WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też w takiej pozycji śpię na pół brzuchu hehe. Niedługo odbiorę moja poduszkę to myślę że będzie lepiej. Ja polecam w każdym bądź razie.
Marzena o matko tak długo. -
Natalia dlatego właśnie nie chciałam iść za wcześnie ale mhsialam wystraszyłam się tego plamienia nie miałam tak nigdy wilalam iść mam nadzieje ze BD tak jak piszesz na pewno dam znać tu na forum Wam i oczywiście wszystkim Wam życzę samych wspaniałych wieści i 2kreseczekNOWA8686
-
Amy333 wrote:Kochana to podaj łapę, ja też chora. Tez mi wyszly liczna bakterie w moczu, musze posiew jeszcze zrobic. A od wczoraj mam okropny katar, kaszel, gardlo jak ogien- siedze w domu od dzisiaj, ehh:/
Jeszcze 3 dni brania antybiotyku mam nadzieje ze rozgoni paskudctwo. Na gardło kupiłam Promama Gardło- zobaczymy co to warteAmy333 lubi tę wiadomość
💗5 💗
-
Marzena782 wrote:No masakra zamiast zapisywać na godzinę ! To każdy przychodzi i czeka jak głupi .. jeszcze 2..
A czekam Ad 17.30:/Marzena782 lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Ochłonelam po wizycie i teraz się zastanawiam bo dziś 6tc i 1 dzien dzidzia 4mm serdecznie bije ale lekarz powiedział że kartę copy założą mi na kolejnej wizycie i mnie będą ważyć mierzyć itp będę wtedy w 10tc i 1 dniu. Czy to nie za późno na coś wpływa tak późne założenie karty ciąży? Ewentualnie mam przyjść jak coś będzie niepokoić ale mówi że na ten moment wszystko bardzo ok wg usg dzidzia 6tc i 5dzien wg ostatniej miesiączki 6tc i 1 dzien
PS jak można dodać zdjęcie tuWiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2018, 20:19
44dc serduszko bije dzidzia 4mm
24dc beta 18,65, 30dc beta 877,45, 37dc beta 13358, 40 -
Tez dziś trochę patrzyłam na poduszki ciążowe. Ja moze nie mam mega problemu bo spue na boku a nie brzuchu ale dokucza mi troche kregoslup. Zastanawiam sie tylko jaki kształt wybrać. Zamowilam sobie na urodziny taka, ale te dopuero za 3 miesiace wiec alvo zagadam z mezem o Walentynkach albo sama sobie sprawie.
-
Ja gdzieś słyszałam że najlepsze są te z motherhood i potem służą jako poduszka do karmienia i ogranicznik dla dziecka żeby nie spadło. Cena 170 zł podstawowa 200pare z lepszą poszewka
44dc serduszko bije dzidzia 4mm
24dc beta 18,65, 30dc beta 877,45, 37dc beta 13358, 40 -
Nadzieja nie wiem czy przy becikowym nie jest to potrzebne czy tylko lekarz wypisuje jakis dodatkowy kwit ze bylas pod opieka lekarza przed 10 tygodniem.
A mi cos dzis macica daje sie we znaki. Co chwile czuje takie dosc mocne szpile... -
Przy wypisie zze szpitala po porodzie dostajecie zaswiadczenie do becikowego ze bylyacie u lekarza przed ukonczeniem 10tc i z tym zaswiadczeniem do mopsu czy gopsu17.03.2014 - Staś, 3400, 58cm
05.04.2017 - cp, usuniety lewy jajowod..
06.09.2018 - Ignaś, 3kg, 53cm -
Malgonia wrote:Nadzieja nie wiem czy przy becikowym nie jest to potrzebne czy tylko lekarz wypisuje jakis dodatkowy kwit ze bylas pod opieka lekarza przed 10 tygodniem.
A mi cos dzis macica daje sie we znaki. Co chwile czuje takie dosc mocne szpile...
Małgoniu, skąd ja to znam...Ja takie coś i ciągnięcie odczuwam szczególnie, gdy trochę pochodzę, bo jak leżę, to nic nie czuję, więc kiedy mogę, to się kładę Tłumaczę sobie, że to więzadła się rozciągają itd.i teraz już sama nie wiem, czy powinnam zwiększyć aktywność fizyczną, czy ją ograniczyć, żeby było dobrze dla dzidziusia... -
asese wrote:teraz już sama nie wiem, czy powinnam zwiększyć aktywność fizyczną, czy ją ograniczyć, żeby było dobrze dla dzidziusia...
asese lubi tę wiadomość
Leon