!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Jaśmina, ale to dotyczy chyba tylko umowy o pracę, a jeśli Baletnica jest na zleceniowce to już niestety nie jest chroniona
chyba, że coś się zmieniło 🤔
Baletnica grunt, że wszystko ok z dzidzią. Odpoczywaj ile możesz i pamiętaj, że Ty i dzidzi jesteście teraz najważniejsiJaśmina lubi tę wiadomość
-
Świetnie wieści! Gratuluję i zazdroszczę USG
odpoczywaj w takim razie do 28
Ounai lubi tę wiadomość
-
Totoro wrote:Jaśmina, ale to dotyczy chyba tylko umowy o pracę, a jeśli Baletnica jest na zleceniowce to już niestety nie jest chroniona
chyba, że coś się zmieniło 🤔
Baletnica grunt, że wszystko ok z dzidzią. Odpoczywaj ile możesz i pamiętaj, że Ty i dzidzi jesteście teraz najważniejsi
Tak dokładnie tylko umowy o pracę, nie podkreśliłam tego mój błąd -
Ounai! Ale super! A nie powiedział ci ile ma mm? Dla mnie to jest niesamowite jak dziecko już w 11 tygodniu ciąży wygląda jak miniatura człowieczka!
Ja byłam dzisiaj na USG piersi - wszystko w porządku, to co mi się nie podobało okazało się być asymetryczną tkanką gruczołową.
Baletnica - postaraj się jak tylko możesz odpoczywać. :*Ounai, tym_janek lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
nick nieaktualny
-
Monika gratuluję udanej wizyty
Fajnie, że te wizytę ciągle są u nas szczęśliwe:)
-
Dziewczyny a z umowami zlecenie to nie jest tak ze mozesz isc na zwolnienie do czasu trwania umowy? Tzn jak ktos ma do pazdziernika np umowe to do rozwiazania moze iść na l4 platne a potem przejmuje juz zus. Bo mialam kolezanke co zaszla i umowa jej sie konczyla w 6 mies ciazy. Od razu byla na zwolnieniu bo ciąża zagrozona. I musiala isc do kierownika żeby jej wlasnie przedluzyl unowe o te 3mies do porodu i caly czas miala pieniążki.
-
Ouinai jaka fajna fotka dzidziusia!
slodziak.
Freja ja Ci polecam specjalistow z uprawieniami fmf (sporo ich ma w babka medica,bora med, mozesz tez na agatową sie umowic).Ounai, Freja000 lubią tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
Annia wrote:Ounai - ważne, że El Quattro dał i ładną fotkę cyknął.
Blanka jak się dzisiaj wieczorem czujesz? Skurcze już się nie pojawiają?wszystko ok i plemienia już prawie nie ma
Krokodylica, joana lubią tę wiadomość
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
Co to umowy zlecenia tu jest wszystk9 wyjaśnione https://matkaprawnik.pl/umowa-zlecenia-a-ciaza-zwolnienie-lekarskie-i-zasilek-macierzynski/
-
Ej dziewczyny. Mam pytanie. Tylko się nie śmiejcie. To moja pierwsza ciąża. Czasem piszecie że macie skurcze( w związku z czym od razu bierzecie nospe, magnez i się kładziecie). A ja tak stwierdzilam że nie wiem czy miewam skurcze czy nie. Czasem mnie boli brzuch. W różny sposób ale nie wiem czy któryś z tych boli to skurcze:(
-
Chmurka ja poza jakism tam wczorajszym incydentem z przeciążeniem nie mam żadnych skurczy, żadnych boli związanych z rozciąganiem. Jeżeli nie masz skurczy to dobrze według mnie. Mnie z kolei martwi to czy wszystko u mnie w porządku bo jakoś tam zaczęłam się zupełnie normlanie czuć, nie czuje żadnego rozciągania itd ale powiem szczerze że nie pamiętam jak było w ciazy z synem.
Chciałabym żeby wszystko było w porządku. Wczoraj oglądałam stronkę z poduszkami, trochę kocykiem przejrzałam i powiem szczerze że tak mnie rozczulilo zdjęcia bobaskow że szokJak na następnej wizycie będzie wszystko w porządku to chyba wyjme moja maszynę do szycia i spróbuje sobie przypomnieć wszysrko od nowa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2020, 08:29
-
Ounai, taaaa chyba wiem nawet o jakiego chodzi lekarza 😂 i dokładnie kasa, kasa i jeszcze raz pieniądze 😂 mnie to by musieli walnąć w łeb i zaprowadzić do tego szpitala a tak to nie ma szans 😂 i co że jest zrobiony super nowy oddział jak nie ma na tyle personelu i działa tylko stary a tam to ło matko czas się zatrzymał 😂
Tak też tak tańczył tylko nie wiem do jakiej piosenki 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2020, 10:01