🧡🍂 WRZESIEŃ 2026🍂🧡
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula jak mnie przyjmowali na patologię w szpitalu w Bydgoszczy (w moim mieście szpital był całkowicie covidowy) to pięć razy USG miałam przed pessarem. Myślę że na pewno będziesz miała bo oni też muszą się upewnić co do decyzji i zakwalifikować sami.
Do mnie zjeżdża cała rodzina jak zawsze, ale nie ma ich dużo
jedzeniem się dzielimy, ja tylko żurek robię no i chatę ogarniam. Właśnie idę to robić 😆
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia, 15:46
-
Ja też lubię oglądać malutką na usg. Ostatnio takie długie nóżki wyciągała. Mój mąż prawie 190 więc jak bejbi też będzie taka to 🤫😂
U mnie z rodzinki i u niego raczej nie ma niskich osób. Nawet starsze ciocię są mojego wzrostu 170 🙈
Ja upiekłam sernika, babkę marmurkowa, i makowiec japoński. Lubię piec strasznie ✨
Jutro warzywna i żurek. Kocham sałatkę warzywną i sos tatarski 🥰 robię warzywna tylko na święta jedne i drugie i zawsze jej wyczekuję. Ale z wybredność mojej powiem Wam że jem ją tylko mojej mamy i moją. Ten sam smak. Nawet teściowej nie jem 🤫🤫🤫 chociaż gotuję też wyśmienicie ale warzywna musi być taka jak z mojego domciu i już.
Sparzyłam się jak byłam mała i mi dali u ciotki którejś i była ochyda, blada niedobra, brakowała smaku. Uraz do końca życia haha
Macie tak z czymś ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia, 18:12
💃🏻 35 ✨
🦋 Niedoczynność tarczycy – leczona
🧬 PAI‑1 4G/4G homo
🧔🏻♂️ 39- zdrowy
📄 Kariotyp OK ✅
🌍 Ciąża i życie za granicą
🍬 first baby
💔👼 Poronienie X.2025 (9/7 tc) 🕊️ Poronienie zabiera marzenie, nie odbiera nadziei ✨🤍
12.01.2026 – ⏸️ + Acard 💊
03.02- 0,74 cm maluszka i mamy 💖
25.02-2,6 cm maluszka wszystko dobrze💖
02.03- 3,85 maluszka
06.03- NIPT niskie ryzyka i dziewczynka pod moim serduszkiem 💖👧🏻
18.03 prenatalne-wszystko OK 🌸✨

-
Ja też tak mam z warzywną
tylko mojej mamy🩷 ja też taką oczywiście mogę zrobić bo wiem jak ona to robi, ale to mama zawsze przygotowuje:)
Żadna inna mi nie smakuje, jest chyba tyle wersji ile naszych domów:) ja to muszę mieć grubo pokrojoną, żadna breja, majonezu też nie dużo. I żadnych jabłek i szynek
warzywka , groszek, ogórek kiszony, jajka .
-
U mnie w domu była mizeria na słodko ale ja nie umiem takiej zrobic. Milion razy mi mama pokazýwała i nadal mi taka nie wychodzi. Tylko moja mama chyba potrafi ją zrobić
-
Ounai wrote:U mnie w domu była mizeria na słodko ale ja nie umiem takiej zrobic. Milion razy mi mama pokazýwała i nadal mi taka nie wychodzi. Tylko moja mama chyba potrafi ją zrobić
Ja też robię słodka 🫣 na zwykłej śmietanie lub jogurcie, ale z odrobiną cukru wanilinowego.
Znowu tesciowa za życia robila tylko z octem, wiec mojej mąż nie ruszy, a ja nie zrobie z octem 🤣 szach mat.
Powiem Wam, ze ja zrobilam wyłącznie babkę i syn malował (hmm... w zasadzie to "malował" bo raczek wszystkie wyjdą brązowe 🤣🤣) kilka jajek do swojego koszyczka. W niedziele jadę do rodziców, w poniedziałek do szwagierki. Ale ani tu ani tu nie będę się dobrze czuła. Chyba wolałabym zostać w spokoju w domu 😔
Jak się czujecie?91'
10.2023⏸️->07.2024 🩵Synek
07.2025 💔 7+2 (puste jajo)
10.2025 💔 10+1 (chłopiec triploidia)
21.12 ⏸️ 10 dpo
27.12 beta 239,4 mIU/ml || Prog 26,70
29.12 beta 339,0 mIU/ml 💔 || prog 25,64
31.12 beta 569,8 mIU/ml || prog 19,58
02.01.2026 beta 1281,7 mIU/ml 🤯 || prog 18,95
23.02 I prenatalne - 6,25cm FHR: 151bpm - ryzyka niskie- 🩵?

-
Moja mama robi snietana, ocet i cukier. Ale jak ona to robi ze nie czuc octu to nie wiem. Jak ja robie to czuc ocet.
Fox, ja jestem przemęczona. Czekam, żeby te swięta minęły i zebym znowu mogla sobie ogarniac cjate w wolnym tempie nie myśląc o tym ile jeszcze zostało do zrobienia i jak mało czasu jeszcze jest. -