WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
lena86 wrote:KasW91 jesteś moze na Facebooku?bo tutaj chyba nie ma możliwości prywatnej rozmowy
Jestem, a dasz radę dodać mnie tutaj do przyjaciółek? Bo ja chyba nie mogę -
Tasia86 wrote:Piękne Bobasy
Ciumcioszka czyli teraz zgadza się pomiar dzidziusia z terminem z OM tak?
No teraz odbiega raptem kilka dni, ale to lepiej niż 2-3 tygodnie. lekarz polecal przesunac prenetalne o 2 tygodnie. Więc jutro będę dzwonić.polecił też bym zrobiła próbę glukozową już teraz z uwagi na to że mój tata ma cukrzycę wykrytą w listopadzie. Więc będę miała podczas ciąży dwie takie proby. Był w głębokim szoku, że kobieta u której byłam wcześniej nie zleciła mi żadnych badań krwi itp i że nie zobaczyła że mi puchną nogiw ogole podczas 20 minut wizyty dowiedziałam się baaaardzo dużo i co najwaźniejsze zobaczyłam maluszka:) teraz mogę spać spokojnie
Amy333, Tasia86, Siwulec, asese, Deseo, Vlinder lubią tę wiadomość
-
KasW91 wrote:Jestem, a dasz radę dodać mnie tutaj do przyjaciółek? Bo ja chyba nie mogę
wyslalam do ciebie zaproszenie ale to chyba nie dziala:/moze jak sie ma konto Premium to wtedy tak:PWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2018, 22:34
-
lena86 wrote:wyslalam do ciebie zaproszenie ale to chyba nie dziala:/moze jak sie ma konto Premium to wtedy tak:P
Spróbuj napisać wiadomość, bo znalazłam zaproszenie i zaakceptowałam -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny! Ja jutro wybieram sie na badania prenatalne i przyznam, że trochę się boję...tym bardziej, że w poniedziałek byłam podejrzeć dzidziusia na usg u innego ginekologa (do mojego mam daleko) i powiedział, że moje łożysko jest nisko i trochę się odkleja...
-
lena86 wrote:wyslalam do ciebie zaproszenie ale to chyba nie dziala:/moze jak sie ma konto Premium to wtedy tak:P
Ok Lena, znalazłam wszystko i wysłałam Ci wiadomośćlena86 lubi tę wiadomość
-
KasW91 wrote:U mnie w żłobku jest chłopczyk, który ma alergie na jajka pod każda postacią (także te w makaronie, naleśnikach itp) i każdy nabiał, drób i wieprzowinę... tak strasznie mi go szkoda
Dlaczego szkoda, nie jest przecież kaleką! Mnie tak traktowali ze wzgl na moje alergie i inne, a przecież niczym się nie różni, możnaby nawet rzecz, że potencjalnie jest zdrowszy bo trzeba się nauczyć czytania etykiet, wszystko dokładnie dobierać itp -
Marrgoo wrote:Cześć dziewczyny! Ja jutro wybieram sie na badania prenatalne i przyznam, że trochę się boję...tym bardziej, że w poniedziałek byłam podejrzeć dzidziusia na usg u innego ginekologa (do mojego mam daleko) i powiedział, że moje łożysko jest nisko i trochę się odkleja...
Trzymam kciuki :* -
KasW91 wrote:Ja codziennie się zastanawiam czy serduszko naszego Maleństwa bije, tak strasznie się o nie boję. Może ktoś powie, ze jestem nienormalna, ale ja wiem, ze już zawsze będę się bała o nasze dziecko, chyba taki los matki.
Czasami chciałabym żeby już był wrzesień, a czasami jestem na siebie zła, ze to już 3 miesiąc, a ja jeszcze tak naprawdę nie cieszę się w pełni ta ciążą, a bardzo bym chciała
-
Ja kupuje w H&M leginsy kosztują 39.99 a jakość jest naprawdę super !
W lidlu nie kupowałam wsumie nigdy żadnych spodni czy legginsów wiec nie mogę porównać .Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2018, 06:40
linka220 lubi tę wiadomość
4,5 roku starań
Pcos ,Pierwsza Owulacja i Udana! 16tydz. Ciąży !
-
Ja również polecam z h&m. W pierwszej ciąży ciąży miałam z Lidla i moim zdaniem były jakisbdziwne, jakby źle uszyte. Nie były wygodne.
linka220 lubi tę wiadomość
-
Kadża wrote:https://zapodaj.net/5db6c4d43f2ca.jpg.html
https://zapodaj.net/e2addb4ab2c7a.jpg.html
https://zapodaj.net/385c4f4dabcf8.jpg.html
Mam nadzieje ze się udałomoje 6 cm szczęścia
Kadża lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
natalinka wrote:Ja po wizycie. Dzidzia ma 45 mm (kiepski sprzęt, więc może być różnie). Bardzo się ruszala, wiercila, machala raczkami. Lekarz powiedział, że rczej zdrowa, bo chore dziecko się tak nie zachowuje. Krwiak się wchlonal
Jest kilka miejsc, które jeszcze będą się goic, ale jest ok
natalinka lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
lena86 wrote:o to już lepsza okolica:)a jak się to miejsce nazywa?
lena86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, gratuluję wszystkich wczorajszych wspaniałych wieści
Co do jegginsow z Lidla to mam zamiar sobie dziś takie sprawić. Oczywiście jeśli jeszcze będą. Jak mi się uda dokonać zakupu to dam znać jak w mojej opinii wypadają jakościowoSiwulec, linka220 lubią tę wiadomość