!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Dave87 wrote:Maddelainen wrote:Tak, już nawet w 16 tc było wiadomo, rośnie chłopczyk Ignaś
Mam nadzieję, że uda mi się dodać zdjęcie
Możesz podać datę porodu i płeć to dziewczyny dopisza Cię do pierwszej strony
Dzięki, dopisane👩+🧔♂️+👱+🐶
2020 👶 💙
30.12.2024 ⏸️
https://www.tickerfactory.com] -
Dzięki dziewczyny, uspokoiłam sięCzyli wszystko ok. Moja już mocno szaleje, w nocy jest w stanie mnie obudzić, uwielbia mój pęcherz i tłucze jakby miejsca mało miała. Więcej się rusza jak siedzę lub leżę ale od jakiegoś czasu też gdy np stoję przy naleśnikach
Wczoraj pierwszy raz poczułam pod ręką jak się przekręca. Ale mój mąż nie czuje za to syn już tak i uczy tatę jak ma przykładać rękę żeby poczuł.
Maddelainen witajMaddelainen lubi tę wiadomość
-
Brzuszek jest, autoryzacja przebiegła pomyślnie
Eee no coś tam widaćale faktycznie szczuplutka jesteś
Pierwsza dzidzia?
Maddelainen lubi tę wiadomość
-
Leeila26 wrote:Brzuszek jest, autoryzacja przebiegła pomyślnie
Eee no coś tam widaćale faktycznie szczuplutka jesteś
Pierwsza dzidzia?
Wieczorem bardziej widoczny jest, chciałam na sesje brzuszkową iść i mam nadzieję, że do 8 msc trochę urośnie
Leeila26, Jaśmina lubią tę wiadomość
👩+🧔♂️+👱+🐶
2020 👶 💙
30.12.2024 ⏸️
https://www.tickerfactory.com] -
Urośnie na pewno
ja się wybieram na sesje pod koniec czerwca, bo zamarzyła mi się lawenda. Ale patrząc na to jakie rozmiary już osiągnął mój brzuch, myślę, że stanie na wysokości zadania
. Później na przełomie lipca/sierpnia może coś w zbożu bardziej amatorskiego
.
Maddelainen, AHope lubią tę wiadomość
-
Moj lezy glowa w dol ale jakos po skosie i jego raczki czuje w pachwinie, okropne uczucie
a nozki i pupe w prawym gornym boku az mi skora podskakuje. W dole oprocz raczek czuje tez glowe bo dzidziusie jak kopia to tak sie "rzucają" calym cialem i wtedy wlasnie glowa i brzuchem walą
niby mowia,ze czasem mozna wyczuc przez brzuch czesci ciala ale ja mam za duzo sadełka zeby tak poczuc.
Maddelainen lubi tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
Ja pupę ich nogę bez problemu wyczuwam. Dzisiaj jak szliśmy przez galerię to tak tyłek wypychała ze nawet mąż się śmiał.
Dzoewczyny, widzieliśmy dziś dwa fajne wózki. Quinny ma przeogromną gondolę, fajnie się prowadzi i jest lekki ale ma pół kubełkowe siedzisko spacerowe. Za to bardzo fajny był Espiro Next czy jakoś tak.
Ostatecznie podjęliśmy decyzję, że kupujemy zwykłą drewnianą dostawkę a w razie czego mała będzie w wózku. W zasadzie mamy mieszkanie 63m2 więc nawet jak zapłacze to w 30sek jestem u niej.Maddelainen lubi tę wiadomość
-
pap86 wrote:Moj lezy glowa w dol ale jakos po skosie i jego raczki czuje w pachwinie, okropne uczucie
a nozki i pupe w prawym gornym boku az mi skora podskakuje. W dole oprocz raczek czuje tez glowe bo dzidziusie jak kopia to tak sie "rzucają" calym cialem i wtedy wlasnie glowa i brzuchem walą
niby mowia,ze czasem mozna wyczuc przez brzuch czesci ciala ale ja mam za duzo sadełka zeby tak poczuc.
Maddelainen, śliczny mały brzuszek masz.Maddelainen lubi tę wiadomość
V.2017r. -> 7 tc [*]
15.08.2020r. - Wojtuś ❤️ [*] 38tc -
Edka dzieki, bo juz zaczelam swirowac, ze cos jest nie tak🙂
W sumie to nie wiem na jakiejs stronie jest lozysko. I ja jestem z tych wiekszych to pewnie ma wplyw.
My zamowilismy dzis meble z brw do pokoju malego. Zostaly dodatki, oswietlenie. No i lozeczko i materac z woodies. Ale akurat narazie nie ma dostepnej naszej wielkości lozeczka jaka chcemy, wiec czekamy.
Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
Kochane jakie macie zdanie na temat mutsy igo? W poblizu mnie jest do kupienia 3w1 za 1500 i nie wiem czy spisze sie na wiejskie tereny i czy cena oki.
Ze zdjec to widac, ze w super stanie.Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
Joana, moim zdaniem bardzo mała gondola. Jedź do sklepu i sobie zobacz. My np oglądaliśmy ostatnio occaro z mamas and papas i wszystko fajnie, ale gondola w środku 70cm. Mój syn byłby na styk po skończeniu miesiąca. Naprawdę nie wiem co miał na myśli projektant 🤷♀️
Dziewczyny, czy któraś z Was jest nastawiona na tego Priama? -
Jejku moja corka od pewnego czasu bawi sie ze cos jest dzidziusiem. I to moze byc wszystko: lyzeczka, mis, muszelki, okruszki na stole....Az sie boje co to bedzie jak maluch bedzie na swiecir.
W ogole dzisiaj taki fajny moment mialam. Usypilam dzieci i corka z jednej strony wtulona, syn z drugiej a w brzuchu zaczelo kopac dziecko 😍. Taka dziwna chwila. Taka mysl, ze to dziecko juz jest wlasciwie z nami tylko ze jeszcze po innej stronie brzucha.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2020, 22:58
katwie27, joana, skała, Pogoda lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjoana wrote:Kochane jakie macie zdanie na temat mutsy igo? W poblizu mnie jest do kupienia 3w1 za 1500 i nie wiem czy spisze sie na wiejskie tereny i czy cena oki.
Ze zdjec to widac, ze w super stanie.
Ja tez kupiłam mutsy IGo i myśle, że będzie mi się świetnie sprawowaćjoana lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry.
U nas dzisiaj od rana pada deszcz więc zapowiada się dzień spędzony w domu ale za to będziemy mieli gości. Córka się bardzo cieszy bo w końcu będzie miała się z kim pobawić.
Od rana walczymy też z majtami zamiast pieluszki. Jest wesoło.ale są też postępy.
Wczoraj poprzenosiłam ubrania dziewczyn. Tym samym zwolniłam komodę na ubrania dla synka. Poukładałam tam jego ubranka. Teraz widać ile czego mam. Ogólnie szału nie ma.najwięcej mam pajacy co mnie bardzo cieszy.
Ale trzeba będzie zrobić jeszcze jakieś zakupy, no chyba że szwagierka mi odda ubranka bo póki co wygląda to słabo.
Miłego dnia.Jaśmina, Chmurka, maja2024 lubią tę wiadomość
-
Kroko, właśnie miałam pytać jak postępy, odpieluchowaniem
My też od wczoraj w majtkach, ale idzie kiepsko. Mąż oczywiście pretensje do mnie, że dwulatek jeszcze nieodpieluchowany. Tylko szkoda, że zaprzepaścił moją pracę 2 miesiące temu, gdy młody leciał do nocnika, sam sciagal spodnie i pieluszkę i siadał
siusiu już nie robił, mąż sie zaczął wkurzac i sadzac młodego do siłę i przez to teraz jest blokada