WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Minns wrote:No ja jestem ciekawa co to za sklepy będą
. Za 3 lata zamierzamy się przeprowadzić i ta galeria będzie dla nas najbliższa.
Czytam opinie i kupię ta szczotke. Myślisz ze każdy model bedzie ok. Myślę o kompakcie żeby była czysta w torebce.Misia 09.2013
Misio 08.2018 -
100krotka30 wrote:Kochane czy któraś jest posiadaczką rozjasnianych włosów i poleci mi dobra odżywkę do rozczesywania po umyciu. Stosuję obecnie serie glis kur ultimate repair szampon, odżywka i mgiełka, wcześniej dawały radę ale obecnie nic, nie wiem może wina wody ze jest inna w taka pogodę. Tak się płaczą ze dużo wyrywam gdy szczotkuje. Już nawet myślę ściąć tylko mi szkoda trochę
100krotka30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyveritaserum wrote:Asese a co w ogóle u Twojej Aneczki ??
Dziewczyny jakie kupujecie krzesełka do karmienia ? Mi się podoba takie co drogie cholernie jest i nie wiem.ck robić. Może któraś z Was już ma i się wypowie ? Stokke trip trap .
Tylko ikea. Łatwo umyć pod prysznicem, proste, tanie i funkcjonalne. -
veritaserum wrote:Asese a co w ogóle u Twojej Aneczki ??
Dziewczyny jakie kupujecie krzesełka do karmienia ? Mi się podoba takie co drogie cholernie jest i nie wiem.ck robić. Może któraś z Was już ma i się wypowie ? Stokke trip trap .kasia1518
-
100krotka30 wrote:Wejdziecie w granice miasta? Póki co inwestorzy się jeszcze nie okreslili dokładnie. Ale na pewno będzie Lidl i kino zhelios a co do odziezowki to nie pamiętam czy było jakieś info. plany
Czytam opinie i kupię ta szczotke. Myślisz ze każdy model bedzie ok. Myślę o kompakcie żeby była czysta w torebce.
Szczerze to nie orientuję się jakie mają modele, ja mam ten podstawowy. Ale myślę, że powinny być oki. No i ja rozczesuje włosy od końcówek i potem stopniowo przechodzę do nasady.
O krzesełku już pisałam kiedyś. Mamy Chicco Polly Magic Relax i jestem bardzo zadowolona. Ma wkładkę dla maluszków, które nie siedzą, także Bruno już korzysta prawie od początku. Dużo opcji regulacji i bardzo wygodne.
Skóra nam się poprawia, ale na głowie pod włoskami znowu Sahara (dosłownie). Nie wiem czy to nawrót ciemieniuchy czy co innego.
Dzisiaj znowu super nocka, usnął ok 23 i pobudka pierwsza przed 7. Wiem, że to nie będzie trwało wiecznie i tak się zastanawiam czy to nie wpłynie negatywnie na moją laktację. No ale nie będę w nocy wstawać i odciągać...
wrzesień 2018 - synek -
Mój miał między 2a3 miesiącem okres gdzie spał od 19 do 4 i nie odciagalam z czasem w nocy mleka nie było już tak dużo ale jak później potrzebował to laktacja ruszyla na nowo. Przyglądaj się tylko czy za dnia ma dosc mlEka czy ilosc nie spada.Misia 09.2013
Misio 08.2018 -
Dziewczyny jakie kupujecie krzesełka do karmienia ? Mi się podoba takie co drogie cholernie jest i nie wiem.ck robić. Może któraś z Was już ma i się wypowie ? Stokke trip trap .
My mamy trip trapa naprawdę jestem zadowolona używamy od małego. Ja pije kawkę a ona siedzi przy stole.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/19d4ac18ce6c.jpg
Zamierzam zaraz kupić kolejną część tą do siedzenia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2019, 13:57
Cukierniczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyp_tt wrote:My mamy trip trapa naprawdę jestem zadowolona używamy od małego. Ja pije kawkę a ona siedzi przy stole.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/19d4ac18ce6c.jpg
Zamierzam zaraz kupić kolejną część tą do siedzenia.
A powiedz mi dużo miejsca to krzesło zajmuje ? Generalnie w tych plastikowych nie podoba mi się to że one strasznie wielkie mi się wydaja i rozłożyste. Nie wiem właśnie jak trip trap na żywo wyglada -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny jakie kupujecie krzesełka do karmienia ? Mi się podoba takie co drogie cholernie jest i nie wiem.ck robić. Może któraś z Was już ma i się wypowie ? Stokke trip trap . -
veritaserum wrote:Dzięki Ci bardzo. Cena odstrasza ale tak się na nie napalilam od kilku miesiecy że chyba kupię ;p
My dostaliśmy w prezencie, dobra ciocia kupiłaJak bym sama kupiła to trochę przykro by mi było patrzeć na każdą rysę i odprysk.
Na olx jest jakiś sprzedawca ze Szczecina czy okolicy, który ma kilka tych modeli, wyglądają jak jakieś powystawowe. Kiedyś widziałam takie samo jak moje prawie trzy stówki taniej.
-
Na nasze krzesełko pewnie żadna z Was się nie skusi hehe bynajmniej nie jest nowoczesne zwykle drewniane z firmy Klupś rozkładane do stolika i krzesełka, córka sie w nim wychowała i syn go odziedziczył. Dostaliśmy go w prezencie od ekipy męża z pracy
p_tt lubi tę wiadomość
Misia 09.2013
Misio 08.2018 -
My tez chcemy takie drewniane, które później będzie stolikiem z krzesełkiem
pamietam, ze kupowaliśmy mojemu bratu jak urodziła mu się corka. Byli bardzo zadowoleni, a ostatecznie krzesełko było używane przez dwie diablice
100krotka30, jatoszka lubią tę wiadomość