WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
NOWA8686 wrote:Kochane jakiś czas temu pisalam wam o testach ciąży itp dziś byłam na wizycie pęcherzyk ciążowy jest 10mm ale zarodka brak mialyscie tak za dwa tygodnie mam przy wizytę przepisany duphaston jest nadzieja ze zarodek się pokaże wg lekarza 4,5tyg 5
Ja tak miałam także głowa do góry
Byłam na pierwszym usg według om 6 tydzień i 1 dzień a według usg 4 tydzień i 4 dzień. Był sam pęcherzyk, lekarz kazał przyjść za 2 tygodnie. Oczywiście denerwowałam się ale niepotrzebnie bo zobaczyłam już okruszka i jego bijące serduszkoMarzena782 lubi tę wiadomość
-
Nadzieja2018 wrote:Ochłonelam po wizycie i teraz się zastanawiam bo dziś 6tc i 1 dzien dzidzia 4mm serdecznie bije ale lekarz powiedział że kartę copy założą mi na kolejnej wizycie i mnie będą ważyć mierzyć itp będę wtedy w 10tc i 1 dniu. Czy to nie za późno na coś wpływa tak późne założenie karty ciąży? Ewentualnie mam przyjść jak coś będzie niepokoić ale mówi że na ten moment wszystko bardzo ok wg usg dzidzia 6tc i 5dzien wg ostatniej miesiączki 6tc i 1 dzien
PS jak można dodać zdjęcie tu
Mi też jeszcze lekarz nie założył karty ciąży ale wspominał, że na następnej wizycie już będzie. Idę też w piątek do ginekologa z NFZ żeby dostać skierowanie na te wszystkie badanka, tak mi polecił mój prywatny ginekolog
Chyba, że on mi założy kartę, zapytam -
JESTEŚMY SZCZĘŚLIWI , KOLEJNE MIŁOSNE ŁZY ZA NAMI jestem Najszczęśliwsza , nasza fasolka rośnie jak na drożdżach Ogromne Serduszko Do Kochania ❤️
A moj Okruszek już nie jest takim Okruszkiem ma 2,4cm
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/821e2aaf8689.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2018, 21:34
zuza88, Malgonia, KasW91, asese, Av, Paulla89, Rucola, Vlinder, Wesoła89, Herbata, aLunia, Antonina38, Enii, MiSia :), MamaIgi, cziqitka89, Izabelle, carolla90, Amy333, jatoszka, matkapatka, arya12 lubią tę wiadomość
4,5 roku starań
Pcos ,Pierwsza Owulacja i Udana! 16tydz. Ciąży !
-
Marzena782 wrote:JESTEŚMY SZCZĘŚLIWI , KOLEJNE MIŁOSNE ŁZY ZA NAMI jestem Najszczęśliwsza , nasza fasolka rośnie jak na drożdżach Ogromne Serduszko Do Kochania ❤️
A moj Okruszek już nie jest takim Okruszkiem na 2,4cm
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/821e2aaf8689.jpg
Ojej ❤️❤️❤️ jaki cudowny widok Gratuluję z całego serca ❤️Marzena782, nadulek lubią tę wiadomość
-
Marzena782 wrote:JESTEŚMY SZCZĘŚLIWI , KOLEJNE MIŁOSNE ŁZY ZA NAMI jestem Najszczęśliwsza , nasza fasolka rośnie jak na drożdżach Ogromne Serduszko Do Kochania ❤️
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/821e2aaf8689.jpg
Ale piękne, gratulacje!Marzena782 lubi tę wiadomość
-
Marzenka, cieszę się, że u Was wszystko dobrze kawał dzidziusia.
Asese to wlasnie nie to ciagniecie. To ciagniecie to mi towarzyszy juz jakis czas, ale czasem jak mam aktywniejszy dzien to pojawiaja sie jakies dodatkowe atrakcje w postaci takich kujniec. Bardziej to skurcze przypomina. Na szczescie przy lezeniu z ciepla reka na brzuchu ustepuje..
Serio nie wiem jak ogarniacie prace i zycie poza tym. -
Malgonia wrote:Marzenka, cieszę się, że u Was wszystko dobrze kawał dzidziusia.
Asese to wlasnie nie to ciagniecie. To ciagniecie to mi towarzyszy juz jakis czas, ale czasem jak mam aktywniejszy dzien to pojawiaja sie jakies dodatkowe atrakcje w postaci takich kujniec. Bardziej to skurcze przypomina. Na szczescie przy lezeniu z ciepla reka na brzuchu ustepuje..
Serio nie wiem jak ogarniacie prace i zycie poza tym.
Malgonia ja też dziś miałam podobnie. Czułam jakby coś się tam rozciągało
Widzę, że jesteśmy dzień w dzień -
Malgonia wrote:Marzenka, cieszę się, że u Was wszystko dobrze kawał dzidziusia.
Serio nie wiem jak ogarniacie prace i zycie poza tym.
Dziekujemy bardzo jesteś praktycznie w tym samym tyg. Ile twój maluszek ma ? albo kiedy masz wizytę ? .bo już mi się myli kto i kiedy był na wizytach , wybaczcie !4,5 roku starań
Pcos ,Pierwsza Owulacja i Udana! 16tydz. Ciąży !
-
Malgonia
"Asese to wlasnie nie to ciagniecie. To ciagniecie to mi towarzyszy juz jakis czas, ale czasem jak mam aktywniejszy dzien to pojawiaja sie jakies dodatkowe atrakcje w postaci takich kujniec. Bardziej to skurcze przypomina. Na szczescie przy lezeniu z ciepla reka na brzuchu ustepuje..
Serio nie wiem jak ogarniacie prace i zycie poza tym.[/QUOTE]"
Sądzę, że to fizjologiczne w ciąży, ale warto żebyś zapytała o to lekarza na najbliższej wizycie, żeby się nie stresować.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2018, 22:01
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/821e2aaf8689.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2018, 22:07
Marzena782 lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/821e2aaf8689.jpgMarzena782, aLunia lubią tę wiadomość
-
Jutro mam wizyte, ale nie bede miala usg a do tego lekarza nie mam za grosz zaufania.
Usg bede miec w poniedzialek, poki co jestem na etapie 37 mm z 6 tygodnia
Ja tez mam nadzieje ze to nic zlego. Ten tepy bol mnie nawet cieszy bo czuje ze cos tam sie dzieje, ale gdy staje sie ostry, ze az mnie zgina to zawsze mam stres. Ale tez zawsze mija do rana
Ide spac Kochane, bo jutro pobudka z rana
Zuza nas tu kilka ok 9+ jest i tak zauwazylam, ze msmy podobne objawy, to bardzo uspokajajaceMarzena782, zuza88 lubią tę wiadomość
-
Marzena super !!!!
Ja dziś cały dzień spędziłam na nie robieniu a plany miałam duże tylko łazienkę umyłam a później łóżko i kanapa i nic a nic, i spałam w dzień a już mysle znowu o spaniu
Dziewczyny czy tez macie wrażenie ..... szczególnie wieczorem ze bańka wam pęka w brzuchu od czasu do czasu albo mnóstwo takich małych baloników pływa gdzieś tam ??Marzena782 lubi tę wiadomość