!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Aniołek... współczuję Ci w takiej sytuacji ... przykro mi , ale tym zachowaniem tylko pokazał kim faktycznie jest ...
Może to chwilowe...my też teraz nie jesteśmy "w formie" hormony nam szaleją... I kłótnia gotowa . Może on jeszcze to przemyśli...
Jak już będzie bardzo źle i nie masz nikogo bliskiego to może podaj z jakiego jesteś miasta i może tutaj okaże się, że znajdziesz kogoś z kim będziesz mogła pogadać i się wyżalićChmurka lubi tę wiadomość
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
No co za gnojek! Nigdy nie zrozumiem jak można zostawić kobietę i swoje dziecko... Długo byliscie razem?
-
nick nieaktualny
-
ancys85 wrote:Człowiek uczy się na błędach, Lola dobrze że straciłaś tylko 50 zł., na przyszłość będziesz ostrożniejsza
Ja jednak się zastanawiam dlaczego chciałaś kupić telefon od osoby prywatnej, płacąc 1000 zł. wolałabym mieć gwarancję i możliwość ewentualnej reklamacji.
Ja sprzęty zawsze kupuje w stacjonarnych placówkach 😜
Bo telefon z playa. Wysyła fakturę i normalnie mam gwarancję 2lata i inaczej bym nie chciała takiego kupić.Mikołaj❤
3× aid nieudane abovo Lublin
Rok 2019 0% morfologia
InvimedWarszawa/1ivf.krotki/27lat
18.09-14pobranych-10dojrzalych/4oocyty
6 zapłodnionych-5 blastek
23.09 transfer ✊4AB 7tydz [*] 💔
Czekają ❄❄❄
10.01 transfer 4AB
5dpt kreska na teście
10dpt-472.5mIU/ml 12dpt-994mIU/ml 14dpt-1984mIU/ml17dpt6129mIU/ml 19dpt-10700mIU/ml
21dpt 0.25mm dzidzi i ❤
7.02-28dpt 0.62mm ❤
13.02- 7t4d 1.3cm😍
26.02- 9t3d 2.61cm😍 FHR 184❤
10.03-11t2d 4.13cm🥰 chłopak? 💙
MTHFR 6777C-T hetero
PAI- 1 4G homo -
KotkaPsotka3 wrote:Lola a moze ktos na poczcie buchnal?
Raczej nie bo już nie odpisujeMikołaj❤
3× aid nieudane abovo Lublin
Rok 2019 0% morfologia
InvimedWarszawa/1ivf.krotki/27lat
18.09-14pobranych-10dojrzalych/4oocyty
6 zapłodnionych-5 blastek
23.09 transfer ✊4AB 7tydz [*] 💔
Czekają ❄❄❄
10.01 transfer 4AB
5dpt kreska na teście
10dpt-472.5mIU/ml 12dpt-994mIU/ml 14dpt-1984mIU/ml17dpt6129mIU/ml 19dpt-10700mIU/ml
21dpt 0.25mm dzidzi i ❤
7.02-28dpt 0.62mm ❤
13.02- 7t4d 1.3cm😍
26.02- 9t3d 2.61cm😍 FHR 184❤
10.03-11t2d 4.13cm🥰 chłopak? 💙
MTHFR 6777C-T hetero
PAI- 1 4G homo -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aniołek bardzo mi przykro. Moze łatwo mi mówić, źle ale skoro masz już jakieś źle przejścia z małżeństwem, to pomimo ciąży rozważ poważnie czy warto nawet myśleć o powrocie do narzeczonego, gdyby była taka opcja. Według mnie dorosły, dojrzały mężczyzna z którym można budować swoje życie po żadnej klotni nie ma prawa się spakować i zostawić kobiety samej w ciąży. Nie wiem o co musiałaby być tą kłótnia żeby usprawiedliwić takie działanie. Nawet jeżeli emocje ponoszą to nie ma dla tego uprawiedlwienia bo jesteś w ciąży i nie można Cię narażać na stres. Życzę Ci kochana wspierającej Cię i kochającej osoby obok
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2020, 00:37
to_tylko_ja lubi tę wiadomość
-
Ptysio wrote:Dziewczyny nie radzę sobie już z kaszlem. Boję się iść do lekarza. Bardzo chce uniknąć antybiotyku ale już tak wykrztuszam mocno że masakra. Wiem że pisalyscie na forum o jakimś syropie z cebuli. Nie stosowalam... mogłaby któraś z Was podać jakieś sprawdzone proporcje i ,,przepis" ?
U mnie genialnie spraedza sie to:https://shop.bahnhof-apotheke.de/product/thymian-myrte-balsam-fuer-kind-saeugling-30ml.548.html
Mysle, ze od hiedy moze byc masc tymiankowa.
I cudowny syrop Malia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2020, 07:27
Ptysio lubi tę wiadomość
-
U mnie maść majerankowa nie daje rady.
Wczoraj zwolniłam się z pracy i na dzisiaj wzięłam wolne żeby do poniedziałku wyleczyć mój złośliwy katar. Ból migdałów juz minął, już nie kicham, smarkam znacznie mniej ale jeszcze do końca nie przeszło. Teraz będę 3 dni leżeć.
Aniołek, strasznie mi przykro. Może to marnie brzmi ale lepiej może teraz niż po narodzinach maluszka. Pokazał jakim jest człowiekiem zostawiając swoją kobietę w ciąży. -
Audrey wrote:U mnie maść majerankowa nie daje rady.
Wczoraj zwolniłam się z pracy i na dzisiaj wzięłam wolne żeby do poniedziałku wyleczyć mój złośliwy katar. Ból migdałów juz minął, już nie kicham, smarkam znacznie mniej ale jeszcze do końca nie przeszło. Teraz będę 3 dni leżeć.
Aniołek, strasznie mi przykro. Może to marnie brzmi ale lepiej może teraz niż po narodzinach maluszka. Pokazał jakim jest człowiekiem zostawiając swoją kobietę w ciąży.
Wyedytowalam. Chodzio mi o masc tymiankowa. I nie na katat tylko na kaszel.
-
Kroko, jak długo Cię trzymały wymioty w poprzednich ciążach? Do samego końca czy była jakaś ulga wcześniej?
Jak ja byłam z młodym w przychodni, to tylko wpadałam zapytać ile osób przede mną i czekaliśmy na dworze, bo nie chciałam się kisić ze wszystkimi...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzięki Chmurka. Wizytę mam dopiero 23.03. i to jeszcze tyle czasu, ze stres sie jakiś udziela.
Jeszcze pojawił mi sie dziwny śluz, oprocz kremowego najczęściej rano przy toalecie na papierze pojawia sie taki beżowy, jasna kawa z mlekiem. Nie jest to typowo brązowy, bo taki mialam na poczatku i bralam Duphaston. Pisalam do mojego gin i kazał wrócić do Duphastonu, a gdyby objawy sie nasilily podjechać a IP. Ale poki co to wlasnie tylko rano, a pozniej jest normalny kremowy. I jest tego niewiele, ehh, mam nadzieję, ze duphaston pomoże.