!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
INFO: w Empiku jest promka na produkty Pampers. Przy wydanych 200zl, zwracają 50zl na konto
ancys85 lubi tę wiadomość
-
Kroko, a ty nie możesz powiedzieć, ze nie chcesz już teleporada, tylko chcesz żeby dziecko lekarz zobaczył? Ja w teleporade bawię się tylko jak chce receptę na szczepionkę albo jakieś skierowanie.
Ps przyjmiecie mnie do grupy na fb?
U Anielka obraca się na brzuszek dokładnie od 19 tygodnia i powiem wam, ze skończył się wtedy spokój, bo ciagle się obraca, czasem die o coś wkurzy etc. A przed chwila wsadziła sobie prawa stopkę do buzi 😁
-
pap86 wrote:Ouinai tak-tez z mezem gadalam,ze musze miec czas tylko we2 z synkiem bo tak samo-poczekaj bo karmie, cicho bo usypiam i on szuka mojej uwagi chocby przez bycie niegrzecznym a mi siadają nerwy.. mowicie,ze meza da sie jeszxze wychowac? To musze sprobowac bo tak byc nie moze.. mi dochodza nowe obowiazki a on praca a potem odpoczynek. A jak sie zaczna zęby to bedzie..
Siedze na krzywej cukrowej dali mi cytrynowa, pycha! A ze teraz tylko covid to siedze w aucie -7st brr. Mam wlaczony silnik (bardzo ekologicznie ) i jeszcze o 8 i 9 pobranie i wreszcie po5miesiacsch od porodu sprawdzimy czy zostane slodka.
My już po chrzcinach. Jestem padnięta ale było super 😁Pogoda lubi tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:Ktosiowa powiedzieć to ja sobie mogę i powiedziałam. O i tak. Chcieć sobie mogę.
A najśmieszniejsze jest to że prywatnie wszyscy specjaliści przyjmują. Na wizytach prywatnych nie ma korony tylko w przychodni.Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Ancys cudny elegancik 😍 skąd takie fajne ubranko?
Pyszności ze stołu chętnie bym zjadła 😋ancys85 lubi tę wiadomość
-
ancys85 wrote:Zapraszam, zapraszam 😊
4️⃣Córka 06.2023
3️⃣Synek 04.2022
2️⃣Córka 08.2020
1️⃣Synek 09.2018
"Potomstwo moje będzie Mu służyło, przyszłemu pokoleniu opowie o Panu" Ps 22,31 -
Ancys 5 minut i jestem 😁 małopolska i Śląsk są blisko 😂
-
ancys85 wrote:Jeszcze mam pół brytfanki ptasiego mleczka i leśnego mchu 😁 jak zawsze wszystkiego musiało być z zapasem 🤪😂 słodka imprezka na Śląsku, szczegóły jakby co prześlę na priv 🤭😂