!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2020, 09:40
Krokodylica, Asia000, Chmurka, Leeila26, AHope, Jaśmina, Annia, Ounai, Dave87, katwie27, maja2024, Pogoda, pap86, joana lubią tę wiadomość
-
Starania od 2013 r
Za wysokie amh 13 i Pcos .
1 ciąża 💔 2017 r stymulacja(luteina, clostibegyt, ovitrelle) - ciąża martwa w 10 tyg z nieznanych przyczyn
2 ciąża pozamaciczna 2018r 💔 stymulacja clostibegyt, ovitrelle
Rok 2019- 2 nieudane inseminacje (IUI)
08. 2019 transfer in vitro świeżego zarodka 3 dniowego nieudany , 2 pozostałych nie udało się zamrozić
10.2019 punkcja 2zamrożone zarodki
12.2019 został zrobiony transfer z mrozaka ♥️ 4AA
10dpt beta 234 / 12 dpt beta 401😍
21/22.01 krwawienie
06.03 USG ♥️ krwiaka nie ma 😍
27.04 ❤️🧒
5.05 Połówkowe 👍
24.07 USG 3trymestru👍2300g 32tc
Walczymy dalej 💪 -
Krokodylica wrote:Dave życzę aby ból ustał.
Ja będę dzisiaj miała ciekawy dzień bo młodsza córka pierwszy raz zamiast pieluszki dostała majtki. Ojjj będziemy się często dzisiaj przebierać.Krokodylica lubi tę wiadomość
Starania od 2013 r
1 ciąża 💔 2017 r stymulacja(luteina, clostibegyt, ovitrelle) - ciąża martwa w 10 tyg z nieznanych przyczyn
08. 2019 transfer in vitro świeżego zarodka 3 dniowego nieudany , 2 pozostałych nie udało się zamrozić
21/22.01 krwawienie
27.04 ❤️🧒
5.05 Połówkowe 👍
Walczymy dalej 💪 -
Gratuluję studniówek dziewczyny
Mam pytanie czy wasze maluchy też nadal kopią tak nisko ? Moja mała kopie różnie ale dziś np. czułam pod ręką jak się obraca w miejscu blizny po cc a nawet jakby ciut niżej. I tak się zastanawiam czy to jest ok.
Jaśmina, edka85 lubią tę wiadomość
-
Ja czuję jakby mnie kopal po pochwie od środka 😂 nie wiem jak to wyjasnic ale ewidentnie nóżki ma w stronę moich wnętrzności...
-
Pogoda wrote:Ja czuję jakby mnie kopal po pochwie od środka 😂 nie wiem jak to wyjasnic ale ewidentnie nóżki ma w stronę moich wnętrzności...
O tak tak! Dokładnie, świetnie to ujęłaś 🤣 Moja też kopie jakby w pochwę od środka, wczoraj pierwszy raz od dłuższego czasu czułam że kopie na wysokości pępka. Te maluchy mają tam tyle miejsca jeszcze że pewnie parę razy na dzień się przewracają, bo na połówkowych była główką w dole aleskoro kopie tak nisko go chyba znowu się obróciła?🤔 Ogólnie czuję już kiedy Mała śpi a kiedy wariuje. Są też dni kiedy jest małym leniem oczywiście 🤣 -
U mnie z miejscem odczuwania ruchów to jest różnie. Czasami faktycznie, tak jak piszecie - bardzo nisko, aż czuć jakby w pochwie
. A jak leżę na prawym boku, kopniaki są na wysokości pępka. Bywają też ,,leniwe dni"
U mnie mała też była na połówkowych główką w dół, a na ostatniej wizycie już miednicowo. Kręcą się jeszcze, póki miejsce mają
.
Gratuluję studniówek!Moja za 3 dni
-
U mnie mały cały czas zmienia pozycję. Na połówkowych głową w dół, na wizycie poprzecznie, wczoraj znowu głową w dół. One mają jeszcze tam tyle miejsca że akrobacje wyprawiają.
Też często czuje ruchy nisko, nad spojeniem łonowym, a czasami koło pępka.Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
A kiedy dzieciaczki zaczynają słyszeć? Bo czasami mam wrażenie że jak mąż przytula się do brzuszka i jak do niej mówi to ona zaczyna kopać ☺ albo po prostu mój stary wyczuwa odpowiedni moment 🤣
Mój bratanek ma straszne kolki. Mój brat przyjechał po moją mamę, i masowała mu brzuszek i naciągała rączki i nóżki. Dopiero wtedy się biedak uspokoił 😥 -
Annia wrote:A powiedz mi czy w Foxie dla męża gondolą nie była za nisko? Bo dla nas pewnie będzie spoko.
Więc ja bym się mężem nie kierowała. Nawet jak weźmie L4 a potem opiekę to będzie max miesiąc w domu. A potem wróci do pracy i Ty będziesz jeździć wózkiem. A w weekendy będziecie razem. Mój ma coś koło 180 cm i gondola była ok.
Moja już wisi chyba głowa w dół. Najczęściej wali na wysokości spojenia łonowego ale czasem nogę wypycha powyżej pępka. Wtedy taka kulka mi wystaje w tym miejscu. -
Audrey wrote:A kiedy dzieciaczki zaczynają słyszeć? Bo czasami mam wrażenie że jak mąż przytula się do brzuszka i jak do niej mówi to ona zaczyna kopać ☺ albo po prostu mój stary wyczuwa odpowiedni moment 🤣
Mój bratanek ma straszne kolki. Mój brat przyjechał po moją mamę, i masowała mu brzuszek i naciągała rączki i nóżki. Dopiero wtedy się biedak uspokoił 😥Annia lubi tę wiadomość
-
Jaka wagę miały wasze maluchy w 23 tygodniu ?
Starania od 2013 r
21/22.01 krwawienie
27.04 ❤️🧒
5.05 Połówkowe 👍
Walczymy dalej 💪 -
Ounai wrote:Moim zdaniem w Foxie jest na normalnej wysokości. Powiem Ci tak szczerze, że chłop to z reguły nie za wiele jeździ tym wózkiem
Więc ja bym się mężem nie kierowała. Nawet jak weźmie L4 a potem opiekę to będzie max miesiąc w domu. A potem wróci do pracy i Ty będziesz jeździć wózkiem. A w weekendy będziecie razem. Mój ma coś koło 180 cm i gondola była ok.
Moja już wisi chyba głowa w dół. Najczęściej wali na wysokości spojenia łonowego ale czasem nogę wypycha powyżej pępka. Wtedy taka kulka mi wystaje w tym miejscu.
Dobra, mam głupie pytanie 😅 to jak dziecko leży już główką w dół to czuć je bardziej na dole? Bo myślałam że jak głowa w dole to czuć u góry bo giry wtedy są na górze 😅 teraz nie wiem czego rze myślę 🤣