WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
KATARZYNACarm wrote:Kolejnej ciąży, nie zamierzam o tym myslec nawet, teraz muszę pomyśleć jak tutaj rozkręcić ten poród .
KATARZYNACarm lubi tę wiadomość
-
KATARZYNACarm wrote:Ale jak mam to włożyć z tą kapsułka czy wycisnąć olejek?
Nie mam żadnej infekcji z tego co mi wiadomoKATARZYNACarm lubi tę wiadomość
-
Natalia to powodzenia jutro na cc, jak będzie. Kciuki dla Ciebie
agaafabka lubi tę wiadomość
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Dziewczyny, ale tu napięcie:) kazda z Was jest coraz blizej poznania swojego maluszka:) Trzymam mocno kciuki za was:)
A ja pochwale się moją kruszynką. Nie cytujcie proszę, później usunę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2018, 18:23
Asiaf, Camilla13, Nika312, Kas_ia, Paulinda, ola_g89, Angel1988, agaafabka, kuwejtonka, Left_ie, JustynaG, susełek lubią tę wiadomość
-
Wyobrażam sobie już ciągle tą chwilę gdy ją zobaczę na golaska, taką bezbronną, malutką, usłyszę jej głosik. Teraz właśnie ma czkawkę, może to ostatnia nasza doba jako jedno ciało. Przepełnia mnie nieopisana miłość do tego stworka, który siedzi w moim brzuchu
Amy333, Camilla13, ola_g89, Nika312, Vlinder, agaafabka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKATARZYNACarm wrote:Kolejnej ciąży, nie zamierzam o tym myslec nawet, teraz muszę pomyśleć jak tutaj rozkręcić ten poród .
KATARZYNACarm, kasia1518 lubią tę wiadomość
-
Amy słodka kruszynka:)
Współczuję dziewczynom, które są po terminie i jeszcze czekacie. Ja w prawdzie jeszcze mam trochę do terminu, ale już mnie nosi to odliczanie. Jutro wizyta u poloznej i zobaczymy czy coś już się rozkręca czy nie...Amy333 lubi tę wiadomość
-
Natalia1984, ale Ci zmieniają decyzje co chwilę. Oby już jutro sprawa się rozwiązała, obojętnie w jaki sposób - byle bezpiecznie dla Ciebie i Hani
życzę z całego serca żebyś jutro tuliła bobasa
Amy - mała jest przecudowna
U mnie dzisiaj dużo wodnistej wydzieliny. Raczej to nie sączące się wody, bo plamy są za małe. W każdym razie naszło mnie jakieś dziwne przeczucie, że to już niedługo. Dopakowałam ostatnie rzeczy do torby, wstawiłam pranie, zaraz wezmę się za sprzątanie łazienki, bo czuję, że to ostatnia szansaNatalia1984, Amy333 lubią tę wiadomość
-
Kas_ia wrote:Haha powiem jak maz przywiezie bo przyszla matka chrzestna kupowala i wlasciwie to mialysmy kilka wybranych xD iii sama nie wiem ktory zamowila
Czyli niespodziankę będziesz miała:)
Nam zostala jeszcze kolyska do skrecenia:)
Nie wiem czy kupić laktator i zestaw buteleczek do mm czy po porodzie to ogarnąć? Chce jutro popytać położna co sądzi, bo ona też jest dl więc poradzi cos
-
Nika312 wrote:Czyli niespodziankę będziesz miała:)
Nam zostala jeszcze kolyska do skrecenia:)
Nie wiem czy kupić laktator i zestaw buteleczek do mm czy po porodzie to ogarnąć? Chce jutro popytać położna co sądzi, bo ona też jest dl więc poradzi cos