!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Gratulacje dziewczyny
U mnie w 6t5d było serduszko ale lekarz mówił, że na tym etapie to kwestia godzin i potrafi dużo się zmienić także dziewczyny niestety ale czasu nie przyspieszymy
Plec poznaliśmy ok 11/12tc jakoś...Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Blanka85 wrote:Dziewczyny to jeszcze raz bo się pogubiłam czyli w którym t+d cyklu byłyście? Ja wybieram się 6+1 I bardzo liczę , że będzie już serduszko.
Krokodylica, Blanka85 lubią tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.09 3490gram, 57cm, 10pkt
-
nick nieaktualny
-
Ja ostatnia miesiączkę miałam 20.12. Owulacja najprawdopodobniej 3.01. Więc też jestem blisko Was. I wizytę też mam za wcześnie ale przynajmniej chce wiedzieć że jest pęcherzyk ciążowy z pecherzykiem zoltkowym bo narazie to czasem mi się wydaje że coś sobie uroilam;P mimo przyrostów bety;P
Krokodylica, Annia lubią tę wiadomość
-
Hej, ja już jestem po wizycie. Dzieć ma 12 mm i serduszko bije mu 156 razy na minutę. Jest idealnie zgodny z datą owulacji.
Gratuluję też udanych wizyt Wam. 😘erre, Krokodylica, Monia91:), Ounai, Pogoda, Anika, Totoro, Lililove, edka85, joana, ciri, Asia000 lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Dziękuję dziewczyny.
U mojego też są zawsze opóźnienia, ale ja nie narzekam, bo wiem że to wynika z tego, że każdej kobiecie poświęca tyle czasu ile trzeba, można się pytać, chwilę pogdać i nie ma takiego uczucia wizyty w pośpiechu.
Ounai kciuki za wizytę!
PS. Ginekolog mnie 'pocieszył', że mdłości będą się raczej nasilać. 😤Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2020, 18:45
Ounai lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Ja tez pi wizycie. Byłam sprawdzić te delikatne plamienia i wszystko jest ok. Plamienia się zdarzają często i nie ma powodów do niepokoju jeśli się nie nasilają i nie występuje krew. Widziałam fasolka na usg. 2,17 już ma i widziałam jak się rusza 😍
erre, Anika, Krokodylica, Annia, edka85, joana, Ounai lubią tę wiadomość