Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne 🧡🍂 WRZESIEŃ 2026🍂🧡
Odpowiedz

🧡🍂 WRZESIEŃ 2026🍂🧡

Oceń ten wątek:
  • Nutka15 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Współczuję sytuacji związanych z waszym i waszych bliskich zdrowiem 🙁 bardzo mi przykro... U nas w rodzinie odpukać nie jest tak z tym źle, ale mojego tatę ostatnio bardzo boli brzuch i mimo, że miał dokładne badania ponad pół roku temu, idzie znowu w przyszłym tygodniu i trochę się denerwuje jak wyjdą wyniki badań... Tak jak piszecie, zdrowie jest najważniejsze.

Ja naprawdę podziwiam osoby, które prasują wszystkie ubrania, bo ja dzisiaj prasowałam pierwsze pranie i myślałam, że padnę po tym 🙈 może to te małe ciuszki, może ogólne zmęczenie, ale dalej podtrzymuje, że nienawidze prasować 😅 cieszę się, że już się za to zabrałam, bo już mi teraz jest ciężko, a co dopiero potem. Ja ogólnie zauważyłam i mój mąż też, że sapie jak lokomotywa 🤣 w sensie bardzo głośno odcham, nawet w spoczynku. Chyba gdzieś mi mała na przeponę uciska 😅
    Jak nie ma upałów, to jakoś funkcjonuję, ale u nas zaś 36st od wczoraj i padam, nie wychodzę z domu...😵
    Synek od dzisiaj zaczął wakacje, więc trzeba powymyślać mu jakieś atrakcje na najbliższy czas 😁
    Dzisiaj byłam na krwi i czekam na wyniki. Mam nadzieję, że hemoglobina znowu nie spadła 🙏

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 15:16

▫️'21 🧒🩵

▫️15.01.26 9dpo ⏸️🥹 Beta HCG 11.8 🫶
    ▫️17.01.26 11dpo Beta HCG 72.3 🫶
    ▫️19.01.26 13dpo Beta HCG 204 🫶
    ▫️9.02 CRL 9mm i ❤️
    ▫️23.03 I prenatalne ✅ dziewczynka 👧🩷
    ▫️18.05 II prenatalne ✅ 21+1 391g💖
    ▫️17.07 III prenatalne ✅30+0 1441g 💗

preg.png
  • Trypcio Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi tez mąż mowi ze w nocy bardzo głośno oddycham jakbym sie dusiła.
    Mnie te upały dobijają. Dzisiaj ide na meskie granie i powiem szczerze ze odechciało mi sie przez tą pogodę.

• Flora96 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja za to pokonałam mojego męża w nocnym chrapaniu 😆 mąż się śmiał, że się ostatnio integrowałam z menelami spod bloku, bo ja chrapalam a oni non stop chrząkali i biedny nie mógł spać 😂

08.24 6tc 💔
    11.25 cb 💔
    12.25 ⏸️🥹

preg.png
  • czarująca Koleżanka

Wysłany: Dzisiaj, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wróciłam z miasta odległego o 100 km ode mnie. Musiałam jechać na wizytę z moimi chłopcami.
    Pojechałam sama 😱😱🙈 trochę się bałam, ale dałam radę 😃😃 niestety mąż nie mógł jechać ze mną… wizyty nam przyspieszyli i zmienili na godziny poranne.
    Mały przypał wyszedł na bramkach na autostradzie- wjechałam na pas e-toll do automatycznego wjazdu… nie było nikogo w kabinie, ale zorientowali się że coś jest nie tak i jakiś niepokój w samochodzie nastąpił 😜😉
    Przyszła Pani i mi pomogła, skasowała bilecik i otworzyła szlaban.., bo inaczej, to nie wiem… cofanie na autostradzie 😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫 już miałam stres i bolał mnie brzuch…
    Ale dojechałam i wróciłam. Teraz odpoczywam ledwo żywa 😂 gorąc 37 stopni, dobrze że klima na full w samochodzie. Nigdzie się nie ruszam w taki gorąc.

Ja też mam sporo zmian skórnych nowych… włókniaki, pieprzyki, rubinki- już mnie to drażni, cały brzuch mam wykropkowany.. coś na piersiach, na sutku, pod piersiami włókniaki dwa wystające - też sprawdzałam u dermatologa- dermatoskopem.. jest ok i zobaczymy po porodzie, laserek lub wycinanie zapewne będzie jak się nie cofną.

Też jestem dziewczynki za badaniami regularnymi i profilaktyka i za szczepieniami akurat.
    Sama miałam ciachnięty kawałek szyjki macicy, bo miałam hpv16 i brzydka cytologie hsil, teraz po wycince i regularnych cytologiach oraz szczepieniu, jest spokój. Nie wykrywamy dziadygi w cytologiach. Oby tak pozostało. Cytologie wykonuje w moim przypadku raz na pół roku.
    Z tego powodu też zaszczepiłam dzieci i męża. Jakoś mi z tym spokojniej…
    Właśnie w wakacje stwierdziłam, że nadrobię badania krwi, diagnostykę u naszej rodzinki. Posprawdzam wszystkich 😉 nadgonię co trzeba, żeby było luźniej po urodzeniu.

Do podmywania mam też piankę ginexid, ale nie mam butelki do podmywania. Ogarnę może system jak wcześniej, czyli polewanie krocza z butelki z dziubkiem.
    Po pęknięciu krocza i szyciu po pierwszym porodzie duża ulgą były podmywania pod prysznicem po każdym korzystaniu z toalety. To było extra odświeżające.
    Zioła też fajnie działały. Kora dębu. Bardziej naturalnie.

Boję się skurczów macicy po urodzeniu a przy karmieniu 😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫 to był jakiś kosmos. Bóle jak porodowe… a z każdą kolejną ciążą i rozciągnięciem macicy jest podobno gorzej 🤔🤔🤔 ehhh….

Podziwiam Was, te które pracujecie. Serio. Dziewczyny szacun. Ja się zabrałam w 17 tygodniu na zwolnienie.

Moje dziecko dziś szaleje od rana, sprzedaje mi regularne kopniaki 😵‍💫😵‍💫😵‍💫 może przez ten upał

nzjds65g957f1nq9.png
  • Flora96 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już od 7tc na zwolnieniu 😅 ale miałam epizod z plamieniem a przez moją historie poronien wolałam jednak już zostać w domu. W dodatku moja praca wiąże się z przebywaniem wśród substancji niebezpiecznych, toksycznych itd.

Nienawidzę tego upału, mam serdecznie dość... jakby to były max 2 dni, a jak patrzę na prognozę to aż mi slabo

08.24 6tc 💔
    11.25 cb 💔
    12.25 ⏸️🥹

preg.png
‹‹ 351 352 353 354 355
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieudane in vitro nie przekreśla marzeń o dziecku – sprawdź, jak dobrze przygotować się do kolejnej próby.

Wiele par zmagających się z niepłodnością doświadcza ogromnego rozczarowania, gdy procedura in vitro nie kończy się ciążą. Choć taka sytuacja bywa trudna i często rodzi poczucie bezradności, nie oznacza to, że z marzenia o dziecku trzeba zrezygnować. Niepowodzenie nie przekreśla szans na sukces – przeciwnie, może stać się ważnym momentem, by zatrzymać się, dokładniej przeanalizować przebieg leczenia i lepiej przygotować się do kolejnej próby.

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ