!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Britty usg mam miec robione w dzien usuwania..czyli to juz bedzie 15+1.
Tylko u mnie to jest 7 i 6.
Co wiecej?
Ja ide do najdrozszej kliniki w okolicy i to 50 km ode mnie. Zaden inny lekarz w poblizu nie chcial sie podjąć usuwania w ciazy choc wszedzie trabia ze wolno i nic nie grozi. Ba nawet, ze trzeba...
Takze upewnij sie nawet przez telefon juz czy wogole jest mozliwosc.
A rozmawialas o tym juz ze swoim ginekologiem?
U mnie nawet jak mowilam o zgodzie ginekologa to nie pomagalo, nikt nie chcial sie podjąć w ciazy. Dopiero w tej klinice i tylko pod warunkiem, ze bede miala ta zgode od ginekologa na pismie.Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
nick nieaktualny
-
Lola, niestety tacy złodzieje się zdarzają. Na bank myślała że nie otworzysz paczki przy kurierze. Ale za to byś miała najdroższa plasteliny na świecie 🤣 sorki, nie mogłam się oprzeć ☺
Domi, mi lekarz jak dawał listę badań dopisać przy glukozie że góra może być 92. Ale każdy lekarz inaczej, jedni np tsh mówią że może być do 2, inni do 2,5 i tak że wszystkim.
Właśnie wczoraj robiłam tsh, ft3 i ft4, samo tsh fajnie spada i jest już 2,1 na euthyroxie25 a ft3 i ft4 w normie ☺
Mój brat w przyszłym tygodniu wraca z Niemiec na urlop, w jego miejscowości jest korona, on sam chory, Ale nie chce iść się przebadać w tym kierunku. Nie wiem co mam myśleć. -
Ounai wrote:Lola przykro mi, ale dlatego nie wysyła się żadnych pieniędzy, zwłaszcza ludziom, którzy mówią że nie wyślą za pobraniem. To od razu jest podejrzane, zwłaszcza jeśli do tego cena jest konkurencyjna. Też ostatnio trafiłam na taką oszustkę. Wystawiała bujak w konkurencyjnej cenie. Chciałam odebrać osobiście i nagle okazało się, że ok, ale 300km dalej. Poszperałam w necie i znalazłam te same zdjęcia u innej osoby. Zgłosiłam jako oszustwo, ale ta osoba wystawiła z innego konta, w innej grupie za jakiś czas znowu ten sam bujak. Mąż zgłosił, ale pewnie dalej będzie naciągać
Ale ona właśnie nie chciała wysłać za pobraniem tylko chciała żeby osobiście przyjechać po niego. Dlatego jej tak uwierzyłam. A tu taki szok dzisiaj.Mikołaj❤
3× aid nieudane abovo Lublin
Rok 2019 0% morfologia
InvimedWarszawa/1ivf.krotki/27lat
18.09-14pobranych-10dojrzalych/4oocyty
6 zapłodnionych-5 blastek
23.09 transfer ✊4AB 7tydz [*] 💔
Czekają ❄❄❄
10.01 transfer 4AB
5dpt kreska na teście
10dpt-472.5mIU/ml 12dpt-994mIU/ml 14dpt-1984mIU/ml17dpt6129mIU/ml 19dpt-10700mIU/ml
21dpt 0.25mm dzidzi i ❤
7.02-28dpt 0.62mm ❤
13.02- 7t4d 1.3cm😍
26.02- 9t3d 2.61cm😍 FHR 184❤
10.03-11t2d 4.13cm🥰 chłopak? 💙
MTHFR 6777C-T hetero
PAI- 1 4G homo -
Domi1995 wrote:Dziewczyny ja tak czytam o Waszych cukrach, ja miałam 93 i mi położna powiedziała, że taki wynik jest ok. Czy to nie dziwne?
Nie jestem lekarzem ale norma jest dla ciężarnych 92 i czytałam że już wynik 92 kierują dalej.
Nie wiem czy to konieczne. W ogóle to trochę głupie dla mnie. Bo ja miałam 97 i wysłali mnie na krzywą. Robiąc krzywą na czczo miałam niecałe 90 więc w sumie gdybym tego dnia przyszła na zwykła glukoza na czczo to bym miała w normie i bez cukrzycy...
Czy tylko dla mnie to jest dziwne?Maluch - 14.09.2020
Starszak- 04.06.2017 -
Nie uwierzycie😂 napisałam jej na olx że jest oszutka i żeby oddała mi pieniądze a ona mi odpisała po paru godzinach
Słucham ?? Dlaczego Pani nie odebrała przesyłki ?
No masakra z tymi ludźmi 😂Mikołaj❤
3× aid nieudane abovo Lublin
Rok 2019 0% morfologia
InvimedWarszawa/1ivf.krotki/27lat
18.09-14pobranych-10dojrzalych/4oocyty
6 zapłodnionych-5 blastek
23.09 transfer ✊4AB 7tydz [*] 💔
Czekają ❄❄❄
10.01 transfer 4AB
5dpt kreska na teście
10dpt-472.5mIU/ml 12dpt-994mIU/ml 14dpt-1984mIU/ml17dpt6129mIU/ml 19dpt-10700mIU/ml
21dpt 0.25mm dzidzi i ❤
7.02-28dpt 0.62mm ❤
13.02- 7t4d 1.3cm😍
26.02- 9t3d 2.61cm😍 FHR 184❤
10.03-11t2d 4.13cm🥰 chłopak? 💙
MTHFR 6777C-T hetero
PAI- 1 4G homo -
Człowiek uczy się na błędach, Lola dobrze że straciłaś tylko 50 zł., na przyszłość będziesz ostrożniejsza
Ja jednak się zastanawiam dlaczego chciałaś kupić telefon od osoby prywatnej, płacąc 1000 zł. wolałabym mieć gwarancję i możliwość ewentualnej reklamacji.
Ja sprzęty zawsze kupuje w stacjonarnych placówkach 😜Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny:) Ciężko mi dziś Was nadrobić. Dzisiaj 3. urodziny mojego pierworodnego:)
za dwie godzinki spodziewam się gości.
Dzisiaj pierwszy raz skorzystałam z uprawnienia dla kobiet w ciazy. Pojechałam do szpitala po recepty z KOCu, przy okazji moja babcia poprosiła mnie o zostawienie w rejestracji w szpitalu skierowania do kardiologa. Wzięłam numerek, czekałam 15 minut ale do mojego numeru daleko jak nie wiem co... Poszłam więc do swojego lekarza po recepte, gdzie jak się 9kazalo musiałam długo czekać na pieczątkę pielwgarniki z KOCu bo byka przy zabiegu. Jak już się doczekałam to poszłam znowu do tej rejestracji ale mój numerek już był... Wzięłam następny z nadzieją że może pójdzie szybciej, ale myliłam się. Zdążyłam pójść do apteki A mojego numeru nie było nadal. W końcu zapytałam czy mogę wcisnąć numer dla osób uprzywilejowanych jako ciężarna i dostałam pozwolenie. Mogłam od razu tak zrobić ale przypomniałam sobie jak pisalyscie że np w laboratorium nie obowiązuje. Trochę mi nawet było głupio bo tyle osób starszych czekało ale powiem szczerze że już po 10 minutach było mi słabo. A jak czekałam na receptę to słyszałam jak pielwgarniki rozmawiała z ciężarna która czekała na przyjęcie na oddział ze nie może stać, żeby się nie wstydzić prosić o miejsce w kościele, żeby unikać długie stania bo w ciąży może się zrobić słabo i to normalne.
Uciekam ogarniać urodzinyJest szał bo mały dostał od nas remize strażaka Sama (swoją drogą to kupiłam ja w Lidlu ok 50 zł taniej niż na innych stronach), tylko mamusia dziś czasu nie miała się pobawić nawet... Za to skladalam ja dzielnie ponad godzinę
-
Ounai wrote:Ciąża była ok, ale po porodzie były problemy i bratu przetaczali krew. Ale taki konflikt jest niezwykle rzadki. Najlepiej zapytaj swojego lekarza co o tym myśli4️⃣Córka 06.2023
3️⃣Synek 04.2022
2️⃣Córka 08.2020
1️⃣Synek 09.2018
"Trzymajmy się niewzruszenie nadziei, którą wyznajemy, bo godny jest zaufania Ten, który dał obietnicę" (Hbr 10,23) -
ancys85 wrote:Człowiek uczy się na błędach, Lola dobrze że straciłaś tylko 50 zł., na przyszłość będziesz ostrożniejsza
Ja jednak się zastanawiam dlaczego chciałaś kupić telefon od osoby prywatnej, płacąc 1000 zł. wolałabym mieć gwarancję i możliwość ewentualnej reklamacji.
Ja sprzęty zawsze kupuje w stacjonarnych placówkach 😜29.09.2016 Aniołek (10 tc)
09.04.2018 cud narodzin - 55 cm, 3720 g. Amelka ❤️
16.09.2020 cud narodzin - 54 cm, 3150 g. Igorek ❤️
-
Ounai wrote:Powiem Wam, że od tygodnia próbuję się odkopać z porządków po tych 3 miesiącach kiedy nie miałam sił i mam wrażenie, że to się nigdy nie skończy. Niby już coraz mniej, ale ja od rana do wieczora sprzątam, piorę i prasuję a pokój syna dalej wygląda jakby tam coś wybuchło
Doskonale Cię rozumiem. Pociesz się tym że może być gorzej. Ja mam cały dobytek porozstawiany po chałupie. Sił mało, synek wymaga uwagi. Mąż wraca późnym popołudniem. Stopniowo ogarniamy ale też jakby efektu nie widać na razie.Maluch - 14.09.2020
Starszak- 04.06.2017 -
nick nieaktualny