WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
Ja sie dopisuje na przelom sierpnia i wrzesnia (30 sierpnia)
Niestety od czerwca co 2 msc jestem w ciazy i ciagle poronienie biochemiczne (3 razy) Ostatnio zdarzylam nawet zobaczyc na usg pecherzyk i dzien pozniej poronilam. Ale przy okazji lekarz znalazl polip endometrialny. Potem mialam zabieg usuniecia go.
I znowu jestem w ciąży Wierze ze tym razem sie udaAntonina38, Rucola lubią tę wiadomość
-
Ale wiecie co zauwazylam przez te 3 poronienia. Ze zawsze dzien lub dwa przed przestaja mnie bolec piersi, testy coraz slabiej wychodza. I ze zawsze zaczynalam ronic w 33-34 dc.
Teraz mam 34 dc a piersi nadal bola i dzisiaj piekne 2 kreski sie pokazaly. Takze jestem bardzo dobrej mysliklarunia1978 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nakira wrote:Na razie ujemna beta, wczoraj był ok. 9dpo, więc możliwe, że za wcześnie:)
U mnie pierwsze, najpierwsze objawy, jeszcze ok 1 tydzień przed terminem okresu to podwyższenie temperatury ciała. 37,2 stopnia codziennie (mierzone normalnie pod pachą, zwykłym termometrem), normalnie człowiek ma 36,6 - to chyba najlepszy wskaźnik wczesnej ciąży - sprawdźcie sobie. -
nick nieaktualnyHej dziewczyny
To i ja się przyłączam! Też mam termin na przełomie sierpień - wrzesień (29 sierpnia).
Za mną również trzy poronienia, wszystkie do 7 tygodnia ciąży
Mam nadzieję że tym razem wszystko będzie dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2017, 20:55
Antonina38 lubi tę wiadomość
-
Witam się i ja
Termin mam na 2 września.
Jutro idę powtórzyć betę, ale dziś wysikałam w grube krechy więc jestem dovrej myśli. Na usg wybieram się 11.01 i do tego czasu pewnie umiarkowany optymizm, ale ze już jestem ba L4 to mam nadzieję, że będzid dobrze, choć jakieś przeziębienie mnie bierzeAntonina38 lubi tę wiadomość