🧡🍂 WRZESIEŃ 2026🍂🧡
-
WIADOMOŚĆ
-
KarolinaKika wrote:Ja też mam to samo od roku mieszkamy w nowym domu i dom skończony a góra została ( co prawda łazienka na prze zrobiona więc zostały pokoje ) . Mąż planuje po świętach zacząć remont mam nadzieję że do wakacji zrobią 😂
Ale mi brakuje przestrzeni i nie mam gdzie rzeczy chować więc czekam z niecierpliwością na ten remont .
Poza tym ja lubię remonty i przeprowadzki , lubię jak coś się dzieje . Lubię dekorować , planować , ustawiać meble i potem sprzątać 😂😂😂😂 dziwna jestem 😂
Może Cię zaproszę do siebie?🤭 ja już wysiadam z tym sprzątaniem i pakowaniem, brakuje mi sił -
Dziewczyny ja was podziwiam z tymi remontami i przeprowadzkami, bo ja to aktualnie jestem w takim stanie, że obierając ziemniaki do obiadu musze siedzieć, bo nie umiem ustać na nogach, a co dopiero jakieś generalne sprzątnie 🙈 my w pierwszej ciąży robiliśmy generalny remont parteru, zamienialiśmy pomieszczenia, w tym kuchnie, więc hydraulika musiała być przenoszona, dodatkowo zakładaliśmy ogrzewanie podłogowe. Działo się 🤯 ale efekt cieszy ❤️ teraz pewnie też odmalujemy przed narodzinami dzidziusia. Pokój synka i sypialnie malowaliśmy w styczniu. Został parter do odświeżenia.
-
Ojej Nutka, ale Cię trzyma i męczy. Współczuję bo to odbiera radość dnia.
Gratulacje z pozytywnych badań i że wszystko dobrze 🥰✨☀️💃🏻 35 ✨
🦋 Niedoczynność tarczycy – leczona
🧬 PAI‑1 4G/4G homo
🧔🏻♂️ 39- zdrowy
📄 Kariotyp OK ✅
🌍 Ciąża i życie za granicą
🍬 first baby
💔👼 Poronienie X.2025 (9/7 tc) 🕊️ Poronienie zabiera marzenie, nie odbiera nadziei ✨🤍
12.01.2026 – ⏸️ + Acard 💊
03.02- 0,74 cm maluszka i mamy 💖
25.02-2,6 cm maluszka wszystko dobrze💖
02.03- 3,85 maluszka
06.03- NIPT niskie ryzyka i dziewczynka pod moim serduszkiem 💖👧🏻
18.03 prenatalne-wszystko OK 🌸✨

-
Dziewczyny, jeśli któraś ma przewijak Leander to mam gigant prośbę 😄 mam taką szafeczkę na ten przewijak, ale ona ma szerokość 49cm a przewijak określa szerokość na 50cm, z tym że on jest szerszy na górze niż na dole, czy mogę prosić o zmierzenie tego dołu? 🙏🏻🙏🏻🙏🏻👩🏻’97 🧔🏻♂️’95
Niedoczynność tarczycy, hashimoto, IO, PCOS
MTHFR hetero, PAI-1 homo 4G/4G
Letrox 125, Glucophage XR 2000, PrenaCare Complete, Mio-inozytol 4g, Acard 150, Clexane 0,4, luteina 200mg
8.2023 👧🏼 (1cs 🍀)
Starania o rodzeństwo od 03.2024
06.2025 ⏸️ zivafert + besins
28.07 💔 poronienie zatrzymane 11tc/9tc
11.2025 cb
24.12.2025 ⏸️ luteina 200 mg, acard 75
27.12 beta 86,22
29.12 beta 227,2 acard 150
06.01 pęcherzyk ciążowy i żółtkowy + clexane 0,6
16.01 beta 43502, CRL 0,55 z ❤️
03.02 CRL 2,87 FHR: 172 🥹
26.02 I prenatalne: CRL 7cm FHR: 159 niskie ryzyka ❤️
26.03 chłopczyk 🩵

-
Ja tez nie widziałabym się siebie w remoncie. Niby ok sie czuje ale jednak zero jakies energii. W ciazy z corka ślub i cale przygotowania. A jak bym miala w tej ciazy brać ślub to bym wszystko raczej przekładała.
Podziwiam Was i zazdroszczę sily. A jak któraś jeszcze chodzi do pracy to juz wogole wooow.
U mnie wyczyn jak wyprostuje włosy 😂
Laurelli lubi tę wiadomość
👩32👨🏼34👧9 (33tc) & 🐈🐈⬛
👼02.2015 (10tc) & 👼06.2016 (6tc)
Starania od 2024
04.2025r - klinika
08.2025r - stymulacja IVF ~ zostały 3❄️
20.08 - ET 4AB; 27.08 - ⏸️;💔
02.01.2026 - FET 5BB ❄️🩵
5dpt ⏸️
7dpt beta 86,4 ❄️
10dpt beta 342,6 ❄️
15dpt beta 4464 ❄️ prog 13,60
20dpt beta 22295,8❄️ prog 13,39
24dpt beta 52137,4❄️ prog 21,75
25dpt - nagłe krwawienie, ale jest 💗
31dpt - CRL 1,15cm 💗
09.03 - USG prenatalne ✔️prawdopodobnie 🩵
🍀pozytywne myśli przyciągają pozytywne skutki 🍀

-
Ja chodzę do pracy ale robię to meeeegaaa niechętnie. I na siłownię chodzę.
Dzisiaj trochę ogarniam chatę na święta, co chwilę siadam , bo jestem zmęczona. Ja, która zawsze latałam. Strasznie strasznie mnie to męczy
i wnerwia 
Z remontami to mamy fatalne podłogi na parterze. Drewniany taki gruby parkiet, byłby piękny, ale dzieciaki jeżdżą jezdzikami. I będą jeździć bo dom to nie muzeum, po to jest.. chciałabym coś zrobić z tą podłoga ale wymiana nie wchodzi w grę (chyba musielibyśmy się wyprowadzić bo to ogromny remont) , cyklinowanie nie bardzo bo wszędzie pył, a przecież normalnie mieszkamy , stoją meble.. najbardziej bym chciała żeby ktoś ręcznie popodklejał te klepki, wypełnił przestrzenie pyłem , może trochę wypolerował.. nie wiem, muszę się za to zabrać.
Nutka współczuję tych wymiotów
mi też jest jeszcze niedobrze, cały dzień tak trochę , a najgorzej wieczorem. Biorę ciągle Bonjeste na wieczór , jak raz nie wezmę to umieram kolejnego dnia od rana. Były dni kiedy brałam rano i wieczorem ale tak mi się chciało spać że ustać na nogach nie mogłam..
-
@Yennefer#
No właśnie śpię na stojąco po tej tabelce porannej 🫣 dopiero teraz trochę ta senność przechodzi po drzemce. Ale odpukać, do tej pory nie wymiotowałam dzisiaj. Jeszcze nie mówię, że jest super, bo mnie najbardziej męczy zawsze wieczorami. Tylko ja sama nie wiem od czego to zależy. Mam dni, że tylko wieczorem mnie męczy, a są dni, że męczy mnie cały dzień 🫣
@lisiakitka
ja mam wizytę we wtorek, ale jakoś się bardzo nie stresuje, bo tydzień temu byłam na prenatalnych. Najgorzej będzie na jeszcze kolejną wizytę, bo będę miała pierwszy raz przerwę 4tyg 🙈
A teraz w sumie chce już iść na tą wizytę, bo jestem ciekawa, czy lekarz potwierdzi płeć. 😁 Niby ten lekarz na prenatalnych był praktycznie pewien, ale ja naczytałam się oczywiście o pomyłkach 🙈
Siostra mi przywiozła Chicco baby hug i bujak 😁 robi się poważnie 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 15:44
-
LisiaKitka ja też już wizyta 😁
A ciekawi mnie badane jesteście też dopochwowo? Przy każdej wizycie ? Czy tylko usg brzuszne już?💃🏻 35 ✨
🦋 Niedoczynność tarczycy – leczona
🧬 PAI‑1 4G/4G homo
🧔🏻♂️ 39- zdrowy
📄 Kariotyp OK ✅
🌍 Ciąża i życie za granicą
🍬 first baby
💔👼 Poronienie X.2025 (9/7 tc) 🕊️ Poronienie zabiera marzenie, nie odbiera nadziei ✨🤍
12.01.2026 – ⏸️ + Acard 💊
03.02- 0,74 cm maluszka i mamy 💖
25.02-2,6 cm maluszka wszystko dobrze💖
02.03- 3,85 maluszka
06.03- NIPT niskie ryzyka i dziewczynka pod moim serduszkiem 💖👧🏻
18.03 prenatalne-wszystko OK 🌸✨

-