Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne 🧡🍂 WRZESIEŃ 2026🍂🧡
Odpowiedz

🧡🍂 WRZESIEŃ 2026🍂🧡

Oceń ten wątek:
  • Trypcio Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mojemu tacie przypadkowo na kontrolnym rutynowym USG jamy brzusznej, na które chodzi raz do roku wykryto raka drog żółciowych rowno rok temu, bardzo złośliwe chorelstwo, rokowania fatalne. Dzięki temu ze tak szybko wykryte nie byly zajęte węzły chłonne, udało się wykonać resekcje jednego płata wątroby i na razie jest ok, wiadomo ma co 3 msc usg/rezonans/tomografię. Dlatego ja tez sie badam regularnie, 1x do roku usg piersi, tarczycy, ginekolog, badania krwi, dermatoskopia calego ciala. Raz na kilka lat usg kamy brzusznej , w tym roku mam 30stke, wiec pewnie jeszcze trzeba bedzie dołożyć gastro i kolonoskopie(moj dziadek miał raka żołądka, tata ma co roku wycinane kilka polipow, 1 to byl carcinoma in situ). Grunt to profilaktyka, jak sie szybko coś wykryje to można wyleczyć albo chociaż przedłużyć znacznie zycie...

‹‹ 350 351 352 353 354
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ