🧡🍂 WRZESIEŃ 2026🍂🧡
-
WIADOMOŚĆ
-
Ouani ✨ super
Flaszi przepiękna mamusia w ciąży 🤰🏻 i samo zdjęcie i miejsce zrobienia cudo
Nutka15 wrzuć zdjeciuszko 🥰 zapewne Tobie się wydaje że nie widać a brzuszek rośnie
Ounai, Flaszi lubią tę wiadomość
💃🏻 35 ✨
🦋 Niedoczynność tarczycy – leczona
🧬 PAI‑1 4G/4G homo
🧔🏻♂️ 39- zdrowy
📄 Kariotyp OK ✅
🌍 Ciąża i życie za granicą
🍬 first baby
💔👼 Poronienie X.2025 (9/7 tc) 🕊️ Poronienie zabiera marzenie, nie odbiera nadziei ✨🤍
12.01.2026 – ⏸️ + Acard 💊
03.02- 0,74 cm maluszka i mamy 💖
25.02-2,6 cm maluszka wszystko dobrze💖
02.03- 3,85 maluszka
06.03- NIPT niskie ryzyka i dziewczynka pod moim serduszkiem 💖👧🏻
18.03 prenatalne-wszystko OK 🌸✨

-
Ja mam teraz tylko dlatego ze spoznilam sie pol godziny tydzien temu. Poprzednią miałam 5 tygodni temu

Trzymajcie kciuki zeby sie dzidziuch rozkraczył
-
Dziękuje Wam bardzo dziewczyny za miłe słowa 😊 Ten brzuszek tak cieszy, jeszcze u mnie to pierwsza ciąża więc takie zmiany w moim ciele są dla mnie czymś zupełnie nowym. Ale jest to super uczucie!
Laurelli lubi tę wiadomość
-
Flaszi wrote:Dziękuje Wam bardzo dziewczyny za miłe słowa 😊 Ten brzuszek tak cieszy, jeszcze u mnie to pierwsza ciąża więc takie zmiany w moim ciele są dla mnie czymś zupełnie nowym. Ale jest to super uczucie!
Mam podobne odczucia. Większość koleżanek rodzinka ma już dzieciaczki i to po kilka a ja pierwsze jako 35 lat i tak na sobie doświadczam tą ciążę 😃
Ale z kolei dziwne jest że mam ten brzuszek a go wciągnąć np nie mogę i że inaczej się układa niż fałdki 😂 że się nie zwija tylko jest jedna kulka hahah
No śmieszne uczucie też.
Ouani powodzenia niech pokaże co tam ma 😁💃🏻 35 ✨
🦋 Niedoczynność tarczycy – leczona
🧬 PAI‑1 4G/4G homo
🧔🏻♂️ 39- zdrowy
📄 Kariotyp OK ✅
🌍 Ciąża i życie za granicą
🍬 first baby
💔👼 Poronienie X.2025 (9/7 tc) 🕊️ Poronienie zabiera marzenie, nie odbiera nadziei ✨🤍
12.01.2026 – ⏸️ + Acard 💊
03.02- 0,74 cm maluszka i mamy 💖
25.02-2,6 cm maluszka wszystko dobrze💖
02.03- 3,85 maluszka
06.03- NIPT niskie ryzyka i dziewczynka pod moim serduszkiem 💖👧🏻
18.03 prenatalne-wszystko OK 🌸✨

-