🧡🍂 WRZESIEŃ 2026🍂🧡
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie dzis tez slaba noc - nie spałam od 2.30 do 5.30 - w sumie to mąż mnie obudził, bo wrócił w nocy z lasu i wziął sobie pół godzinny prysznic i ta lejącą woda i załączający sie hydrofor mnie obudziły.
Od rana piorę, upiekłam bułki na śniadanie, ugotowalam zupę z botwinki i mam w planie ogarnąć altane i posiać sobie nowalijki w skrzynie. Muszę jeszcze ze 2 placki upiec bo w niedzielę mam teściów na obiad imieninowy. Ale głowę mi rozsadza przez to niedospanie.
Ounai serio dziwne to z Twoją mamą- a może warto jej wprost zapytać? Albo powiedzieć, że niech nie proponuję przyjazdu, bo nastawiasz się, że pomoże a kolejny tydzień z rzędu jej nie maWiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 12:03
-
Haha widzę że wszyscy piorą 😂 z tym praniem to niekończąca się opowieść. Ja też nadrabiam w weekend bo w tygodniu nie mam kiedy . Dzisiaj jest tak ładnie że nawet wystawiłam suszarkę na dwór.
Ounai ja moich trochę przekupiłam 🫣 oni mają pozwolone raz w tygodniu, w weekend pograć w PlayStation - każdy po pół godziny. Generalnie przez wzgląd na starszego syna. Wyjątkowo pozwoliłam im pograć dzisiaj - jak wszystko zrobią i się ubiorą. Piłki z basenu z piłkami sprzątali aż się kurzyło 😂
Paula - super że macie możliwość zrobienia ogniska w ogrodzie !! U nas w mieście jest zakaz, ale koleżanka mieszkająca już pod miastem , ale bardzo niedaleko mnie - robi regularnie ognisko. To jest taki klimat świetny ! -
NIE CYTUJCIE proszę, potem usunę
Z moja mama jest tak, ze ma problem z alkoholem j to od jakis 30 lat. Byla na wielu terapiach, nawet 10 lat nie pila ale jak juz wrocila to amen. Moje dzieci ja uwielbiaja qiec troche przymykam oko, ale nie wysle ich do babci na wakacje bo wiem, ze bedzie pic opiekujac sie nimi. Mojabteoria jest taka, ze wiedziala ze jak u nas bedzie to nie bedzie mogla pic 2 dni wiec poszla grubo w tany nie wyrrzezwiala i nie moze prowadzic wiec twierdzi ze ma biegunke. Albo rzeczywiscie ja ma z odstawienia. Dlatego ja nie mam z nia kontaktu zbyt bliskiego. Jak nie pila mialysmy super relacje ale teraz nie mamy zadnej.
Raz przyjechala do nas pijana na urpdziny mojej corki (akurat qtedy nie byla kierowca). Potem zerwalam z nia calkowicie kontakt na pol roku.
Tak, ze ja raczej zdana jestem wylacznie na siebie bo to oparcie ktore mam z jej strony to jest takie chwiejne. Albo pomoze, albo nie. Jak kazdy DDA nie lubie k tym mowic choc juz po wlasnej terapii wiem ze ja nie mam sie czego wstydzic. Co zabawne my nigdy nie bylismy jalas patologia. Rodzice bardzo duzo zarabiali, jezdzili nowymi samochodami, mama chldzila do kosmetyczki i fryzjera, zawsze zadbana i wymalowana, a dramat rozgrywal sie jak u Pani Dulskiej, w 4 scianach.
Dlatego moja druga corka bedzie miec bardzo dziwne, nietypowe drugie imie po mojej babci, mamie mojej mamy bo to ona byla mi najwiekszym oparciem i najblizsza osoba w moim zyciu. To jej sie zqierzalam i do niej dzwonilam kiedy bylo w domu zle.
I w sumie dlatego tez posrednio u nas w domu alkohol pojawia sie ekstremalnie rzadko, bo man z tym zle doswiadczenia. Nie to, ze nie pije w ogole, ale z czasem nauczylam sie ze do niczego nie jest mi potrzebny.Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 12:44
👩🏻🦰41🧔🏻39
👦🏻2015 4640g SN (11cs) 39+6
👱🏻♀2020 3520g SN (1cs) 38+3
6cs po usunięciu jajowodu
CP 2025 💔 7tc - 5.08.2025 (1cs)
AMH (4dc) 1,83 ng/ml
Beta HCG (12.01) 64,1 mlU/ml -> (14.01) 196,7 mlU/ml -> 200%
Progesteron (12.01) 53,00 ng/ml -> (14.01) 64,60 ng/ml
9.04 16+0 11,44cm 165g (jest karteczka z płcią!) GA (AUA) 16+4
23.04 19+0 251g
25.04 🌸🌸🌸 It is a girl! 🌸🌸🌸
30.04 Gensulin N - insulina nocna 2j
Rośnij maluszku

-
Mieszkam na wsi. Mamy duze podwórko także mamy miejsce na grill, palenisko zrobione specjalnie i w trakcie nawet wędzarnia się buduje.Yennefer# wrote:Paula - super że macie możliwość zrobienia ogniska w ogrodzie !! U nas w mieście jest zakaz, ale koleżanka mieszkająca już pod miastem , ale bardzo niedaleko mnie - robi regularnie ognisko. To jest taki klimat świetny !
Ogolnie wiadomo do sklepu musze jechac, do lekarza czy gdzie kolwiek, ale lubie to zycie na wsi.
Yennefer#, Nati96De lubią tę wiadomość
👩32👨🏼34👧9 (33tc) & 🐈🐈⬛
👼02.2015 (10tc) & 👼06.2016 (6tc)
Starania od 2024
04.2025r - klinika
08.2025r - stymulacja IVF ~ zostały 3❄️
20.08 - ET 4AB; 27.08 - ⏸️;💔
02.01.2026 - FET 5BB ❄️🩵
5dpt ⏸️
7dpt beta 86,4 ❄️
10dpt beta 342,6 ❄️
15dpt beta 4464 ❄️ prog 13,60