!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny, a takie pytanie mam do Was jeszcze. Często macie bóle podbrzusza? I jeśli macie ro o mocnym natężeniu? Ja dzisiaj mam jakieś dziwne bóle i mam nadzieję, że to po prostu jest rozciąganie macicy, bo ostatnio trochę mi się brzuszek zaczął pokazywać, ale jednak się trochę niepokoję.
-
nick nieaktualny
-
Melduję się po wizycie. Dzidziuś ma prawie 3 cm, fhr okolo 180 (ale podobno na tym etapie to norma). I machał rączkami, nóżkami, wyginał się... Niesamowity widok! Wrzucam jego pierwsze foty 😁
Chmurka, Krokodylica, Monia91:), joana, Baletnica, Anika, Ounai, maja2024, Ptysio, Karla1987, Domi1995, Annia, Totoro, Kas_ia, erre, ktosiowa, Asia000, Aniołek84, Lililove, Nadzieja lubią tę wiadomość
-
Ale cudowny! Mam nadzieję zobaczyć w środę te z takie maleństwo:) Gratulacje!
edka85 lubi tę wiadomość
-
Edka cudownosci 🥰🥰🥰
Qunai robisz smaka 😍
Ja dziś kazalam mezowi po pilce kupić kebab 😁😁😁
Co do brzucha, to teraz mialabym termim miesiaczki. I nie wiem czy to dlatego czy macica sie rozciaga, ale mam bole. Jak na @ w dole podbrzusza. I nieraz mocno czuje jak kluje ktorys jajnik.edka85 lubi tę wiadomość
Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
edka85 wrote:
Czy badanie usg było już przez powłoki brzuszne ?edka85 lubi tę wiadomość
-
Edka sliczny bobas.
Co do bolu podbrzusza to ja tak mialam dosc intensywnie w 5 tyg.jak na okres ale nie caly czas,glownie wieczorem.Teraz tez sie zdarza choc rzadziej.
Dziewczyny pytanie do was.Badamsobie progesteron bo mam niedomogę i leci mi na łeb na szyjęstrasznie sie martwie.Biorę duphaston ale z kazdym badaniem coraz mniej tego prpgesteronu.Teraz mam 14.5
czekam jeszcze na beta hcg bo jeszcze nie ma wynikow...poradzcie cos...
edka85 lubi tę wiadomość
13.01 - ||❤
10.03 💖🙏prenatalne
-
fasolka86 wrote:Super !!! ❤️❤️❤️
Czy badanie usg było już przez powłoki brzuszne ? -
Mam wyniki
Progesteron 14.5
Beta hcg 27.01 - 22000
Beta hcg 30.01 - 42399
Co myslicie? Czy to prawidlowy przyrost? Do tej pory był dosc szybki,jakies 100% lub wiecej w 48h a teraz 90% w 72h...Anika lubi tę wiadomość
13.01 - ||❤
10.03 💖🙏prenatalne
-
Baletnica, jest bardzo dobrze. U mnie przy takich wartościach to przyrost był jeszcze mniejszy, jakieś 60-70%. A powyżej 40 tys już nawet nie sprawdzałam. Gdyby beta cały czas rosła ponad 100%,to do 12 tyg osiągnęłaby astronomiczne rozmiary. Tak jak przy zaśniadzie.