ok, obiad też ok, bo dziecko też je, więc siłą rzeczy nie może to być żaden syf. Kolacje to nuda: chleb z serem albo tosty, żadnego pomidora, papryki czy ogórka, bo po prostu nie chce mi się kroić. W ciągu dnia jakaś bułka z masłem, bo nie chce mi się obkładu robić. Jeśli zajrzę do piekarni, to muszę kupic drożdżówkę. Fast foody od lat omijam szerokim łukiem, a teraz jak jestem na dworcu i poczuję zapach z maca czy KFC, to muszę zajrzeć... a dziś ze stresu kupiłam czekoladę i całą zjadłam, chociaż nigdy nie zajadalam stresów słodkim 😔
-
Dziewczyny ja po wizycie, maluszek ma 32mm i byl bardzo ruchliwy:-). Kurcze Wy tez macie takie drogie wizyty prenetale? Normalnie place 250zl za wizyte a za prenetalne mi powiedziała ze 500zl!!masakra. A jak jest z tymi bezpłatnymi lekami? Bo ja za wszystkie place
erre, Pogoda, Krokodylica, Anika, darika, Ounai, Ptysio, Natikka123, edka85, Monia91:), Asia000, tym_janek lubią tę wiadomość
-
Hej! dziewczyny jesteś po wizycie. Wszystko w porządku. Serduszko bije, dzidzia ma 3cm, wg miesiączki dziś 9t3d A wg USG 9t5d, więc wszystko super. Dodalabym zdjęcie, ale nie bardzo wiem jak...?
Pogoda, Krokodylica, Ounai, Lola., Ptysio, Annia, Natikka123, edka85, erre, Kas_ia, ciri, Monia91:), joana, Asia000, tym_janek lubią tę wiadomość
-
katwie27 wrote:Hej! dziewczyny jesteś po wizycie. Wszystko w porządku. Serduszko bije, dzidzia ma 3cm, wg miesiączki dziś 9t3d A wg USG 9t5d, więc wszystko super. Dodalabym zdjęcie, ale nie bardzo wiem jak...?
Wejdź na stronę Zapodaj.net -
Ounai wrote:Super wieści dziewczyny! Oby już same takie po wizytach
Ja dziś się załamałam tym cukrem. Morfologia i mocz w normie, choć mocz zbyt niską masę ma. Nie wiem co to oznacza.
To oznacza że jest rozrzedzony. Pijesz dużo wody? 🙂 A może akurat w nocy przed badaniem piłaś?29.09.2016 Aniołek (10 tc)
09.04.2018 cud narodzin - 55 cm, 3720 g. Amelka ❤️
16.09.2020 cud narodzin - 54 cm, 3150 g. Igorek ❤️
-
Ounai wrote:102 na czczo krew z żyły ale badana glukometrem. Dopiero w piątek mogę iść powtórzyćMikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Hmmm ja też nie wiem co to jest za wynik u Ciebie tej glukozy
ja miałam krew pobierają normalnie z żyły z morfologią itd. I tam widełki glukozy były coś około 3(z kawałkiem) do 5,10 u ciężarnych.
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
Ciri, Blanka, Chmurka. No widzicie, wasze maluchy rosną jak szalone, a wy tak się bałyście przez tą betę. Jeszcze raz powtarzam - to szczęśliwy wątek i wszystkie urodzicie fajne dzieciaczki.
Ounai, na glukometrze często wychodzi wyższa niż w osoczu. Sama kiedyś sprawdzałam i miałam na glukonetrze jakieś 90,a z żyły 79.
No, Pogoda, zdjęcie z usg 3d robi wrażenie. Kurde, ja ostatnio przy prenatalnych robiłam takie, ale nie były tak dobrej jakości. Twój lekarz ma mega sprzęt.
Kasia, Katwie i Agnieszka - super wiadomości!Ounai, Pogoda, Chmurka, Jaśmina, Blanka85 lubią tę wiadomość