X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne 🧡🍂 WRZESIEŃ 2026🍂🧡
Odpowiedz

🧡🍂 WRZESIEŃ 2026🍂🧡

Oceń ten wątek:
  • Elka🫐 Koleżanka

Wysłany: Dzisiaj, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yennefer# wrote:
    Miejmy nadzieję że wszystkie wyjdą blisko terminu 🥰
    Ja nie wiem co mam zrobić z łóżeczkiem na piętrze. Każde dziecko i tak spało z nami w dużym łóżku. To ze szczebelkami sprzedałam. Na dole mam turystyczne i tą miskę na kółkach, baby hug czy coś takiego. Może to turystyczne dam na piętro..
    A te dostawki z Chicco to długo starczają ? Czy malutkie są? Miałyście może u siebie ?

@Elka a jaki wózek wybrałaś jeśli można spytać ? Bo to będzie u mnie trudna decyzja 🫣😂

Espiro Code, byłam nastawiona na espiro Miloo 2 ale że chciałam brązowy to stelaż w odcieniu Rose golden średnio pasował mi do chłopca dlatego zmieniłam zdanie 🙂

Yennefer# lubi tę wiadomość

starania od 03.2024
    2 inseminacje nieudane 🤷‍♀️
    Listopad 2025 - rezygnacja z leczenia, start po Nowym Roku
    29.12.2025 beta 2037😮🥹
    02.01.2026 beta 9693 🥹🥹

preg.png
  • Nutka15 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja siostra ma dostawke Chicco next to me forever i bardzo sobie chwali. To duża dostawka wielkości zwykłego łóżeczka i można ją długo użytkować. Te mniejsze dostawki starczają tylko na pół roku, potem robi się to niebezpieczne. Ale ja się ciągle zastanawiam, czy ją kupować, czy coś innego 🙈 mamy już baby hug i polecam, bo to naprawdę fajny sprzęt.
    A wózki chciałabym jechać pooglądać. Naprawdę nie wiem na co się zdecydować🫣 wiem jedno, że na pewno nie chce wydawać dużo na wózek 2w1, bo te nasze bobasy dużo w gondoli nie pojeżdżą, przez to, że to będzie zimowy czas. Wolę po prostu potem kupić wypasioną spacerówkę, chyba że znajdę fajny wózek 2w1, gdzie bardzo przypasuje mi spacerówka, to mogę dać trochę więcej 😅

Ja się zapisałam na dodatkową wizytę prywatnie na poniedziałek, bo martwią mnie te wszystkie moje dolegliwości. Może za bardzo panikuje, ale że mamy za tydzień dalszy wyjazd i to jeszcze na wesele, to wolę sprawdzić, czy wszystko jest ok.

Yennefer# lubi tę wiadomość

▫️'21 🧒🩵 1CS

▫️15.01.26 10CS 9dpo ⏸️🥹 Beta HCG 11.8 🫶
    ▫️17.01.26 11dpo Beta HCG 72.3 🫶
    ▫️19.01.26 13dpo Beta HCG 204 🫶
    ▫️9.02 CRL 9mm i ❤️
    ▫️23.03 I prenatalne ✅ dziewczynka?🥹🩷🌷

preg.png
  • Morphine Nowa

Wysłany: Dzisiaj, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze dopytam, lekarz u mnie w czwartek, ale zaczyna mnie martwic moje ciśnienie, mierze w okolicy 135/90, wydaje mi się wysokie :(

Jakie Wy macie ciśnienie?

• Ounai Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morphine, ja bym to skonsultowała, dośc wysokie.
    Ja mam ksiazkowe, 120/80

Mam pytanie, macie podgrzewacze do chusteczek? Sprawdza sie to?

👩🏻‍🦰41🧔🏻39
    👦🏻2015 4640g SN (11cs) 39+6
    👱🏻‍♀2020 3520g SN (1cs) 38+3

6cs po usunięciu jajowodu
    CP 2025 💔 7tc - 5.08.2025 (1cs)

AMH (4dc) 1,83 ng/ml

Beta HCG (12.01) 64,1 mlU/ml -> (14.01) 196,7 mlU/ml -> 200%
    Progesteron (12.01) 53,00 ng/ml -> (14.01) 64,60 ng/ml

9.04 16+0 11,44cm 165g (jest karteczka z płcią!) GA (AUA) 16+4

Rośnij maluszku
    preg.png
‹‹ 184 185 186 187 188
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

💔 Jak przetrwać Święta, gdy Twoje ramiona są puste? Poradnik dla par starających się o dziecko

Święta Bożego Narodzenia. Magiczny czas, pełen ciepła, rodzinnych spotkań i... presji. Dla par, które od dawna marzą o dziecku, grudzień potrafi być emocjonalnym rollercoasterem. Wzruszenie miesza się z frustracją, poczuciem niesprawiedliwości i bólem, a każda reklama czy uśmiechnięte dziecko przy stole tylko uwypukla to, czego w ciągu roku udaje się jakoś nie dostrzegać.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ